Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kjol
Cardigan
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
Kappa
Knytblus
Väska
Klänning
Grå kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Blus
Kofta
Slipover
Kavaj
Kavaj
Basker
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Body
Slipover
Cape
Linne med spets
Pullover
Cardigan
Kjol
Kjol
Blå knytblus
Kavaj
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Blå klänning
Skjorta
Klänning
Halsduk
Slingbacks
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Boots
Blus
Blus
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Kappa
Skjorta
Gucciskärp
Kofta
Väska
Kjol
Tröja
Kappa
Klännning
Blus
Väska
Sandaler
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Kappa
Slacks
Väst
Topp
Skjorta
Kofta
Cape
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Jeans
Linne
Bag
Kjol
Kofta
Slipover
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Byxor
T-shirt
Stickad klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Väska
Sneakers
Tröja
Linne
Satinkjol
Skjorta
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Knytblus
Vit blus
Väska
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Stövel
Pullover
Kostymbyxa
Skjortklänning
Byxor
Slipover
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Slipover vit
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Klännning
T-shirt
T-shirt
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska

Hårförlängning Malmö

Hårförlängning Malmö

Hej fina. Igår eftermiddag hade jag tid hos min frisör Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen. Det är rätt smidigt och lyxigt att sitta och jobba medan någon fixar ens hår. Jag vet inte om det är Corona eller något annat men jag kände för förändring och hade bokat hårförlängning. Jag hade extensions senast när jag var typ tjugo år. Jag älskade det men idag finns det så mycket bättre lösningar som håller bättre.

Det tog totalt fyra timmar att klippa, färga och sätta i löshåret som både förtjockade och förlängde mitt hår. Jag fick en något mörkare ton i mitt eget hår som jag är supernöjd med. Löshåret var i tre olika nyanser, en lite blondare, en ljusbrun och en lite mörkare lite kopparnyans.

Så nöjd med min hårförlängning!

Jag är verkligen jätteglad för min nya frisyr. Jag älskar att ha detta långa hår. Den största kostnaden var nu i början när själva löshåret köpts in men sedan blir det billigare när det er är att justera mina extensions. Det som är extra bra är att jag framöver kan välja att ta ut dem ett tag och då sparar de mitt löshår och kan sätta i det senare när jag är sugen på långt igen.

Jag vill ha långt hår på mitt bröllop så planen är att köra det långa till nästa höst i alla fall. Jag älskar det så det kan nog bli längre. Min frisör och hennes kollegor tror dock på en mörk Cleopatrafrisyr på mig. Får se när jag blir redo för det.

Tänk att det redan i fredag! Idag har jag några jobbmöten och deadlines innan jag kan ta helg. Planen är att gå till Charlotta på en liten AW efter jobbet. Ska även avrunda jobbdagen med en digital AW med några kollegor. Ha en underbar fredag!

 

Bilder: Före och efter hårförlängning Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?