Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Cardigan
örhängen
Linne
Bag
Skjorta
T-shirt
Linne
Kjol
Halsduk
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Ganni diadem
T-shirt
Slacks
Slipover
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Kappa
Slingbacks
Kofta
Klänning
Basker
Klänning
Ankelboots
Jacka
Kavaj
Kofta
Kjol
Vit blus
Byxor
Knytblus
Byxor
Kappa
Väska
Klänning
Kappa
Klännning
Linne
Väst
Satinkjol
Väska
Kavaj
Halsduk
Sneakers
Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Jeans
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Tröja
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Stövel
Kofta
Cape
Kofta
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Jacka
Knytblus
Kavaj
Skjortklänning
Knytblus
Skinnkjol
Väska
Kjol
Kofta
Steamer
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Blus
T-shirt
Klänning
Stenströms cardigan
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Spegel
T-shirt
Blus
Louis Vuitton väska
Moschino väska
Väska
Kappa
T-shirt
Tory Burch
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Byxor
Klänning
Skjorta
Boots
Kjol
Grå kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kånken
Pullover
Tröja
Blus
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
15   98
68   355
74   484
55   492
44   468

Min helg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag och att ni hade en härlig helg. Min har varit väldigt lugn men helt perfekt. I fredags köpte vi hämtmat till middag. Vi handlade goda bibimbap från Spoonery som ligger här runt hörnet. Det var mycket gott! Vi såg även nya Beck-filmen som nu finns på Cmore. Helt lagom en fredag när man är lite trött efter jobbveckan.

I lördags hade jag bokat in en brunch med Anna för att fira att hon fyllt 35. Hennes barn Matteo och Valentino var också med. Vi hade bokat bord på Kitchen & Table och åt varsin avokado-macka. Det var gott om mellanrum mellan gästerna, flera bord emellan sällskapen. Vi var mycket nöjd med brunchen.

I lördags kväll var vi också hemma och lagade en flerrätters middag. Vi började med ostron, sedan åt vi rödbetor med getost och till huvudrätt åt vi rårakor med löjrom, rödlök och créme fraiche. Sedan gjorde Carl flamberade äpplen till efterrätt lite senare på kvällen också. Så gott!

Igår gav vi oss ut på en springtur och jag har nog aldrig känt mig så omotiverad och haft så ont i typ hela kroppen under ett helt pass. Carl hade cyklat tidigare på dagen så även han kände sig riktigt sliten i kroppen. Vi sprang i alla fall strax över 9 kilometer. På kvällen hade vi videomöte med våra föräldrar. Vi berättad lite om planerna för vårt bröllop så de är med på hur vi tänkt oss. Blir nog jättebra :).


 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?