Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Tröja
T-shirt
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Tröja
Kavaj
Basker
Kjol
Kjol
Kofta
Väst
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Vit blus
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Byxor
T-shirt
Kjol
Slipover
Klänning
Väska
Halsduk
Skjorta
Stickad klänning
Cardigan
Satinkjol
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Blus
Tröja
Boots
T-shirt
Klännning
Skjorta
Klänning
Stövel
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Byxor
T-shirt
Kofta
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
T-shirt
Slacks
T-shirt
Pullover
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Byxor
Blus
Ankelboots
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Klännning
Pullover
Väska
Cape
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Bag
Knytblus
Väska
Linne
Kavaj
Kappa
Väska
8   15
60   322
112   368
70   458
91   482

Provsvar från läkaren

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag känner mig faktiskt frisk nu vilket är så skönt! Jag tror faktiskt att jag bara hade en vanlig förkylning då mina symtom inte var typiska för Covid-19. Men man kan såklart aldrig vara säker men jag är väldigt glad för att vara frisk.

På tal om hälsa och vara frisk. Jag fick svar från min senaste provtagning gällande min hypotyreos och äntligen såg mina värden bra ut! Det är första gången på rätt länge mina värden är normala. Tyvärr känner jag mig tröttare nu än när jag var övermedicinerad men inte så trött som jag var för några år sedan när jag var rejält undermedicinerad.

Den här helgen tar vi det lugnt och håller oss på hemmaplan, med undantag för att vi var och handlade mat och hämtade/postad paket idag. Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare. Mums! Ha en underbar lördagskväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?