Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Cardigan
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Knytblus
Väska
Pälsjacka
Väska
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Byxor
Tröja
Vit blus
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Blus
Byxor
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Satinkjol
Väst
Slingbacks
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Kappa
Kappa
Tröja
Boots
Pullover
Slacks
Kofta
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Tröja
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Basker
Kofta
T-shirt
Byxor
Kjol
Kappa
Ankelboots
Cape
Kappa
Linne
Väska
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Blus
Stövel
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klännning
Halsduk
Skjorta
Bag
Kavaj
Kappa
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Blus
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Slipover
Klännning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Jeans
62   272
89   431
66   561
45   384
42   435

Magsmärtor från ingenstans

Hej fina. Hoppas ni har en härlig helg. Igår blev det jobb hemifrån och precis vid lunchtid hände något riktigt oväntat. Jag kände mig jättepigg, jobbade på, röjde lite hemma, packade upp en paket med kläder som kommit med mera. Sedan när jag satte mig för att jobba lite till och sedan skulle resa mig upp kände jag plötsligt magsmärtor. De kom från ingenstans och satt framför allt längst ner på magen.

Jag mådde också illa och var tvungen att lägga mig på sängen ett tag. Det gjorde verkligen så ont. Var även tvungen att kräkas en gång. Efter någon halvtimmes vila var det värsta över och jag kunde fortsätta jobba men jag var inte helt i form förrän vid fyratiden.

Jobbdagen avslutades på teams med kollegorna och vi hann även skåla in helgen innan vi stängde av våra datorer för veckan. Sedan hade jag och Carl en lugn kväll med hämtmat och en julfilm. Idag har vi donat en massa här hemma och Jakob och Niklas var här på lite fika nu i eftermiddag. Trevligt.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?