Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Väst
Kjol
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Tröja
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Knytblus
Pullover
Linne
Cardigan
Kjol
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kofta
Stövel
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Linne
T-shirt
Linne med spets
Skjorta
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Blus
Blus
Kofta
Pullover
Kjol
Cardigan
Jeans
Väska
Kappa
Klänning
Vit blus
Kofta
Klänning
Väska
Svarta jeans
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kappa
Kjol
Byxor
Sneakers
Kappa
Skjortklänning
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Slipover
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Satinkjol
Basker
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Pullover
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Kjol
Jeansjacka
Ankelboots
T-shirt
Bag
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Kappa
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Kappa
Kofta
Klännning
Pullover
Linne
Kavaj
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Klännning
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Slacks
Blus
Blå klänning
Väska
Väska
Tröja
Sandaler
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Cape
Väska
Stickad klänning
Tröja
Byxor
Boots
Kavaj
Kofta
26   182
77   308
75   300
42   350
56   381

Starkare i mina armar

God morgon fina ni. Så skönt att äntligen känna mig helt fri från min förkylning! Igår tränade jag för första gången på över en vecka och det var verkligen skönt! Jag körde det senaste passet som min PT Zara Evasdotter lagt in i appen till mig. Passet är inte långt men väldigt intensivt så jag var helt genomsvettig efteråt.

Något jag märker är att jag blivit betydligt starkare i mina armar. Plankan och negativa armhävningar känns inte alls lika jobbigt längre så det är ju kul! 🙂 Jag tycker verkligen att Zara lärt mig jättebra övningar där jag får träna hela kroppen.

Nedan en bild på mig i mina nya träningskläder från Röhnisch. Tränings-toppen / BH:n ger väldigt bra stöd och är jätteskön och tightsen är i skönt material och har också en väldigt skön midja. Toppen hittar ni här och tightsen hittar ni här.

Igår var jag inne på kontoret en sväng för ett kort möte med min chef – mer om det senare. Idag blir det också jobb på kontoret och jag har riktigt mycket att göra! Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?