Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
41   269
40   287
81   368
51   389
58   328

Provsvar från läkaren

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag känner mig faktiskt frisk nu vilket är så skönt! Jag tror faktiskt att jag bara hade en vanlig förkylning då mina symtom inte var typiska för Covid-19. Men man kan såklart aldrig vara säker men jag är väldigt glad för att vara frisk.

På tal om hälsa och vara frisk. Jag fick svar från min senaste provtagning gällande min hypotyreos och äntligen såg mina värden bra ut! Det är första gången på rätt länge mina värden är normala. Tyvärr känner jag mig tröttare nu än när jag var övermedicinerad men inte så trött som jag var för några år sedan när jag var rejält undermedicinerad.

Den här helgen tar vi det lugnt och håller oss på hemmaplan, med undantag för att vi var och handlade mat och hämtade/postad paket idag. Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare. Mums! Ha en underbar lördagskväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?