Annons: Shoppa min stil

T-shirt
T-shirt
Linne
Väska
Halsduk
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Jacka
Klänning
Vit blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Pullover
Klännning
Väska
Kofta
Cape
Kavaj
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Satinkjol
Skjorta
Blus
Kavaj
Väska
Sneakers
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Blus
Kofta
Kappa
Kavaj
Väst
Klännning
Cardigan
Knytblus
Slingbacks
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Stövel
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Grå kavaj
Blus
Väska
Bag
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Byxor
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Tröja
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Tröja
Skjorta
Kofta
Stickad klänning
Basker
Väska
Linne
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Slacks
Kjol
Jeans
Väska
2   18
33   264
46   439
43   408
51   453

Den lilla svarta klänningen

Den lilla svarta klänningen

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Hade jag fått välja plagg att bära livet ut hade det varit den lilla svarta. Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många svarta klänningar jag äger men jag använder dem alla och älskar dom alla. De är så tidlösa och klassiska. Många av dem har jag haft i många, många år. De flesta jag har är kontorsklänningar, lite finare vardagsplagg som jag använder mycket på jobbet. Samtidigt kan de också användas vid festligare tillfällen om jag piffar till med smycken.

Min senaste svarta klänningen är en helt perfekt jobbklänning enligt mig. Det är en trekvartsärmad md knytband i midjan. Den går strax ovanför knäet vilket jag tycker är den bästa längden. Den kommer från märket Marville Road och ni hittar den på den här länken. Den finns i både svart och blått. Vill ni se mer av min stil får ni gärna spana in sidan “Shoppa min stil” här på bloggen.

 

Bilder: Den lilla svarta klänningen med knytband 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?