Annons: Shoppa min stil

Klännning
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Tröja
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Sandaler
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
T-shirt
Jeansjacka
Klänning
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Skjorta
Pälsjacka
Linne
Vit blus
Kofta
Cape
Kappa
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Blus
Kjol
Knytblus
Ankelboots
Kofta
Väska
Pullover
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Grön klänning
Skjorta
Kjol
Kjol
Väska
Kappa
Byxor
Kappa
Skjorta
Tröja
Väska
Linne
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Linne
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Skinnkjol
Kofta
Kjol
T-shirt
Kjol
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Pullover
Pullover
Slipover
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Slacks
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Sneakers
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Blå klänning
Basker
Kavaj
Byxor
T-shirt
Svarta jeans
Knytblus
Kappa
Halsduk
Väska
Väska
Jeans
Kostymbyxa
Stövel
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
Skjorta
Bag
Väst
Cardigan
Kofta
Boots
Kofta
77   384
95   534
72   471
79   377
75   329

Hårförlängning Malmö

Hårförlängning Malmö

Hej fina. Igår eftermiddag hade jag tid hos min frisör Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen. Det är rätt smidigt och lyxigt att sitta och jobba medan någon fixar ens hår. Jag vet inte om det är Corona eller något annat men jag kände för förändring och hade bokat hårförlängning. Jag hade extensions senast när jag var typ tjugo år. Jag älskade det men idag finns det så mycket bättre lösningar som håller bättre.

Det tog totalt fyra timmar att klippa, färga och sätta i löshåret som både förtjockade och förlängde mitt hår. Jag fick en något mörkare ton i mitt eget hår som jag är supernöjd med. Löshåret var i tre olika nyanser, en lite blondare, en ljusbrun och en lite mörkare lite kopparnyans.

Så nöjd med min hårförlängning!

Jag är verkligen jätteglad för min nya frisyr. Jag älskar att ha detta långa hår. Den största kostnaden var nu i början när själva löshåret köpts in men sedan blir det billigare när det er är att justera mina extensions. Det som är extra bra är att jag framöver kan välja att ta ut dem ett tag och då sparar de mitt löshår och kan sätta i det senare när jag är sugen på långt igen.

Jag vill ha långt hår på mitt bröllop så planen är att köra det långa till nästa höst i alla fall. Jag älskar det så det kan nog bli längre. Min frisör och hennes kollegor tror dock på en mörk Cleopatrafrisyr på mig. Får se när jag blir redo för det.

Tänk att det redan i fredag! Idag har jag några jobbmöten och deadlines innan jag kan ta helg. Planen är att gå till Charlotta på en liten AW efter jobbet. Ska även avrunda jobbdagen med en digital AW med några kollegor. Ha en underbar fredag!

 

Bilder: Före och efter hårförlängning Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?