Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Satinkjol
Kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Body
Satinkjol
Klännning
Byxor
Linne med spets
Klänning
T-shirt
Kavaj
Slipover
Väska
Skjorta
Tröja
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Grå kavaj
Blå knytblus
Gucciskärp
Väska
Skjorta
Boots
Kofta
T-shirt
Basker
Kjol
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Skjortklänning
Kjol
Blus
Svarta jeans
Knytblus
Cardigan
Stickad klänning
Kjol
Stövel
Slipover
Blus
T-shirt
Kappa
Slipover
Kjol
Kavaj
Linne
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Jeans
Klänning
Kofta
Väska
Slingbacks
Skjorta
Klännning
Väska
Kavaj
Ankelboots
Topp
Kofta
Klänning
Kavaj
Sneakers
Tröja
Kavaj
Vit blus
Cardigan
Slacks
Klänning
T-shirt
Kjol
T-shirt
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Kappa
Cape
Grön klänning
Knytblus
Blå klänning
Tröja
Kjol
Kavaj
Bag
Klänning
Slipover vit
Väska
T-shirt
Slipover
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Väska
Kappa
Väst
Väska
Klänning
Knytblus
Sandaler
Kappa
Linne
Halsduk
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Linne
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cape
Väska
Väska

Starkare i mina armar

God morgon fina ni. Så skönt att äntligen känna mig helt fri från min förkylning! Igår tränade jag för första gången på över en vecka och det var verkligen skönt! Jag körde det senaste passet som min PT Zara Evasdotter lagt in i appen till mig. Passet är inte långt men väldigt intensivt så jag var helt genomsvettig efteråt.

Något jag märker är att jag blivit betydligt starkare i mina armar. Plankan och negativa armhävningar känns inte alls lika jobbigt längre så det är ju kul! 🙂 Jag tycker verkligen att Zara lärt mig jättebra övningar där jag får träna hela kroppen.

Nedan en bild på mig i mina nya träningskläder från Röhnisch. Tränings-toppen / BH:n ger väldigt bra stöd och är jätteskön och tightsen är i skönt material och har också en väldigt skön midja. Toppen hittar ni här och tightsen hittar ni här.

Igår var jag inne på kontoret en sväng för ett kort möte med min chef – mer om det senare. Idag blir det också jobb på kontoret och jag har riktigt mycket att göra! Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?