Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Pullover
Jeans
Kavaj
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kjol
Klännning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Knytblus
Kofta
Knytblus
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Linne
Pälsjacka
Kofta
Väska
Cape
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Grå kavaj
Väska
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Basker
Klänning
Knytblus
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Blus
Byxor
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Kappa
Väska
Slacks
Klänning
Byxor
Pullover
Slipover
Kofta
Kavaj
Byxor
T-shirt
Cardigan
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Linne
Kjol
Kavaj
Boots
Tröja
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Tröja
Vit blus
T-shirt
Stövel
Klänning
Klänning
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Väska
Ankelboots
Pullover
Sneakers
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Bag
Blus
Klänning
Byxor
Väst
Tröja
19   100
58   334
67   382
42   403
20   310

Min helg i bilder

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag och att ni hade en härlig helg. Min har varit väldigt lugn men helt perfekt. I fredags köpte vi hämtmat till middag. Vi handlade goda bibimbap från Spoonery som ligger här runt hörnet. Det var mycket gott! Vi såg även nya Beck-filmen som nu finns på Cmore. Helt lagom en fredag när man är lite trött efter jobbveckan.

I lördags hade jag bokat in en brunch med Anna för att fira att hon fyllt 35. Hennes barn Matteo och Valentino var också med. Vi hade bokat bord på Kitchen & Table och åt varsin avokado-macka. Det var gott om mellanrum mellan gästerna, flera bord emellan sällskapen. Vi var mycket nöjd med brunchen.

I lördags kväll var vi också hemma och lagade en flerrätters middag. Vi började med ostron, sedan åt vi rödbetor med getost och till huvudrätt åt vi rårakor med löjrom, rödlök och créme fraiche. Sedan gjorde Carl flamberade äpplen till efterrätt lite senare på kvällen också. Så gott!

Igår gav vi oss ut på en springtur och jag har nog aldrig känt mig så omotiverad och haft så ont i typ hela kroppen under ett helt pass. Carl hade cyklat tidigare på dagen så även han kände sig riktigt sliten i kroppen. Vi sprang i alla fall strax över 9 kilometer. På kvällen hade vi videomöte med våra föräldrar. Vi berättad lite om planerna för vårt bröllop så de är med på hur vi tänkt oss. Blir nog jättebra :).


 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?