Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Väska
Skinnkjol
Cape
Kjol
Stickad klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Tröja
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Knytblus
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Väst
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Jacka
Cardigan
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Basker
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Pullover
Ankelboots
Halsduk
Pälsjacka
Knytblus
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Väska
Kappa
Sneakers
Slacks
Klännning
Skjorta
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Jeans
Vit blus
Tröja
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Stövel
Knytblus
Byxor
Linne
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Linne
Pullover
Blus
Blus
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Slipover
Byxor
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
21   320
43   397
51   450
38   399
30   408

Förkyld

Hej fina. Igår var tanken att jag skulle till kontoret för första gången på en vecka. Jag skrev det ju här i bloggen. Precis när jag gjort mig iordning och skulle gå kände jag efter ordentligt hur jag mådde och insåg att jag hade lite ont i halsen och snuva så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag jobbar hemma resten av veckan då jag fortfarande känner mig förkyld. Jag har främst vanlig förkylning-symtom som snuva, lätt huvudvärk och ont i halsen så jag tror inte det är Corona men an kan aldrig vara 100 så blir hemma resten av veckan och får nog ta ett nytt test. Det jag tog relativt nyligen visade negativt.

Idag unnade mig sovmorgon så därför blev det blogginlägg nu på lunchen istället för imorse. Jag är tillräckligt pigg för att jobba så jag kör på på hemmakontoret i vardagsrummet. Har inga planer för denna eller nästa vecka så håller mig nog på hemmaplan. Nu lite lunch innan jag börjar jobba igen.

Ta hand om er!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?