Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Boots
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Cape
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Knytblus
Jeans
Klänning
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Stövel
Väska
Kjol
Vit blus
Klännning
Halsduk
Klänning
Linne
Stickad klänning
Slacks
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Kjol
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Ankelboots
Skinnkjol
Kjol
Väska
Linne
Kappa
Basker
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kjol
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Blus
Byxor
Kavaj
Tröja
Väst
Blus
Linne
Kostymbyxa
Tröja
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Slipover
Skjorta
Väska
Bag
Kavaj
Klänning
Kofta
Klännning
Tröja
Slingbacks
Pullover
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
83   317
65   513
45   371
40   421
64   391

Starkare i mina armar

God morgon fina ni. Så skönt att äntligen känna mig helt fri från min förkylning! Igår tränade jag för första gången på över en vecka och det var verkligen skönt! Jag körde det senaste passet som min PT Zara Evasdotter lagt in i appen till mig. Passet är inte långt men väldigt intensivt så jag var helt genomsvettig efteråt.

Något jag märker är att jag blivit betydligt starkare i mina armar. Plankan och negativa armhävningar känns inte alls lika jobbigt längre så det är ju kul! 🙂 Jag tycker verkligen att Zara lärt mig jättebra övningar där jag får träna hela kroppen.

Nedan en bild på mig i mina nya träningskläder från Röhnisch. Tränings-toppen / BH:n ger väldigt bra stöd och är jätteskön och tightsen är i skönt material och har också en väldigt skön midja. Toppen hittar ni här och tightsen hittar ni här.

Igår var jag inne på kontoret en sväng för ett kort möte med min chef – mer om det senare. Idag blir det också jobb på kontoret och jag har riktigt mycket att göra! Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?