Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pälsjacka
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Tröja
Kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Basker
Slipover
Kofta
Blus
Klänning
Kofta
Bag
Kostymbyxa
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Kappa
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kappa
Väska
Linne
Knytblus
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Vit blus
T-shirt
Klännning
T-shirt
Linne
Kofta
Boots
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kavaj
Jeans
Skjorta
Väska
Blus
Cape
Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Tröja
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väst
Slingbacks
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Linne
Klännning
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Slacks
Kjol
Tröja
Klänning
Pullover
Stövel
Kjol
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Satinkjol
Väska
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Ankelboots
Knytblus
Kofta
Blus
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Stickad klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Hårförlängning Malmö

Hårförlängning Malmö

Hej fina. Igår eftermiddag hade jag tid hos min frisör Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen. Det är rätt smidigt och lyxigt att sitta och jobba medan någon fixar ens hår. Jag vet inte om det är Corona eller något annat men jag kände för förändring och hade bokat hårförlängning. Jag hade extensions senast när jag var typ tjugo år. Jag älskade det men idag finns det så mycket bättre lösningar som håller bättre.

Det tog totalt fyra timmar att klippa, färga och sätta i löshåret som både förtjockade och förlängde mitt hår. Jag fick en något mörkare ton i mitt eget hår som jag är supernöjd med. Löshåret var i tre olika nyanser, en lite blondare, en ljusbrun och en lite mörkare lite kopparnyans.

Så nöjd med min hårförlängning!

Jag är verkligen jätteglad för min nya frisyr. Jag älskar att ha detta långa hår. Den största kostnaden var nu i början när själva löshåret köpts in men sedan blir det billigare när det er är att justera mina extensions. Det som är extra bra är att jag framöver kan välja att ta ut dem ett tag och då sparar de mitt löshår och kan sätta i det senare när jag är sugen på långt igen.

Jag vill ha långt hår på mitt bröllop så planen är att köra det långa till nästa höst i alla fall. Jag älskar det så det kan nog bli längre. Min frisör och hennes kollegor tror dock på en mörk Cleopatrafrisyr på mig. Får se när jag blir redo för det.

Tänk att det redan i fredag! Idag har jag några jobbmöten och deadlines innan jag kan ta helg. Planen är att gå till Charlotta på en liten AW efter jobbet. Ska även avrunda jobbdagen med en digital AW med några kollegor. Ha en underbar fredag!

 

Bilder: Före och efter hårförlängning Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?