Annons: Shoppa min stil

Cape
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väst
Jacka
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pullover
Blus
Vit blus
Skjorta
Bag
Pullover
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kappa
Kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Linne
Väska
Skjorta
Tröja
Kofta
Halsduk
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Slingbacks
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Slipover
Slacks
Cardigan
Klänning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Väska
Stövel
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Jeans
Linne
Skjorta
Blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kappa
Grå kavaj
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Väska
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Basker
Väska
Pullover
Sneakers
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Väska
Väska
Blus
Kjol
Klänning
Blus
Klänning
Tröja
Satinkjol
Ankelboots
Skjortklänning
Kjol
Knytblus
Kjol
T-shirt
Kofta
Klännning
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
21   320
43   397
51   450
38   399
30   408

Min garderob

Hej fina ni. Jag kör fortsatt hemmajobb den här veckan. När jag jobbar fokuserat kan jag faktiskt glömma att jag är förkyld men så snart jag tar paus för lunch eller något annat känner jag huvudvärken igen. Något som mer hemmatid lett till är ju det här med att fixa i hemmet. Härom veckan fixade jag i min garderob. Rensade ut, Carl hjälpte mig hänga upp några av mina väskor på väggen, jag flyttade in mina smycken med mera. Min garderob är ganska liten, det tycker man väl alltid kanske, men i nästa bostad vill jag absolut att vi ska ha en större garderob. Och ja Carl får ha sina kläder där också.

Några bilder nedan :).

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?