Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Blå klänning
Satinkjol
Kofta
Väska
Linne
Kjol
T-shirt
Klännning
Kostymbyxa
Kofta
Sandaler
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Byxor
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Blus
Vit blus
Väska
Tröja
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Slacks
Kofta
Boots
Kofta
Cardigan
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Bag
Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Jeansjacka
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Svarta jeans
Kavaj
Skjorta
Kappa
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
T-shirt
Jeans
Byxor
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Knytblus
Kappa
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Väst
Kjol
Pullover
Blus
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Skjortklänning
Byxor
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Klänning
Väska
Stövel
Linne
Kjol
Grön klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Basker
Sneakers
Kjol
Kjol
Linne med spets
Slipover
Blus
Kofta
Cape
Klänning
Kofta
71   332
44   326
68   455
46   356
26   317

Provsvar från läkaren

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag känner mig faktiskt frisk nu vilket är så skönt! Jag tror faktiskt att jag bara hade en vanlig förkylning då mina symtom inte var typiska för Covid-19. Men man kan såklart aldrig vara säker men jag är väldigt glad för att vara frisk.

På tal om hälsa och vara frisk. Jag fick svar från min senaste provtagning gällande min hypotyreos och äntligen såg mina värden bra ut! Det är första gången på rätt länge mina värden är normala. Tyvärr känner jag mig tröttare nu än när jag var övermedicinerad men inte så trött som jag var för några år sedan när jag var rejält undermedicinerad.

Den här helgen tar vi det lugnt och håller oss på hemmaplan, med undantag för att vi var och handlade mat och hämtade/postad paket idag. Ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare. Mums! Ha en underbar lördagskväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?