Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Tar det på allvar

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Det känns som att många flre, inklusive jag själv, mest håller sig hemma nu. Igår gick jag ut för att handla mat och gick igenom stan och det var i stort sett tomt på restaurangerna. Synd om restaurangerna, såklart, men det känns lovande att alla börjar ta pandemin på allvar nu. Håller tummarna för att det hinner försvinna innan sommaren.

Restaurangbesök brukar vara min största utgift varje månad så kanske jag kommer spara lite pengar nu? Tror i och för sig att jag shoppar mer online… fler som gör det nu i dessa tider?

Ha en fin torsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?