Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kofta
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Pullover
Basker
Kjol
Cardigan
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Rosa kostymbyxor
Linne
T-shirt
Blus
Slacks
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Sneakers
Kofta
Linne
Jeans
Satinkjol
Blus
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Tröja
Byxor
Knytblus
Blus
Stövel
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Väst
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Boots
Skjorta
Tröja
Kofta
Kofta
Halsduk
T-shirt
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Tröja
Slipover
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Pullover
T-shirt
Väska
Linne
Väska
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Bag
Kjol
Klänning
Cape
Kofta
Kjol
Väska
Vit blus
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
14   59
60   327
112   368
70   458
91   482

Mitt jobb och nya tjänst

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Onsdag är en av mina favoritdagar i veckan. Idag, resten av veckan och nästa vecka blir det hemmajobb men i måndags och igår var jag på kontoret. I måndags hade jag möte med min chef om min nya tjänst som kommer innebära en del förändringar som jag är riktigt taggad på.

Jag kommer nämligen börja jobba ca 35-50% för Göteborg, och resterande tiden av min heltidstjänst kommer jag fortsätta jobba för kontoren i Skåne och Spanien. Så kul! Jag kommer fortsätta vara baserad här i Malmö men mitt jobb är ju 100% digitalt så jag kan enkelt jobba för de andra kontoren härifrån.

Det ska bli riktigt roligt att jobba varierat med digital marknadsföring för olika regioner :). Det har egentligen redan dragit igång. För Göteborg är det mycket jobb med content och annonsering i deras sociala medier vilket jag redan gör mycket med i Skåne och Spanien.

Det var en liten jobbuppdatering! Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?