Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Min garderob

Hej fina ni. Jag kör fortsatt hemmajobb den här veckan. När jag jobbar fokuserat kan jag faktiskt glömma att jag är förkyld men så snart jag tar paus för lunch eller något annat känner jag huvudvärken igen. Något som mer hemmatid lett till är ju det här med att fixa i hemmet. Härom veckan fixade jag i min garderob. Rensade ut, Carl hjälpte mig hänga upp några av mina väskor på väggen, jag flyttade in mina smycken med mera. Min garderob är ganska liten, det tycker man väl alltid kanske, men i nästa bostad vill jag absolut att vi ska ha en större garderob. Och ja Carl får ha sina kläder där också.

Några bilder nedan :).

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 november, 2020 / 16:33

  Hemmajobbande har sina fördelar och nackdelar.
  En fördel är att man inte behöver pendla till jobbet och får en massa tid över för att fixa hemma t.ex. i garderoben och det ser ut som att du fått det fint.
  Hoppas den där förkylningen också ger med sig snart.

  • Maria
   9 november, 2020 / 09:00

   Ja det stämmer så väl!:) Äntligen frisk nu! Ha en fin dag!

Kommentera


Söker du efter något?