Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Tröja
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Slipover
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Slingbacks
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Boots
Pullover
Klännning
Cape
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Blus
Skjortklänning
Kjol
Kjol
Byxor
Kjol
Kavaj
Blus
Blus
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Linne
Tröja
Kofta
Väska
Väska
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Byxor
Ankelboots
Klännning
Väska
Halsduk
Kofta
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Slacks
Pullover
Pullover
Kofta
Kappa
Kofta
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Basker
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kavaj
Väska
Väska
Jacka
Knytblus
Kavaj
Jacka
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Vit blus
Väska
Klänning
Halsduk
Knytblus
Kofta
Stövel
Kappa
Klänning
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Bag
Tröja
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väst
Blus
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skinnkjol
örhängen
Väska
Klänning
31   370
24   416
37   334
37   409
48   472

Tiden räcker inte till

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag känner att tiden inte räcker till allt jag vill göra just nu. Jag vill jobba massor och det finns även massor jag vill göra på min fritid. Jag sover redan för lite så jag får nog finna mig i att det är som det är :). Igår efter jobbet mötte jag upp Anna i stan. Vi har alltid massor att prata om när vi inte setts på några dagar så vi kombinerade shopping med prat.

Vi besökte bland annat den nyöppnade butiken Kenja som ligger mitt mot Hansa typ. Jag tycker det är kul med lite mer genuina butiker då det annars mest är kedjor. Anneli som driver butiken är verkligen trevlig och det känns verkligen som att hon gör det extra för att besökarna/kunderna ska bli nöjda och återkomma.

Sedan fick Anna haka på när jag handlade mat till kvällens date night. Det fick bli rödbetor med fetaost till förrätt och bakad potatis med kycklingröra till varmrätt. Gott!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 13 november, 2020 / 08:39

  Mysig butik! Kul med lite mindre butiker med mer personlig känsla. Rödbetor är supergott!

  • mariabusck
   Författare
   15 november, 2020 / 15:23

   Ja verkligen!:) Och visst är det gott!

Kommentera


Söker du efter något?