Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Slipover
Rosa kostymbyxor
Pullover
Väska
T-shirt
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Klänning
Tröja
Jacka
Kjol
Cape
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Tröja
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Linne
Halsduk
Blus
Linne
Klänning
Byxor
Kappa
Cardigan
Skjorta
Kofta
Slacks
Klänning
Satinkjol
Blus
Väska
Kofta
Kjol
Blus
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Blus
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Linne
Kofta
Pullover
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Vit blus
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kofta
Väst
Basker
T-shirt
Stövel
Byxor
Tröja
Kofta
Knytblus
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Bag
Klänning
Klännning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Jeans
Kofta
Slingbacks
Väska
Klänning
Kofta
24   348
43   405
51   450
38   399
30   408

Provsvar från läkaren

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag känner mig faktiskt frisk nu vilket är så skönt! Jag tror faktiskt att jag bara hade en vanlig förkylning då mina symtom inte var typiska för Covid-19. Men man kan såklart aldrig vara säker men jag är väldigt glad för att vara frisk.

På tal om hälsa och vara frisk. Jag fick svar från min senaste provtagning gällande min hypotyreos och äntligen såg mina värden bra ut! Det är första gången på rätt länge mina värden är normala. Tyvärr känner jag mig tröttare nu än när jag var övermedicinerad men inte så trött som jag var för några år sedan när jag var rejält undermedicinerad.

Den här helgen tar vi det lugnt och håller oss på hemmaplan, med undantag för att vi var och handlade mat och hämtade/postad paket idag. Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare. Mums! Ha en underbar lördagskväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?