Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Klänning
Cardigan
Kavaj
Väska
Halsduk
Basker
T-shirt
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Sandaler
Slacks
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Kofta
Blus
Klänning
Svarta jeans
Skjorta
Cardigan
Tröja
Väska
Bag
Klännning
Byxor
Kappa
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Pullover
Ankelboots
Stövel
Skjorta
Väst
Slipover
Kappa
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Blå klänning
Kavaj
Linne
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Pullover
Klänning
Cape
Kofta
Kofta
Grön klänning
Boots
Jeansjacka
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kjol
T-shirt
Väska
Blus
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska
Jeans
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kappa
Linne
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Byxor
Kjol
Knytblus
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Slingbacks
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Sneakers
37   258
44   289
68   437
46   356
26   317

Mitt jobb och nya tjänst

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Onsdag är en av mina favoritdagar i veckan. Idag, resten av veckan och nästa vecka blir det hemmajobb men i måndags och igår var jag på kontoret. I måndags hade jag möte med min chef om min nya tjänst som kommer innebära en del förändringar som jag är riktigt taggad på.

Jag kommer nämligen börja jobba ca 35-50% för Göteborg, och resterande tiden av min heltidstjänst kommer jag fortsätta jobba för kontoren i Skåne och Spanien. Så kul! Jag kommer fortsätta vara baserad här i Malmö men mitt jobb är ju 100% digitalt så jag kan enkelt jobba för de andra kontoren härifrån.

Det ska bli riktigt roligt att jobba varierat med digital marknadsföring för olika regioner :). Det har egentligen redan dragit igång. För Göteborg är det mycket jobb med content och annonsering i deras sociala medier vilket jag redan gör mycket med i Skåne och Spanien.

Det var en liten jobbuppdatering! Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?