Annons: Shoppa min stil

Klänning
Stickad klänning
Stövel
Skjortklänning
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Slingbacks
Klänning
Rosa kostymbyxor
Cape
Klännning
Väska
Byxor
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Väska
Väska
Slacks
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kofta
Blus
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Klännning
Basker
Skjorta
Pullover
Pullover
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Ankelboots
Byxor
Kjol
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Skjorta
Bag
Manolo Blahnik
Blus
Väst
T-shirt
Väska
T-shirt
Jeans
Byxor
Kjol
Linne
Kavaj
Pullover
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Linne
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Klänning
Boots
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kappa
Tröja
Kofta
Tröja
Kofta
Skjorta
Halsduk
Kappa
Slipover
Skjorta
Klänning
33   255
44   268
40   392
64   370
68   457

Förfrågan att marknadsföra botox

Hej fina. För två år sedan skrev jag ett blogginlägg om botox och det är nog det inlägg jag fått mest hat för. Jag skrev att jag själv inte tänkt injicera botox, att jag inte tycker det är något fult med rynkor och att bli äldre och hur fel jag tycker med influencers som marknadsför och influerar sina följare till att göra det. Jag har fått flera förfrågningar från aktörer som vill att jag marknadsför deras tjänster med botox och fillers. Senast för några dagar sedan. Jag passade tydligen perfekt som ansiktet utåt för deras tjänster och min målgrupp med unga kvinnor var helt perfekt. Ni som läser min blogg är främst kvinnor 25-35 år men jag har även många yngre läsare. Med den utseendefixering och växande psykisk ohälsa vi redan har i vårt samhälle vill jag inte vara någon som påverkar i fel riktning.

Jag har ingenting emot att personer väljer fillers eller botox för sig själv. Det jag vill säga är att jag tycker att influencers ska tänka på att de är just influencers och påverkar sina följare att göra vissa val. Man kan inte komma undan med “jag har aldrig påstått att jag är någon förebild” och “jag tvingar inte någon, läsarna/följarna har väl en egen vilja”. Man har ändå ett ansvar för vad man delar och tipsar om. Många delar rabattkoder till allt från botox och fillers till ingrepp för att förstora bröst och rumpa. Jag vill inte uppmuntra och få redan osäkra personer att känna att de vill/behöver/måste förändra sitt utseende.

Och jag vet att botox hjälper väldigt många som lider av migrän och där är ju botox jättebra! Sedan finns det de som tycker att botox går att jämföra med att man målar sina naglar, färgar sitt hår eller sminkar sig. Botox är inte farligt i sig men tröskeln till att vilja göra fler och större förändringar blir lägre och lägre och det tycker jag är synd.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?