Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Slipover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kjol
Cardigan
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Linne
Sneakers
T-shirt
Skjorta
Pullover
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Byxor
Satinkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Väst
Jeans
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Stövel
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Kofta
Blus
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Slacks
Basker
T-shirt
Vit blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Bag
Väska
Skjorta
Knytblus
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Jacka
Blus
Byxor
Kavaj
Pullover
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Grå kavaj
Halsduk
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
Blus
Kjol
Klännning
Byxor
Kjol
Kappa
Pullover
Slingbacks
Cape
Kappa
Tröja
Väska
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kappa
Tröja
22   339
43   405
51   450
38   399
30   408

Jag syns i en reklamkampanj

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Den här veckan har jag ju varit lite krasslig samtidigt som jag haft mer än någonsin att göra typ. Våra mäklare publicerar så fina bostäder så det är fullt upp för oss på marknadsavdelningen. Ett riktigt lyxproblem :). Nog om jobb.

Som ni säkert förstått har jag ju en hel del samarbeten med olika företag, framför allt modeföretag, där jag får en viss ersättning för att marknadsföra deras produkter eller tjänster. Nyligen inledde jag ett samarbete med Don Donna / Accent där jag visade upp en av deras laptopväskor. Inför samarbeten skriver man ofta ett avtal att de får använda bilderna man publicerar. Jag blir faktiskt glad när de gör det, ser det lite som PR för mitt eget varumärke. Igår var det en av mina Facebookvännner som skrev att jag syntes i Expressen och DN i en reklamkampanj av Accent. Visste själv inte alls om att de skulle använda min bild för deras externa annonsering men det var ju lite kul kanske :).

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?