Annons: Shoppa min stil

Kofta
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Linne med spets
Klänning
Blus
Väska
Ankelboots
Väska
T-shirt
Kappa
Blus
Kjol
Basker
Klänning
Skjorta
Väska
Svarta jeans
Pullover
Jeans
Pälsjacka
Tröja
Sandaler
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Klännning
Väst
Kappa
Knytblus
Cape
Kofta
Väska
Tröja
Vit blus
Slipover
Kofta
Gucciskärp
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Slingbacks
Klänning
Klänning
Skjorta
Bag
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Grön klänning
Slipover
Kappa
Väska
Blå knytblus
Klännning
Väska
Kofta
Kavaj
Stövel
Stickad klänning
Kavaj
Satinkjol
Plisserad kjol
T-shirt
T-shirt
Blus
Pullover
Rosa kostymbyxor
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Slipover vit
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Cardigan
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kjol
Grå kavaj
Skjortklänning
Pullover
Kjol
Byxor
Kofta
Linne
Klänning
Skjorta
Boots
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Halsduk
Kofta
Slipover
Kappa
Slacks
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Byxor
Blå klänning
Kavaj
Tröja
Cardigan
Slipover
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Cape
Klänning
Topp
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Sneakers
Linne
Kavaj
Knytblus
Body
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning

Ser och känner muskler

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag fortsätter med hemmaträningen och jag är så glad att jag har fått de övningarna som enkelt kan göras hemma. Och framför allt är övningarna så bra och ger verkligen resultat. Jag känner dels att jag blivit starkare i armar, mage och ben. Jag känner det i övningarna jag gör, jag klarar mer och mer. Jag tycker mig även se på min kropp att jag fått lite synliga muskler jämfört med innan jag träna med min PT Zara (började i september).

I helgen köpte jag även nya löparskor på Löplabbet i Malmö. Fick verkligen bra service av personal och hittade ett par Nike. Jag provade flera olika men när jag satte på mig dem kände jag direkt att de var rätt. Jag och Carl sprang en mil och skorna kändes mycket bra även då. Vi sprang milen på strax under 1 h och 1 min och jag orkade till och med spurta på slutet.

Igår köpte vi gran så ikväll ska vi klä den. Första december och allt. Jag är egentligen uppväxt med att man tar in och klär granen dagen före julafton men eftersom jag och Carl inte firar julen här i Malmö gillar vi att kunna njuta av den under hela december.

Ha en underbar dag fina ni!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?