Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Blus
Grå kavaj
Klänning
Skjortklänning
Väska
Tröja
Kofta
Väska
Kappa
Linne
Knytblus
Blå klänning
Skjorta
Jeans
T-shirt
Kofta
Linne
Byxor
Väska
T-shirt
Tröja
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Kappa
Slipover
Vit blus
Linne med spets
Kjol
Slacks
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Stövel
Väst
Skjorta
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kjol
Knytblus
Kofta
Cape
Skjorta
Kofta
Klänning
Boots
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pullover
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Klänning
Knytblus
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kofta
Blus
Sneakers
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Sandaler
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Svarta jeans
Klänning
Byxor
Grön klänning
Kjol
Jeansjacka
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Basker
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Klännning
Halsduk
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Pälsjacka
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Väska
Bag
Plisserad kjol
Byxor
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Skjorta
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Väska
Blus
Kappa
36   227
41   305
55   368
21   205
54   330

Jag syns i en reklamkampanj

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Den här veckan har jag ju varit lite krasslig samtidigt som jag haft mer än någonsin att göra typ. Våra mäklare publicerar så fina bostäder så det är fullt upp för oss på marknadsavdelningen. Ett riktigt lyxproblem :). Nog om jobb.

Nyligen visade jag upp en Don Donna / Accent väska på min Instagram. Nu använder de min bild i en reklamkampanj! Jag blir faktiskt glad när de gör det, ser det lite som PR för mitt eget varumärke. Igår var det en av mina Facebookvännner som skrev att jag syntes i Expressen och DN i en reklamkampanj av Accent. Visste själv inte alls om att de skulle använda min bild för deras externa annonsering men det var ju lite kul kanske :).

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 6 november, 2020 / 18:40

  Kul och en kvalitetsstämpel.
  Grattis

  • Maria
   9 november, 2020 / 09:00

   Tack så mycket 🙂

Kommentera


Söker du efter något?