Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Klännning
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Basker
Pullover
Halsduk
Skjorta
Slacks
Kofta
Kavaj
Kappa
Tröja
Linne
Väska
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Kofta
Bag
Klänning
Kofta
Sneakers
Väska
Boots
Väska
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Vit blus
Byxor
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Kjol
Tröja
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Kappa
Byxor
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Klänning
Kofta
Kofta
Stövel
Jeans
Skjorta
Väst
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Linne
Knytblus
Kjol
Väska
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Cape
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
T-shirt
Väska
Pullover
Väska
Cardigan
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Knytblus
Blus
Kappa
Slipover
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

När får man börja julpynta?

God morgon fina. Hoppas allt är bra med er. Jag älskar ju julen och när jag bodde i Umeå kom julstämningen ofta med snön. Då började jag redan i oktober lyssna på julmusik och dricka glögg och julmust. Här i Malmö är det svårare att hitta julstämningen då det är grönt i stort sett året runt. Det snöar ju i stort sett aldrig här, kanske max ett par gånger varje vinter. Lite trist, men jag gillar ju Malmö på andra sätt så.

Nu när jag spenderar så mycket tid hemma börjar jag ändå känna att jag vill börja ladda för julen. Man behöver se fram emot något och jag hoppas vi kommer kunna fira med familj. Men allt är ovisst. Hur som helst, hur tidigt får man börja julpynta? Måste erkänna att jag denna vecka börjat lyssna lite på julmusik och har även köpt julmust. Carl tyckeer att det är alldeles för tidigt och att julpyntet ska fram först den första advent. Får försöka hålla mig :).

Ser ändå i sociala medier att många redan börjat julpynta. Kanske man i dessa tider mår bra av att göra det, jag själv brukar få en lugn härlig känsla med julpynt, julmusik med mera. Förra årets gran nedan. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?