Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Knytblus
Kjol
Väska
Kjol
Grå kavaj
Blus
Linne
Väska
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Klännning
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
Pullover
Kavaj
Kjol
Kappa
Skjorta
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Tröja
T-shirt
Blus
Väska
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kofta
Knytblus
Jeans
Väst
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Klännning
Väska
Väska
Kavaj
Basker
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Satinkjol
Linne
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Bag
Kofta
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Byxor
Klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Linne
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kappa
Kappa
Boots
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Väska
Manolo Blahnik
Pullover
Kavaj
Slacks
T-shirt
Kofta
Slipover
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Pullover
Cardigan
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Tröja
Vit blus
Väska
Stövel
Kappa
Klänning
Kjol
Cape
T-shirt
Klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Svårt med kosten

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag galet mycket att stå i på jobbet. I slutet av dagen hade vi även avtackning och fika för vår praktikant som varit hos oss nu under tio veckor. Då fick jag komma ut lite i alla fall. Igår kväll var jag hemma hos Charlotta och det blev rätt sent så idag har jag känt mig seg. Himla trevlig kväll i alla fall. Idag har jag umgåtts med Anna och hennes son Valentino. Vi lunchade på Poke Poke och tog en kaffe på Espresso House. Inte mycket folk, vi had gott om space runt oss. Jättehärlig dag.

Nu är jag hemma och jag och Carl ska beställa hem pizza. Jag tycker att det är svårt med kosten nu. Det går sådär med att äta nyttigt men träningen går desto bättre så det får väl vara okej. Min PT Zara vill gärna att jag ersätter en del kolhydrater mot mer protein men jag tycker att det är så svårt. Jag älskar nog carbs lite för mycket just nu.

Ha en mysig lördag fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?