Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Basker
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kofta
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Bag
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Ankelboots
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Väska
Klännning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Byxor
Slipover
Cardigan
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Tröja
Knytblus
Blus
Väska
Väska
Klännning
Kjol
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Cape
Satinkjol
Skinnkjol
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Stövel
Skjorta
Tröja
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Skjorta
Vit blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
Väst
Kavaj
Pullover
Blus
Kappa
Linne
Kofta
Slingbacks
Manolo Blahnik
Slacks
Väska
Boots
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Sneakers
Linne
Väska
Jeans
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Väska
Väska
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Den lilla svarta klänningen

Den lilla svarta klänningen

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Hade jag fått välja plagg att bära livet ut hade det varit den lilla svarta. Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många svarta klänningar jag äger men jag använder dem alla och älskar dom alla. De är så tidlösa och klassiska. Många av dem har jag haft i många, många år. De flesta jag har är kontorsklänningar, lite finare vardagsplagg som jag använder mycket på jobbet. Samtidigt kan de också användas vid festligare tillfällen om jag piffar till med smycken.

Min senaste svarta klänningen är en helt perfekt jobbklänning enligt mig. Det är en trekvartsärmad md knytband i midjan. Den går strax ovanför knäet vilket jag tycker är den bästa längden. Den kommer från märket Marville Road och ni hittar den på den här länken. Den finns i både svart och blått. Vill ni se mer av min stil får ni gärna spana in sidan “Shoppa min stil” här på bloggen.

 

Bilder: Den lilla svarta klänningen med knytband 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?