Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Knytblus
Klänning
Pälsjacka
Sneakers
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Cape
Kappa
Kjol
Kavaj
Blus
Byxor
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Knytblus
Kjol
Kavaj
Blus
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Boots
T-shirt
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klännning
Kofta
Väska
Basker
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Pullover
Ankelboots
Pullover
Kofta
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Klännning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Slipover
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kappa
Linne
T-shirt
Klänning
Jeans
Kavaj
Kjol
Halsduk
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Stövel
Kavaj
Slacks
Slingbacks
Tröja
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Cardigan
Kofta
Linne
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Kofta
Byxor
Kjol
Satinkjol
Väst
Byxor
Tröja
Skjorta
Bag
Blus
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Vit blus
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Kappa
Kappa
61   135
67   278
42   319
66   458
30   401

Magsmärtor från ingenstans

Hej fina. Hoppas ni har en härlig helg. Igår blev det jobb hemifrån och precis vid lunchtid hände något riktigt oväntat. Jag kände mig jättepigg, jobbade på, röjde lite hemma, packade upp en paket med kläder som kommit med mera. Sedan när jag satte mig för att jobba lite till och sedan skulle resa mig upp kände jag plötsligt magsmärtor. De kom från ingenstans och satt framför allt längst ner på magen.

Jag mådde också illa och var tvungen att lägga mig på sängen ett tag. Det gjorde verkligen så ont. Var även tvungen att kräkas en gång. Efter någon halvtimmes vila var det värsta över och jag kunde fortsätta jobba men jag var inte helt i form förrän vid fyratiden.

Jobbdagen avslutades på teams med kollegorna och vi hann även skåla in helgen innan vi stängde av våra datorer för veckan. Sedan hade jag och Carl en lugn kväll med hämtmat och en julfilm. Idag har vi donat en massa här hemma och Jakob och Niklas var här på lite fika nu i eftermiddag. Trevligt.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?