Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Blus
28   205
44   229
38   257
41   321
46   403

Vårt vardagsrumsgolv – före och efter

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Som jag berättat för er tidigare har vi gjort en lite förändring här hemma. Vårt vardagsrumsgolv har blivit rätt slitet under de år vi bott här så vi bokade slipning. Vi har bara parkettgolv i vardagsrum så det var det enda rummet vi bokade för så vi kunde ju vara i de andra rummen utan problem.

Nu har vi fått vårt vardagsrumsgolv både slipat och oljat med hårdvaxolja med vitt pigment. Har alltid tyckt att vårt vardagsrumsgolv är för gult så vi bokade även detta för att få en betydligt ljusare nyans. Och det blev verkligen SÅ bra! Älskar vårt nya vardagsrumsgolv och hela vardagsrummet nu. Vi måste vänta med att lägga på mattan men med de kommer det se ännu mysigare ut sen!

Tänk att det redan är fredag! Det blir hemmajobb idag och ikväll ska jag göra ett nytt försök till AW hos Charlotta. Förra fredagen började jag ju må dåligt och fick stanna hemma. Nu ska det nog gå bra :).

Nedan ser ni bilder på golvet före och efter. Ha en underbar dag! 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 6 december, 2020 / 21:39

  Vi har också gjort om i vårt vardagsum och har köpt ny soffa, vart så nöjda

  • Maria
   11 december, 2020 / 11:24

   Åh! Så fint, vill också ha ny soffa ❤️

Kommentera


Söker du efter något?