Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Klänning
Jeans
Kavaj
T-shirt
Kofta
Basker
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
Väst
T-shirt
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Kappa
Halsduk
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Knytblus
T-shirt
Väska
Tröja
Grå kavaj
Klännning
Slacks
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Sandaler
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Väska
Blus
Satinkjol
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
Cape
Svarta jeans
Skjorta
Kofta
Skjorta
Linne
Pullover
Kostymbyxa
Väska
Linne
Skinnkjol
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Sneakers
Kappa
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Kavaj
Grön klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Slipover
Vit blus
T-shirt
T-shirt
Klänning
Blus
Knytblus
Skjortklänning
Boots
Knytblus
Skjorta
Slingbacks
Bag
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kjol
Stövel
Linne med spets
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Pullover
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Förfrågan att marknadsföra botox

Hej fina. För två år sedan skrev jag ett blogginlägg om botox och det är nog det inlägg jag fått mest hat för. Jag skrev att jag själv inte tänkt injicera botox, att jag inte tycker det är något fult med rynkor och att bli äldre och hur fel jag tycker med influencers som marknadsför och influerar sina följare till att göra det. Jag har fått flera förfrågningar från aktörer som vill att jag marknadsför deras tjänster med botox och fillers. Senast för några dagar sedan. Jag passade tydligen perfekt som ansiktet utåt för deras tjänster och min målgrupp med unga kvinnor var helt perfekt. Ni som läser min blogg är främst kvinnor 25-35 år men jag har även många yngre läsare. Med den utseendefixering och växande psykisk ohälsa vi redan har i vårt samhälle vill jag inte vara någon som påverkar i fel riktning.

Jag har ingenting emot att personer väljer fillers eller botox för sig själv. Det jag vill säga är att jag tycker att influencers ska tänka på att de är just influencers och påverkar sina följare att göra vissa val. Man kan inte komma undan med “jag har aldrig påstått att jag är någon förebild” och “jag tvingar inte någon, läsarna/följarna har väl en egen vilja”. Man har ändå ett ansvar för vad man delar och tipsar om. Många delar rabattkoder till allt från botox och fillers till ingrepp för att förstora bröst och rumpa. Jag vill inte uppmuntra och få redan osäkra personer att känna att de vill/behöver/måste förändra sitt utseende.

Och jag vet att botox hjälper väldigt många som lider av migrän och där är ju botox jättebra! Sedan finns det de som tycker att botox går att jämföra med att man målar sina naglar, färgar sitt hår eller sminkar sig. Botox är inte farligt i sig men tröskeln till att vilja göra fler och större förändringar blir lägre och lägre och det tycker jag är synd.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?