Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Stövel
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Klännning
Slacks
Väska
Kavaj
Cape
Väska
Pullover
Byxor
Kavaj
Bag
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Tröja
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Manolo Blahnik
Kjol
Blus
T-shirt
Linne
Blus
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Kjol
Väska
Väska
Väska
Jeans
Kofta
Linne
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Pullover
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Boots
Väska
T-shirt
Kjol
Linne
Slingbacks
Väska
Halsduk
Satinkjol
Skjorta
Skjorta
Ankelboots
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Blus
Kofta
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Byxor
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Vit blus
Väska
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väst
Tröja
Cardigan
Skjorta
Tröja
Kappa
Slipover
Väska
Basker
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Klännning
Kappa
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
53   84
62   296
89   441
66   569
45   384

Ser och känner muskler

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag fortsätter med hemmaträningen och jag är så glad att jag har fått de övningarna som enkelt kan göras hemma. Och framför allt är övningarna så bra och ger verkligen resultat. Jag känner dels att jag blivit starkare i armar, mage och ben. Jag känner det i övningarna jag gör, jag klarar mer och mer. Jag tycker mig även se på min kropp att jag fått lite synliga muskler jämfört med innan jag träna med min PT Zara (började i september).

I helgen köpte jag även nya löparskor på Löplabbet i Malmö. Fick verkligen bra service av personal och hittade ett par Nike. Jag provade flera olika men när jag satte på mig dem kände jag direkt att de var rätt. Jag och Carl sprang en mil och skorna kändes mycket bra även då. Vi sprang milen på strax under 1 h och 1 min och jag orkade till och med spurta på slutet.

Igår köpte vi gran så ikväll ska vi klä den. Första december och allt. Jag är egentligen uppväxt med att man tar in och klär granen dagen före julafton men eftersom jag och Carl inte firar julen här i Malmö gillar vi att kunna njuta av den under hela december.

Ha en underbar dag fina ni!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?