Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Boots
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Cape
Väska
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Väska
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pullover
Klänning
Kappa
Skjorta
Pullover
Ankelboots
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Linne
Cardigan
Jeans
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Halsduk
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Knytblus
Basker
Kappa
Stickad klänning
Väska
Skinnkjol
Knytblus
Kofta
Väska
Slipover
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kofta
Linne
Byxor
Klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Bag
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Satinkjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
T-shirt
Väst
Slacks
Klänning
Skjorta
Blus
Pullover
Klänning
Skjortklänning
Slingbacks
Kappa
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Stövel
Linne
Väska
Kofta
Pullover
Byxor
Kofta
Tröja
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Tröja
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
83   317
65   513
45   371
40   421
64   391

Den lilla svarta klänningen

Den lilla svarta klänningen

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Hade jag fått välja plagg att bära livet ut hade det varit den lilla svarta. Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många svarta klänningar jag äger men jag använder dem alla och älskar dom alla. De är så tidlösa och klassiska. Många av dem har jag haft i många, många år. De flesta jag har är kontorsklänningar, lite finare vardagsplagg som jag använder mycket på jobbet. Samtidigt kan de också användas vid festligare tillfällen om jag piffar till med smycken.

Min senaste svarta klänningen är en helt perfekt jobbklänning enligt mig. Det är en trekvartsärmad md knytband i midjan. Den går strax ovanför knäet vilket jag tycker är den bästa längden. Den kommer från märket Marville Road och ni hittar den på den här länken. Den finns i både svart och blått. Vill ni se mer av min stil får ni gärna spana in sidan “Shoppa min stil” här på bloggen.

 

Bilder: Den lilla svarta klänningen med knytband 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?