Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kappa
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Träna hemma höst och vinter

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Fredag och allt :). Något jag inte gillar är att träna ute när det är mörkt. Jag kan nog både känna mig rädd och jag njuter inte lika mycket heller när jag inte kan se de fina omgivningarna när jag t.ex springer. Jag satsar på att träna ute på helgen nu. Ska ut och springa på lördag eller söndag tänkte jag.

Något som ändå får mig att hålla i träningen bra nu är onlinepassen som min min PT Zara satt ihop. Nu kör jag ett väldigt intensivt pass med övningar för hela kroppen. Jag har varit allra svagast i mina armar men de övningarna känns enklare för varje gång. I det här passet är det också mycket magträning med flera riktigt jobbiga övningar.


Följ:

2 Kommentarer

 1. 13 november, 2020 / 10:57

  Bra sätt att hålla igång på.
  Och ska man träna ute så är det ju bättre på dagen då det är ljust då det ger extra funktion för den biologiska klockan och dygnsrytmen.
  Ska man vara ute när det är mörkt så kan man dels träna ihop med någon och dels tänka på att synas med reflexer m.m.

  Heja!

  • Maria
   15 november, 2020 / 15:20

   Eller hur! 🙂 Och precis, reflex och sällskap är det bästa i mörkret!

Kommentera


Söker du efter något?