Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Byxor
Kappa
Pullover
Tröja
Tröja
Klännning
Knytblus
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Väst
Pälsjacka
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Boots
Blus
Skjorta
Kjol
Väska
Väska
Linne
Väska
T-shirt
Väska
Basker
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kofta
Byxor
Tröja
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Cardigan
Skjorta
Stövel
Bag
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kappa
Halsduk
Skjorta
Kofta
Jeans
Stickad klänning
Kjol
Vit blus
Klänning
Väska
Klänning
Slacks
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Skjorta
Klännning
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Slipover
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Väska
Linne
Blus
Skjorta
Kjol
Kjol
Skinnkjol
Satinkjol
Kavaj
Cape
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Byxor
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Tiden räcker inte till

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag känner att tiden inte räcker till allt jag vill göra just nu. Jag vill jobba massor och det finns även massor jag vill göra på min fritid. Jag sover redan för lite så jag får nog finna mig i att det är som det är :). Igår efter jobbet mötte jag upp Anna i stan. Vi har alltid massor att prata om när vi inte setts på några dagar så vi kombinerade shopping med prat.

Vi besökte bland annat den nyöppnade butiken Kenja som ligger mitt mot Hansa typ. Jag tycker det är kul med lite mer genuina butiker då det annars mest är kedjor. Anneli som driver butiken är verkligen trevlig och det känns verkligen som att hon gör det extra för att besökarna/kunderna ska bli nöjda och återkomma.

Sedan fick Anna haka på när jag handlade mat till kvällens date night. Det fick bli rödbetor med fetaost till förrätt och bakad potatis med kycklingröra till varmrätt. Gott!
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 13 november, 2020 / 08:39

  Mysig butik! Kul med lite mindre butiker med mer personlig känsla. Rödbetor är supergott!

  • mariabusck
   Författare
   15 november, 2020 / 15:23

   Ja verkligen!:) Och visst är det gott!

Kommentera


Söker du efter något?