Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Tröja
Kofta
Byxor
Pälsjacka
Kjol
Byxor
Klänning
Byxor
Kappa
Pullover
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Väska
Blus
Väska
Ankelboots
Blus
Tröja
Jeans
Satinkjol
Väska
Stövel
Byxor
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Väst
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Bag
Kofta
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Boots
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klännning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klännning
Pullover
Vit blus
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Cape
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Väska
Slipover
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Basker
Pullover
Väska
Kavaj
Slacks
Knytblus
Kostymbyxa
Knytblus
Skinnkjol
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Halsduk
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
T-shirt
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Ser och känner muskler

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag fortsätter med hemmaträningen och jag är så glad att jag har fått de övningarna som enkelt kan göras hemma. Och framför allt är övningarna så bra och ger verkligen resultat. Jag känner dels att jag blivit starkare i armar, mage och ben. Jag känner det i övningarna jag gör, jag klarar mer och mer. Jag tycker mig även se på min kropp att jag fått lite synliga muskler jämfört med innan jag träna med min PT Zara (började i september).

I helgen köpte jag även nya löparskor på Löplabbet i Malmö. Fick verkligen bra service av personal och hittade ett par Nike. Jag provade flera olika men när jag satte på mig dem kände jag direkt att de var rätt. Jag och Carl sprang en mil och skorna kändes mycket bra även då. Vi sprang milen på strax under 1 h och 1 min och jag orkade till och med spurta på slutet.

Igår köpte vi gran så ikväll ska vi klä den. Första december och allt. Jag är egentligen uppväxt med att man tar in och klär granen dagen före julafton men eftersom jag och Carl inte firar julen här i Malmö gillar vi att kunna njuta av den under hela december.

Ha en underbar dag fina ni!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?