Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Bag
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Pullover
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Blus
Blus
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
Kappa
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Basker
Kofta
Rosa kostymbyxor
Manolo Blahnik
Väska
Väst
Klännning
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Skjorta
Kjol
Väska
Tröja
Kjol
Väska
Boots
Linne
Kofta
Skjortklänning
Vit blus
Väska
Väska
Slacks
Slipover
Knytblus
Kappa
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Jeans
Kofta
Pälsjacka
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Cape
Sneakers
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Stövel
Väska
Pullover
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Blus
Kjol
Väska
Klännning
Klänning
Tröja
Satinkjol
Pullover
Halsduk
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Starkare i mina armar

God morgon fina ni. Så skönt att äntligen känna mig helt fri från min förkylning! Igår tränade jag för första gången på över en vecka och det var verkligen skönt! Jag körde det senaste passet som min PT Zara Evasdotter lagt in i appen till mig. Passet är inte långt men väldigt intensivt så jag var helt genomsvettig efteråt.

Något jag märker är att jag blivit betydligt starkare i mina armar. Plankan och negativa armhävningar känns inte alls lika jobbigt längre så det är ju kul! 🙂 Jag tycker verkligen att Zara lärt mig jättebra övningar där jag får träna hela kroppen.

Nedan en bild på mig i mina nya träningskläder från Röhnisch. Tränings-toppen / BH:n ger väldigt bra stöd och är jätteskön och tightsen är i skönt material och har också en väldigt skön midja. Toppen hittar ni här och tightsen hittar ni här.

Igår var jag inne på kontoret en sväng för ett kort möte med min chef – mer om det senare. Idag blir det också jobb på kontoret och jag har riktigt mycket att göra! Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?