Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Sneakers
Klännning
Kofta
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
Bag
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Cape
Stövel
Boots
Slingbacks
Kavaj
Tröja
Halsduk
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Klännning
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Linne
Kjol
Blus
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kofta
Tröja
Byxor
Linne
Kofta
Grå kavaj
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kappa
Knytblus
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Pullover
Tröja
Kofta
Linne
Väska
Jeans
Blus
Kavaj
Pullover
Blus
Pullover
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Skinnkjol
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väst
Väska
Basker
Klänning
Slacks
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kappa
Slipover
Kjol
Väska
Pullover
Skjortklänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Vit blus
Väska
31   194
89   378
66   543
45   383
42   434

Massage på SKIN skönhetssalong

Massage på SKIN skönhetssalong

*

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Som ni nog vet vid det här laget så har jag gjort olika behandlingar hos Terese på Wondernails & Beauty Span under dessa år som jag bott i Malmö. Jag har provat spraytan, IR-bastu, kroppsskrubb, vaxning av ben med mera. Nu har Terese utbildat sig vidare och från och med 18 december är hon auktoriserad hudterapeut. I och med det har hon även tagit nästa steg med hennes verksamhet och hennes salong går nu under namnet SKIN skönhetssalong. Hon gör ju så mycket mer än naglar och har kompetens inom så många fler områden så jag tycker verkligen det nya känns helt rätt. 

När jag besökte SKIN skönhetssalong första gången under det nya namnet fick jag en massage, så kallad spa-massage i 45 minuter. Det var fokus på axlar, rygg och ben. Det va verkligen skönt då jag är rätt stel i axlar och rygg. Det har blivit bättre sedan jag började tränade mer men allt hemmajobbande sedan april har ju också påverkat. Jag tycker att det är skönt att bara komma till Terese och vara i hennes mysiga lokal. Det är som en bod hon byggt på sin tomt och det är verkligen en lugn atmosfär. Så förutom att det var skönt att få massage var det skönt för huvudet att få en lugn stund i en lugn miljö. 

Nedan hittar ni en lista och priser på de olika behandlingarna som Terese och hennes SKIN skönhetssalong erbjuder just nu. Det är specialpriser så passa på :).  Man bokar enkelt via Bokadirekt.se. Kanske någon eller några av behandlingarna nedan kan bli en fin julklapp till någon? Presentkorten räcker till 24 december 2021. 

Boka behandling HÄR >> 

 

SKIN skönhetssalong Malmö – behandlingar och priserBehandlingspaket ?
Du får 4 behandlingar som utförts efter varandra, avkoppling för hela kroppen.

Manikyr (Shellac alt nagellack)
Massage 30min
Färg & plock bryn
Infraröd bastu 45 min.

Ord.pris 1510kr
NU 999kr

Presentkorten varar till 24/12-2021.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?