Annons: Shoppa min stil

Byxor
Skjorta
Blus
Skjorta
Kjol
Halsduk
Kavaj
Sandaler
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Väst
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kjol
T-shirt
Bag
Basker
Byxor
Byxor
Kofta
Klänning
Kjol
Sneakers
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
Blus
T-shirt
Kappa
Skjortklänning
Linne
Blus
T-shirt
Linne
Ankelboots
Väska
Pullover
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Jeans
Skjorta
Kofta
Kavaj
Cardigan
Cape
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Linne med spets
Kofta
T-shirt
Kavaj
Skinnkjol
Kjol
Väska
Kofta
Cardigan
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Slipover
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Klänning
Boots
Pullover
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Knytblus
Tröja
Kjol
Klänning
Stövel
Tröja
Kofta
Knytblus
Blå klänning
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Slingbacks
Väska
Klänning
Kappa
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kappa
Tröja
Klänning
Kappa
T-shirt
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Klännning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Svarta jeans
Byxor
Klänning
Slacks
T-shirt
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Den lilla svarta klänningen

Den lilla svarta klänningen

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Hade jag fått välja plagg att bära livet ut hade det varit den lilla svarta. Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många svarta klänningar jag äger men jag använder dem alla och älskar dom alla. De är så tidlösa och klassiska. Många av dem har jag haft i många, många år. De flesta jag har är kontorsklänningar, lite finare vardagsplagg som jag använder mycket på jobbet. Samtidigt kan de också användas vid festligare tillfällen om jag piffar till med smycken.

Min senaste svarta klänningen är en helt perfekt jobbklänning enligt mig. Det är en trekvartsärmad md knytband i midjan. Den går strax ovanför knäet vilket jag tycker är den bästa längden. Den kommer från märket Marville Road och ni hittar den på den här länken. Den finns i både svart och blått. Vill ni se mer av min stil får ni gärna spana in sidan “Shoppa min stil” här på bloggen.

 

Bilder: Den lilla svarta klänningen med knytband 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?