Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kappa
Kjol
Väska
Vit blus
Skjorta
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Pullover
Linne
Slipover
Pullover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Pälsjacka
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Basker
Kjol
Väska
Kofta
Knytblus
Boots
Kjol
Blus
Knytblus
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Halsduk
Knytblus
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Skjorta
Kappa
Skjorta
Kofta
Ankelboots
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Linne
Tröja
Jeans
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Linne
Cape
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
Kofta
Väst
Väska
T-shirt
Kofta
Sneakers
Slacks
Kappa
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Tröja
Stövel
Bag
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Pullover
Kofta
Klännning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Slingbacks
31   193
62   419
45   350
40   404
64   379

Hårförlängning Malmö

Hårförlängning Malmö

Hej fina. Igår eftermiddag hade jag tid hos min frisör Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen. Det är rätt smidigt och lyxigt att sitta och jobba medan någon fixar ens hår. Jag vet inte om det är Corona eller något annat men jag kände för förändring och hade bokat hårförlängning. Jag hade extensions senast när jag var typ tjugo år. Jag älskade det men idag finns det så mycket bättre lösningar som håller bättre.

Det tog totalt fyra timmar att klippa, färga och sätta i löshåret som både förtjockade och förlängde mitt hår. Jag fick en något mörkare ton i mitt eget hår som jag är supernöjd med. Löshåret var i tre olika nyanser, en lite blondare, en ljusbrun och en lite mörkare lite kopparnyans.

Så nöjd med min hårförlängning!

Jag är verkligen jätteglad för min nya frisyr. Jag älskar att ha detta långa hår. Den största kostnaden var nu i början när själva löshåret köpts in men sedan blir det billigare när det er är att justera mina extensions. Det som är extra bra är att jag framöver kan välja att ta ut dem ett tag och då sparar de mitt löshår och kan sätta i det senare när jag är sugen på långt igen.

Jag vill ha långt hår på mitt bröllop så planen är att köra det långa till nästa höst i alla fall. Jag älskar det så det kan nog bli längre. Min frisör och hennes kollegor tror dock på en mörk Cleopatrafrisyr på mig. Får se när jag blir redo för det.

Tänk att det redan i fredag! Idag har jag några jobbmöten och deadlines innan jag kan ta helg. Planen är att gå till Charlotta på en liten AW efter jobbet. Ska även avrunda jobbdagen med en digital AW med några kollegor. Ha en underbar fredag!

 

Bilder: Före och efter hårförlängning Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?