Annons: Shoppa min stil

Väst
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Linne
Linne
Väska
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Pullover
Bag
Väska
Sneakers
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Slingbacks
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Kjol
Klännning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Knytblus
Skinnkjol
Halsduk
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Basker
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Stövel
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Cape
Skjorta
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Klännning
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Slipover
Tröja
Väska
Vit blus
Kofta
T-shirt
Cardigan
Kofta
Jeans
Väska
Blus
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Boots
Skjorta
Blus
Byxor
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Slacks
Kofta
Kjol
Skjorta
Pullover
Skjorta
Skjortklänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kofta
Klänning
Ankelboots
Tröja
Byxor
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Linne
Kappa
Blus
83   313
65   509
45   368
40   419
64   390

Tiden räcker inte till

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag känner att tiden inte räcker till allt jag vill göra just nu. Jag vill jobba massor och det finns även massor jag vill göra på min fritid. Jag sover redan för lite så jag får nog finna mig i att det är som det är :). Igår efter jobbet mötte jag upp Anna i stan. Vi har alltid massor att prata om när vi inte setts på några dagar så vi kombinerade shopping med prat.

Vi besökte bland annat den nyöppnade butiken Kenja som ligger mitt mot Hansa typ. Jag tycker det är kul med lite mer genuina butiker då det annars mest är kedjor. Anneli som driver butiken är verkligen trevlig och det känns verkligen som att hon gör det extra för att besökarna/kunderna ska bli nöjda och återkomma.

Sedan fick Anna haka på när jag handlade mat till kvällens date night. Det fick bli rödbetor med fetaost till förrätt och bakad potatis med kycklingröra till varmrätt. Gott!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 13 november, 2020 / 08:39

  Mysig butik! Kul med lite mindre butiker med mer personlig känsla. Rödbetor är supergott!

  • mariabusck
   Författare
   15 november, 2020 / 15:23

   Ja verkligen!:) Och visst är det gott!

Kommentera


Söker du efter något?