Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Blus
Kjol
Kappa
Tröja
Pullover
Kavaj
Byxor
Skjorta
Pullover
Tröja
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Cape
Tröja
Väska
Knytblus
Klänning
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Bag
Kavaj
Linne
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Skjortklänning
Boots
Blus
Kappa
Väska
T-shirt
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Ankelboots
Halsduk
Slacks
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Basker
Sneakers
Vit blus
Väska
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Skinnkjol
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Slipover
Byxor
Klänning
Skjorta
Pullover
Knytblus
Kappa
Väska
Blus
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
T-shirt
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Slingbacks
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Stövel
Jeans
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Väst
Klännning
Kavaj
37   225
65   445
30   395
33   384
23   298

Förfrågan att marknadsföra botox

Hej fina. För två år sedan skrev jag ett blogginlägg om botox och det är nog det inlägg jag fått mest hat för. Jag skrev att jag själv inte tänkt injicera botox, att jag inte tycker det är något fult med rynkor och att bli äldre och hur fel jag tycker med influencers som marknadsför och influerar sina följare till att göra det. Jag har fått flera förfrågningar från aktörer som vill att jag marknadsför deras tjänster med botox och fillers. Senast för några dagar sedan. Jag passade tydligen perfekt som ansiktet utåt för deras tjänster och min målgrupp med unga kvinnor var helt perfekt. Ni som läser min blogg är främst kvinnor 25-35 år men jag har även många yngre läsare. Med den utseendefixering och växande psykisk ohälsa vi redan har i vårt samhälle vill jag inte vara någon som påverkar i fel riktning.

Jag har ingenting emot att personer väljer fillers eller botox för sig själv. Det jag vill säga är att jag tycker att influencers ska tänka på att de är just influencers och påverkar sina följare att göra vissa val. Man kan inte komma undan med “jag har aldrig påstått att jag är någon förebild” och “jag tvingar inte någon, läsarna/följarna har väl en egen vilja”. Man har ändå ett ansvar för vad man delar och tipsar om. Många delar rabattkoder till allt från botox och fillers till ingrepp för att förstora bröst och rumpa. Jag vill inte uppmuntra och få redan osäkra personer att känna att de vill/behöver/måste förändra sitt utseende.

Och jag vet att botox hjälper väldigt många som lider av migrän och där är ju botox jättebra! Sedan finns det de som tycker att botox går att jämföra med att man målar sina naglar, färgar sitt hår eller sminkar sig. Botox är inte farligt i sig men tröskeln till att vilja göra fler och större förändringar blir lägre och lägre och det tycker jag är synd.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?