Annons: Shoppa min stil

Byxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Linne
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Boots
Klänning
Blus
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Satinkjol
Skjorta
Vit blus
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Jeans
Kappa
Kjol
T-shirt
Klänning
Klännning
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Pullover
Tröja
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Kjol
Slingbacks
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Kappa
Kofta
Sneakers
Knytblus
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Cardigan
Kavaj
Kofta
Slipover
Väska
Pullover
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
T-shirt
Basker
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Linne
Byxor
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Linne
Bag
Cape
Stickad klänning
Klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Väst
Slacks
Kostymbyxa
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kofta
Stövel
T-shirt
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Knytblus
19   123
60   400
44   347
40   403
64   377

Svårt med kosten

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag galet mycket att stå i på jobbet. I slutet av dagen hade vi även avtackning och fika för vår praktikant som varit hos oss nu under tio veckor. Då fick jag komma ut lite i alla fall. Igår kväll var jag hemma hos Charlotta och det blev rätt sent så idag har jag känt mig seg. Himla trevlig kväll i alla fall. Idag har jag umgåtts med Anna och hennes son Valentino. Vi lunchade på Poke Poke och tog en kaffe på Espresso House. Inte mycket folk, vi had gott om space runt oss. Jättehärlig dag.

Nu är jag hemma och jag och Carl ska beställa hem pizza. Jag tycker att det är svårt med kosten nu. Det går sådär med att äta nyttigt men träningen går desto bättre så det får väl vara okej. Min PT Zara vill gärna att jag ersätter en del kolhydrater mot mer protein men jag tycker att det är så svårt. Jag älskar nog carbs lite för mycket just nu.

Ha en mysig lördag fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?