Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Tröja
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Pullover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Satinkjol
Skjorta
Bag
T-shirt
Blus
Kavaj
Blå klänning
Kofta
Halsduk
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Väska
Klännning
Byxor
Cardigan
Kofta
Grå kavaj
Blus
Pullover
Väst
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Sandaler
Blus
Kavaj
T-shirt
Basker
Väska
Kostymbyxa
Grön klänning
Skjortklänning
Pälsjacka
Väska
Kjol
Väska
Skjorta
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Boots
Manolo Blahnik
Cardigan
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
Jeansjacka
Linne
T-shirt
Kofta
Kappa
Satinkjol
Kavaj
Sneakers
Kappa
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Svarta jeans
Kappa
T-shirt
Klännning
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
Ankelboots
Stövel
T-shirt
Kjol
Kavaj
Jeans
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Vit blus
Kofta
Byxor
Pullover
T-shirt
Kappa
Linne med spets
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Kofta
Kjol
Linne
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Byxor
Kofta
Cape
Pullover
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Knytblus
Tröja
Slacks
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Min helg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag och att ni hade en härlig helg. Min har varit väldigt lugn men helt perfekt. I fredags köpte vi hämtmat till middag. Vi handlade goda bibimbap från Spoonery som ligger här runt hörnet. Det var mycket gott! Vi såg även nya Beck-filmen som nu finns på Cmore. Helt lagom en fredag när man är lite trött efter jobbveckan.

I lördags hade jag bokat in en brunch med Anna för att fira att hon fyllt 35. Hennes barn Matteo och Valentino var också med. Vi hade bokat bord på Kitchen & Table och åt varsin avokado-macka. Det var gott om mellanrum mellan gästerna, flera bord emellan sällskapen. Vi var mycket nöjd med brunchen.

I lördags kväll var vi också hemma och lagade en flerrätters middag. Vi började med ostron, sedan åt vi rödbetor med getost och till huvudrätt åt vi rårakor med löjrom, rödlök och créme fraiche. Sedan gjorde Carl flamberade äpplen till efterrätt lite senare på kvällen också. Så gott!

Igår gav vi oss ut på en springtur och jag har nog aldrig känt mig så omotiverad och haft så ont i typ hela kroppen under ett helt pass. Carl hade cyklat tidigare på dagen så även han kände sig riktigt sliten i kroppen. Vi sprang i alla fall strax över 9 kilometer. På kvällen hade vi videomöte med våra föräldrar. Vi berättad lite om planerna för vårt bröllop så de är med på hur vi tänkt oss. Blir nog jättebra :).


 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?