Annons: Shoppa min stil

Kappa
Topp
Cardigan
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Bag
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Slipover vit
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
Vit blus
Blus
Kjol
Kofta
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Väst
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Blå klänning
Väska
Klänning
Blå knytblus
Grå kavaj
Slacks
Boots
Grön klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Basker
Kjol
Kofta
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Slipover
Tröja
Väska
Klänning
Slingbacks
Kjol
Halsduk
Klänning
Väska
Knytblus
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Cardigan
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Blus
T-shirt
Stövel
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Sandaler
Klännning
Knytblus
Kjol
Linne med spets
Kofta
Slipover
Ankelboots
Cape
Slipover
Knytblus
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Pullover
T-shirt
Kjol
Byxor
Jeans
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Tröja
Kofta
Blus
Gucciskärp
Linne
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cape
Slipover
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Byxor
Kappa
T-shirt
T-shirt
Klänning
Linne
Body
Kjol
Pullover
Skjorta
Klänning
Kappa
Kappa
Byxor
Väska
Skjorta
Tyllkjol
Pullover
Skjorta
Skjorta
Kjol
16   122
37   282
47   286
39   280
49   294

Förfrågan att marknadsföra botox

Hej fina. För två år sedan skrev jag ett blogginlägg om botox och det är nog det inlägg jag fått mest hat för. Jag skrev att jag själv inte tänkt injicera botox, att jag inte tycker det är något fult med rynkor och att bli äldre och hur fel jag tycker med influencers som marknadsför och influerar sina följare till att göra det. Jag har fått flera förfrågningar från aktörer som vill att jag marknadsför deras tjänster med botox och fillers. Senast för några dagar sedan. Jag passade tydligen perfekt som ansiktet utåt för deras tjänster och min målgrupp med unga kvinnor var helt perfekt. Ni som läser min blogg är främst kvinnor 25-35 år men jag har även många yngre läsare. Med den utseendefixering och växande psykisk ohälsa vi redan har i vårt samhälle vill jag inte vara någon som påverkar i fel riktning.

Jag har ingenting emot att personer väljer fillers eller botox för sig själv. Det jag vill säga är att jag tycker att influencers ska tänka på att de är just influencers och påverkar sina följare att göra vissa val. Man kan inte komma undan med “jag har aldrig påstått att jag är någon förebild” och “jag tvingar inte någon, läsarna/följarna har väl en egen vilja”. Man har ändå ett ansvar för vad man delar och tipsar om. Många delar rabattkoder till allt från botox och fillers till ingrepp för att förstora bröst och rumpa. Jag vill inte uppmuntra och få redan osäkra personer att känna att de vill/behöver/måste förändra sitt utseende.

Och jag vet att botox hjälper väldigt många som lider av migrän och där är ju botox jättebra! Sedan finns det de som tycker att botox går att jämföra med att man målar sina naglar, färgar sitt hår eller sminkar sig. Botox är inte farligt i sig men tröskeln till att vilja göra fler och större förändringar blir lägre och lägre och det tycker jag är synd.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?