Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
7   110
38   324
31   311
45   275
39   271

Söndag med Anna och hennes barn

Hej fina. Jag och Anna har lite av en ny tradition, nämligen att köpa kaffe och promenera på helgerna. Vi hinner sällan umgås så mycket på vardagarna utan mer träffas snabbt och fota men på helgen har vi båda mer tid. Den här gången var båda Annas barn Matteo och Valentino med. Vi hängde i parken och jag fick även en inblick i hur det är på lekplatser. Föräldrar som trängs och köar till gungorna, spontana och busiga barn. Lite av en ny värld för mig. Vi hängde i flera timmar och det var supermysigt.

I eftermiddag har jag och Carl planerat en del för vårt bröllop. Vi lever på hoppet och hoppas kunna genomföra det på det sätt vi drömt om, men svårt att veta idag hur världen ser ut i juli nästa år såklart.

Nu ska jag och Carl äta rester från gårdagen. Ha en underbar söndagskväll!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?