Annons: Shoppa min stil

Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Pullover
Blus
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Tröja
Blus
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Väst
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Knytblus
Skinnkjol
Pälsjacka
Byxor
Slipover
Boots
Skjorta
Basker
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Klänning
Linne
Kostymbyxa
Skjorta
Knytblus
Stickad klänning
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Byxor
Slacks
Blus
Väska
Väska
Bag
Cape
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
Kjol
Satinkjol
Kappa
Kofta
Kjol
Klännning
T-shirt
Tröja
Väska
Väska
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Knytblus
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Byxor
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Väska
Sneakers
Kjol
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Klännning
Pullover
Stövel
Skjorta
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
Slingbacks
T-shirt
53   301
108   357
70   443
89   471
68   593

Förkyld

Hej fina. Igår var tanken att jag skulle till kontoret för första gången på en vecka. Jag skrev det ju här i bloggen. Precis när jag gjort mig iordning och skulle gå kände jag efter ordentligt hur jag mådde och insåg att jag hade lite ont i halsen och snuva så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag jobbar hemma resten av veckan då jag fortfarande känner mig förkyld. Jag har främst vanlig förkylning-symtom som snuva, lätt huvudvärk och ont i halsen så jag tror inte det är Corona men an kan aldrig vara 100 så blir hemma resten av veckan och får nog ta ett nytt test. Det jag tog relativt nyligen visade negativt.

Idag unnade mig sovmorgon så därför blev det blogginlägg nu på lunchen istället för imorse. Jag är tillräckligt pigg för att jobba så jag kör på på hemmakontoret i vardagsrummet. Har inga planer för denna eller nästa vecka så håller mig nog på hemmaplan. Nu lite lunch innan jag börjar jobba igen.

Ta hand om er!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?