Annons: Shoppa min stil

Bag
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Byxor
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Kofta
Klänning
Kappa
Halsduk
Knytblus
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Tröja
Blus
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Grå kavaj
Kjol
Cape
Slipover
Klännning
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Skjorta
Klänning
Jacka
Skjorta
Knytblus
Blus
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Stickad klänning
Satinkjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slacks
Byxor
T-shirt
Tröja
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
Kostymbyxa
Boots
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Slingbacks
Kappa
Kofta
Kappa
Kofta
T-shirt
Sneakers
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Jeans
Jacka
Tröja
Basker
Kjol
Vit blus
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Väst
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Stövel
Väska
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Kofta
örhängen
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Halsduk
Väska
Kofta
Linne
Blus
Cardigan
Pälsjacka
2   20
40   303
49   348
55   484
24   464

Starkare i mina armar

God morgon fina ni. Så skönt att äntligen känna mig helt fri från min förkylning! Igår tränade jag för första gången på över en vecka och det var verkligen skönt! Jag körde det senaste passet som min PT Zara Evasdotter lagt in i appen till mig. Passet är inte långt men väldigt intensivt så jag var helt genomsvettig efteråt.

Något jag märker är att jag blivit betydligt starkare i mina armar. Plankan och negativa armhävningar känns inte alls lika jobbigt längre så det är ju kul! 🙂 Jag tycker verkligen att Zara lärt mig jättebra övningar där jag får träna hela kroppen.

Nedan en bild på mig i mina nya träningskläder från Röhnisch. Tränings-toppen / BH:n ger väldigt bra stöd och är jätteskön och tightsen är i skönt material och har också en väldigt skön midja. Toppen hittar ni här och tightsen hittar ni här.

Igår var jag inne på kontoret en sväng för ett kort möte med min chef – mer om det senare. Idag blir det också jobb på kontoret och jag har riktigt mycket att göra! Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?