Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Linne
Kofta
Jeans
Klänning
Kavaj
Skjorta
Linne
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Tröja
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
Halsduk
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Linne
Kappa
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Skjorta
Klänning
Kappa
Skjorta
Spegel
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Ganni diadem
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Halsduk
Skjorta
Boots
Kånken
T-shirt
Kappa
Sneakers
Louis Vuitton väska
Kappa
Klänning
Kofta
Vit blus
Kavaj
Kjol
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Basker
T-shirt
Cardigan
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Slipover
Bag
Kavaj
Klänning
Kjol
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Cape
Klänning
Kofta
Väska
Stenströms cardigan
Klänning
Väska
Väska
Steamer
Blus
Väst
Kjol
Väska
Kofta
Jacka
Kavaj
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Klännning
Skjorta
Klänning
Klänning
Klännning
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Knytblus
Moschino väska
T-shirt
Väska
Slacks
Tory Burch
Kappa
Skjorta
Stövel
Pullover
Blus
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Jacka
Kofta
örhängen
Pullover
31   289
44   371
59   352
43   404
42   483

Mitt jobb och nya tjänst

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Onsdag är en av mina favoritdagar i veckan. Idag, resten av veckan och nästa vecka blir det hemmajobb men i måndags och igår var jag på kontoret. I måndags hade jag möte med min chef om min nya tjänst som kommer innebära en del förändringar som jag är riktigt taggad på.

Jag kommer nämligen börja jobba ca 35-50% för Göteborg, och resterande tiden av min heltidstjänst kommer jag fortsätta jobba för kontoren i Skåne och Spanien. Så kul! Jag kommer fortsätta vara baserad här i Malmö men mitt jobb är ju 100% digitalt så jag kan enkelt jobba för de andra kontoren härifrån.

Det ska bli riktigt roligt att jobba varierat med digital marknadsföring för olika regioner :). Det har egentligen redan dragit igång. För Göteborg är det mycket jobb med content och annonsering i deras sociala medier vilket jag redan gör mycket med i Skåne och Spanien.

Det var en liten jobbuppdatering! Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?