Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Tröja
Klännning
Byxor
Kofta
Linne med spets
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Klänning
Cape
Kofta
Skjorta
Klänning
Sandaler
Klänning
T-shirt
Klännning
Klänning
Kappa
Väska
Slacks
Kjol
Svarta jeans
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Plisserad kjol
Linne
Boots
Kjol
Kofta
Väska
Satinkjol
Jeans
Stickad klänning
Skjorta
Pullover
Klänning
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Tröja
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Sneakers
Väska
Basker
Pullover
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Byxor
Knytblus
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Knytblus
Väska
Kjol
Blus
Cardigan
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grön klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa
Väst
Linne
Kofta
Bag
Knytblus
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Blå klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Satinkjol
Cardigan
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Halsduk
Stövel
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
T-shirt
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Nya mål med träningen

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Det har varit ett bra träningsår för mig där jag slagit många nya rekord. Jag har sprungit milen under timmen, sprungit ett halvmaraton och slagit nytt rekord på 5 kilometer. De målen har fått mig motiverad att springa regelbundet och nu har jag fått in vanan. Nu behöver jag nog egentligen inte några mål för att komma ut och springa men det blir ju ännu roligare och mer motiverande att ha mål.

Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mål. Men jag tänker att jag ska slå nya rekord på 10 km och 5 km. Mitt rekord på milen är 57.51 och på 5 km 28.20. Jag skulle vilja testa vara med i lopp, men det blir nog svårt på grund av pandemin. Sedan har jag ju inte sprungit ett maraton än så det kanske jag kan träna till och klara antingen nästa år eller året efter.

Det här med kosten vill jag ta tag i på riktigt nästa år också. Bröllopet är en bra morot :).

Igår sprang jag och Carl en mil tillsammans. Det känns som att jag ofta springer på 1.01.00 – 1.02.00 i en period nu så det är kanske dags att utmana mig lite mer.

Ha en underbar måndag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?