Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Klänning
Cardigan
Kappa
Kjol
Basker
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Tröja
Slingbacks
Stövel
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Jeans
Stickad klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Sneakers
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klännning
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Väst
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Cape
Väska
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Bag
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Ankelboots
Vit blus
Kofta
Klännning
Pullover
Boots
Kappa
Kostymbyxa
Skinnkjol
Väska
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Byxor
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
T-shirt
Satinkjol
Linne
Kofta
Pullover
Knytblus
Tröja
Klänning
Kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Skjorta
Slipover
Väska
Blus
Kjol
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kofta
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Jag syns i en reklamkampanj

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Den här veckan har jag ju varit lite krasslig samtidigt som jag haft mer än någonsin att göra typ. Våra mäklare publicerar så fina bostäder så det är fullt upp för oss på marknadsavdelningen. Ett riktigt lyxproblem :). Nog om jobb.

Nyligen visade jag upp en Don Donna / Accent väska på min Instagram. Nu använder de min bild i en reklamkampanj! Jag blir faktiskt glad när de gör det, ser det lite som PR för mitt eget varumärke. Igår var det en av mina Facebookvännner som skrev att jag syntes i Expressen och DN i en reklamkampanj av Accent. Visste själv inte alls om att de skulle använda min bild för deras externa annonsering men det var ju lite kul kanske :).

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 6 november, 2020 / 18:40

  Kul och en kvalitetsstämpel.
  Grattis

  • Maria
   9 november, 2020 / 09:00

   Tack så mycket 🙂

Kommentera


Söker du efter något?