Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Förändring på gång här hemma

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Nu ligger jag faktiskt i sängen och bloggar, dricker kaffe och kollar Nyhetsmorgon på min laptop. Vi har nämligen tömt hela vårt vardagsrum som ni ser på bilderna nedan. Anledningen är att det idag kommer några som ska slipa vårt parkettgolv i vardagsrummet. Det ska bli jättespännande att se resultatet. De kommer även ljusa upp det och jag tror att det kommer att bli jättebra.

Vi har alltså nu de möbler med mera vi annars har i vardagsrummet utspritt i lägenheten. Det är rätt mycket kaos kan man säga. Därför kommer jag jobba på kontoret idag, ska även bli kul med lite miljöombyte och att träffa kollegor.

Ni kommer såklart få se resultatet av golvslipningen sedan. Nedan ser ni hur det ser ut just nu. Lite mörka bilder då jag precis tog dem nu vid sextiden denna morgon. Ha en underbar onsdag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?