Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Pullover
Klännning
Kappa
T-shirt
Väska
Kappa
Cape
Kostymbyxa
Linne
Kofta
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Kofta
Satinkjol
Väst
Rosa kostymbyxor
Kofta
Jeans
Pullover
Knytblus
Kappa
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Väska
Blus
Väska
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Basker
Linne
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Byxor
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Bag
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Boots
Väska
Skjorta
Blus
Slacks
Kofta
Väska
Ankelboots
Knytblus
Kofta
Blus
Klänning
Vit blus
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Linne
Byxor
T-shirt
Sneakers
Klänning
Byxor
Kofta
Halsduk
Skjorta
Klännning
Stövel
Kofta
Pullover
Tröja
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
T-shirt
Kofta
Slipover
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Massage på SKIN skönhetssalong

Massage på SKIN skönhetssalong

*

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Som ni nog vet vid det här laget så har jag gjort olika behandlingar hos Terese på Wondernails & Beauty Span under dessa år som jag bott i Malmö. Jag har provat spraytan, IR-bastu, kroppsskrubb, vaxning av ben med mera. Nu har Terese utbildat sig vidare och från och med 18 december är hon auktoriserad hudterapeut. I och med det har hon även tagit nästa steg med hennes verksamhet och hennes salong går nu under namnet SKIN skönhetssalong. Hon gör ju så mycket mer än naglar och har kompetens inom så många fler områden så jag tycker verkligen det nya känns helt rätt. 

När jag besökte SKIN skönhetssalong första gången under det nya namnet fick jag en massage, så kallad spa-massage i 45 minuter. Det var fokus på axlar, rygg och ben. Det va verkligen skönt då jag är rätt stel i axlar och rygg. Det har blivit bättre sedan jag började tränade mer men allt hemmajobbande sedan april har ju också påverkat. Jag tycker att det är skönt att bara komma till Terese och vara i hennes mysiga lokal. Det är som en bod hon byggt på sin tomt och det är verkligen en lugn atmosfär. Så förutom att det var skönt att få massage var det skönt för huvudet att få en lugn stund i en lugn miljö. 

Nedan hittar ni en lista och priser på de olika behandlingarna som Terese och hennes SKIN skönhetssalong erbjuder just nu. Det är specialpriser så passa på :).  Man bokar enkelt via Bokadirekt.se. Kanske någon eller några av behandlingarna nedan kan bli en fin julklapp till någon? Presentkorten räcker till 24 december 2021. 

Boka behandling HÄR >> 

 

SKIN skönhetssalong Malmö – behandlingar och priserBehandlingspaket ?
Du får 4 behandlingar som utförts efter varandra, avkoppling för hela kroppen.

Manikyr (Shellac alt nagellack)
Massage 30min
Färg & plock bryn
Infraröd bastu 45 min.

Ord.pris 1510kr
NU 999kr

Presentkorten varar till 24/12-2021.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?