Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
T-shirt
Byxor
Skjorta
Slacks
Tröja
Väska
Vit blus
Jeans
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kappa
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Cape
Kjol
T-shirt
Boots
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Bag
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Byxor
Tröja
Linne med spets
Klänning
Skinnkjol
Skjorta
Linne
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Sneakers
Väska
Linne
Klänning
Blus
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Pullover
Slingbacks
Svarta jeans
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Skjorta
Stövel
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Cardigan
T-shirt
Blå klänning
Ankelboots
Slipover
Kavaj
Sandaler
Skjorta
T-shirt
Väst
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Satinkjol
Grön klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Knytblus
Pullover
Kavaj
Klännning
Väska
Basker
Klänning
Pullover
Satinkjol
Byxor
Jeansjacka
Plisserad kjol
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
49   301
75   300
42   350
56   381
21   209

Ser och känner muskler

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag fortsätter med hemmaträningen och jag är så glad att jag har fått de övningarna som enkelt kan göras hemma. Och framför allt är övningarna så bra och ger verkligen resultat. Jag känner dels att jag blivit starkare i armar, mage och ben. Jag känner det i övningarna jag gör, jag klarar mer och mer. Jag tycker mig även se på min kropp att jag fått lite synliga muskler jämfört med innan jag träna med min PT Zara (började i september).

I helgen köpte jag även nya löparskor på Löplabbet i Malmö. Fick verkligen bra service av personal och hittade ett par Nike. Jag provade flera olika men när jag satte på mig dem kände jag direkt att de var rätt. Jag och Carl sprang en mil och skorna kändes mycket bra även då. Vi sprang milen på strax under 1 h och 1 min och jag orkade till och med spurta på slutet.

Igår köpte vi gran så ikväll ska vi klä den. Första december och allt. Jag är egentligen uppväxt med att man tar in och klär granen dagen före julafton men eftersom jag och Carl inte firar julen här i Malmö gillar vi att kunna njuta av den under hela december.

Ha en underbar dag fina ni!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?