Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Klännning
Väska
Cardigan
Skjorta
Kappa
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Väska
Byxor
Stickad klänning
Skjorta
Skjorta
Kjol
Pullover
Slingbacks
Byxor
Tröja
T-shirt
Väst
Linne
Väska
Väska
Pälsjacka
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kjol
Klännning
Stövel
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Basker
Klänning
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kofta
Kofta
Halsduk
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Vit blus
Kofta
Kavaj
Blus
Boots
Kofta
Grå kavaj
Cape
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Jeans
Kavaj
Skjorta
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Bag
Skinnkjol
Skjortklänning
Byxor
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Slipover
Väska
Sneakers
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Blus
Skjorta
T-shirt
Kofta
Linne
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Tröja
Kjol
Slacks
Väska
57   90
67   260
42   313
66   458
30   401

Nya mål med träningen

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Det har varit ett bra träningsår för mig där jag slagit många nya rekord. Jag har sprungit milen under timmen, sprungit ett halvmaraton och slagit nytt rekord på 5 kilometer. De målen har fått mig motiverad att springa regelbundet och nu har jag fått in vanan. Nu behöver jag nog egentligen inte några mål för att komma ut och springa men det blir ju ännu roligare och mer motiverande att ha mål.

Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mål. Men jag tänker att jag ska slå nya rekord på 10 km och 5 km. Mitt rekord på milen är 57.51 och på 5 km 28.20. Jag skulle vilja testa vara med i lopp, men det blir nog svårt på grund av pandemin. Sedan har jag ju inte sprungit ett maraton än så det kanske jag kan träna till och klara antingen nästa år eller året efter.

Det här med kosten vill jag ta tag i på riktigt nästa år också. Bröllopet är en bra morot :).

Igår sprang jag och Carl en mil tillsammans. Det känns som att jag ofta springer på 1.01.00 – 1.02.00 i en period nu så det är kanske dags att utmana mig lite mer.

Ha en underbar måndag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?