Annons: Shoppa min stil

Väska
Vit blus
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Sneakers
Byxor
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Satinkjol
Kofta
Byxor
Tröja
Halsduk
Klännning
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Jeansjacka
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Boots
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Svarta jeans
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Väst
Kofta
Skjorta
Kofta
Cardigan
Klänning
Skjorta
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Blus
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
Skjorta
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Kofta
Linne
Väska
Skjortklänning
Tröja
Cardigan
Skjorta
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Pullover
T-shirt
Väska
Jeans
Kavaj
Kjol
Byxor
T-shirt
Kappa
Blå klänning
Kavaj
Kofta
Cape
Blus
Väska
Kofta
Kofta
Pullover
Slipover
Klänning
T-shirt
Väska
Tröja
Knytblus
Grön klänning
Slacks
Linne med spets
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Linne
Klänning
Grå kavaj
Sandaler
Stövel
Väska
Basker
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Pullover
Klännning
T-shirt
Knytblus
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
38   310
44   314
68   450
46   356
26   317

Förkyld

Hej fina. Igår var tanken att jag skulle till kontoret för första gången på en vecka. Jag skrev det ju här i bloggen. Precis när jag gjort mig iordning och skulle gå kände jag efter ordentligt hur jag mådde och insåg att jag hade lite ont i halsen och snuva så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag jobbar hemma resten av veckan då jag fortfarande känner mig förkyld. Jag har främst vanlig förkylning-symtom som snuva, lätt huvudvärk och ont i halsen så jag tror inte det är Corona men an kan aldrig vara 100 så blir hemma resten av veckan och får nog ta ett nytt test. Det jag tog relativt nyligen visade negativt.

Idag unnade mig sovmorgon så därför blev det blogginlägg nu på lunchen istället för imorse. Jag är tillräckligt pigg för att jobba så jag kör på på hemmakontoret i vardagsrummet. Har inga planer för denna eller nästa vecka så håller mig nog på hemmaplan. Nu lite lunch innan jag börjar jobba igen.

Ta hand om er!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?