Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Blus
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Julstämning här hemma

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Vi har fått riktigt julstämning här hemma. Vi har egentligen inte så mycket pynt och röda dekorationer men med ett par ljusstakar, julstjärnor och nu även en klädd gran får jag ändå den där juliga känslan. I måndags köpte vi en gran och igår kväll klädde vi den. Vi har även gjort mozartkulor och i söndags tände vi första ljuset. Mycket mysigt!

Idag ska jag faktiskt in på kontoret på förmiddagen för ett par ärenden och ett möte. Jag jobbar på kontoret en dag i veckan nu men veckan innan jul blir det 100% hemmajobb så kanske vi kan komma iväg till Hudiksvall över jul. Vi har preliminärbokat en bil och hoppas vi kan ta oss upp och att Covid-19 och restriktioner inte blir värre.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?