Annons: Shoppa min stil

Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Tröja
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Tröja
Väska
Sneakers
Byxor
Kavaj
Kavaj
Stövel
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Cardigan
Tröja
Kjol
Kjol
Vit blus
Boots
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Blus
Kjol
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Väska
Slipover
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Jeans
Kofta
Väska
Cape
örhängen
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Halsduk
Blus
Linne
Byxor
T-shirt
Jacka
Kavaj
Bag
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Ankelboots
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Väst
Kjol
Byxor
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Halsduk
Pälsjacka
Blus
Slacks
Skjorta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Basker
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Blus
Byxor
Kappa
Klännning
Kofta
Jacka
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Knytblus
1   6
26   301
49   348
55   484
24   464

När får man börja julpynta?

God morgon fina. Hoppas allt är bra med er. Jag älskar ju julen och när jag bodde i Umeå kom julstämningen ofta med snön. Då började jag redan i oktober lyssna på julmusik och dricka glögg och julmust. Här i Malmö är det svårare att hitta julstämningen då det är grönt i stort sett året runt. Det snöar ju i stort sett aldrig här, kanske max ett par gånger varje vinter. Lite trist, men jag gillar ju Malmö på andra sätt så.

Nu när jag spenderar så mycket tid hemma börjar jag ändå känna att jag vill börja ladda för julen. Man behöver se fram emot något och jag hoppas vi kommer kunna fira med familj. Men allt är ovisst. Hur som helst, hur tidigt får man börja julpynta? Måste erkänna att jag denna vecka börjat lyssna lite på julmusik och har även köpt julmust. Carl tyckeer att det är alldeles för tidigt och att julpyntet ska fram först den första advent. Får försöka hålla mig :).

Ser ändå i sociala medier att många redan börjat julpynta. Kanske man i dessa tider mår bra av att göra det, jag själv brukar få en lugn härlig känsla med julpynt, julmusik med mera. Förra årets gran nedan. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?