Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Bag
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Sneakers
Väska
Väska
Tröja
Cape
Skjorta
Stövel
Blus
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
T-shirt
Slipover
Kjol
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Cardigan
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Basker
Väska
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klännning
Kofta
Väska
Vit blus
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Knytblus
Kofta
Kostymbyxa
Byxor
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Väst
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Väska
Väska
Slacks
Blus
Klänning
Skjorta
Skjorta
Linne
Kappa
Halsduk
Skinnkjol
Pälsjacka
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Blus
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Klännning
Väska
Tröja
Slingbacks
Kjol
Byxor
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Byxor
Kappa
Boots
Klänning
Linne
Pullover
T-shirt
Tröja
Linne
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Nya mål med träningen

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Det har varit ett bra träningsår för mig där jag slagit många nya rekord. Jag har sprungit milen under timmen, sprungit ett halvmaraton och slagit nytt rekord på 5 kilometer. De målen har fått mig motiverad att springa regelbundet och nu har jag fått in vanan. Nu behöver jag nog egentligen inte några mål för att komma ut och springa men det blir ju ännu roligare och mer motiverande att ha mål.

Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mål. Men jag tänker att jag ska slå nya rekord på 10 km och 5 km. Mitt rekord på milen är 57.51 och på 5 km 28.20. Jag skulle vilja testa vara med i lopp, men det blir nog svårt på grund av pandemin. Sedan har jag ju inte sprungit ett maraton än så det kanske jag kan träna till och klara antingen nästa år eller året efter.

Det här med kosten vill jag ta tag i på riktigt nästa år också. Bröllopet är en bra morot :).

Igår sprang jag och Carl en mil tillsammans. Det känns som att jag ofta springer på 1.01.00 – 1.02.00 i en period nu så det är kanske dags att utmana mig lite mer.

Ha en underbar måndag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?