Annons: Shoppa min stil

Klännning
Pullover
Linne
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Basker
Kofta
Kofta
Cape
Kjol
Tröja
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kjol
Tröja
Kavaj
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Boots
Klänning
Slipover
Skjorta
Byxor
Väska
Skjorta
Kofta
Halsduk
Väska
Kavaj
Cardigan
Kappa
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Vit blus
Kavaj
Stövel
Kofta
Tröja
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Linne
Väst
T-shirt
T-shirt
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Pälsjacka
Väska
Stickad klänning
Väska
Klännning
Jeans
Klänning
Klänning
Byxor
Kostymbyxa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Blus
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Slacks
Byxor
Skjorta
Blus
Bag
Klänning
Linne
Väska
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Väska
Klänning
Byxor
Pullover
Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Slingbacks
Väska
Kappa
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Kontoret och bröllopsplanering

God morgon fina. Det har blivit mycket hemmajobb och hemmatid på sistone men idag ska jag in till kontoret. Vi får egentligen välja själva men idag behöver jag komma in, inte minst för att hämta hem lite saker jag behöver för hemmajobb sen i veckan. Får se om jag delvis jobb på kontoret idag eller om jag jobbar hemifrån efter lunch. Jag känner mig i alla fall frisk och har gjort sedan jag tog mitt negativa Covid-19 test.

Man har ju inte så mycket planer för fritiden nuförtiden vilken kanske gör innehållet i de här bloggen lite ointressant just nu kanske. Men ni verkar vara trogna läsare som återkommer dagligen vilket jag är mycket glad för :). Jag ska försöka dela med mig lite er av bröllopsplaneringen utan att avslöja för mycket. Oavsett läget i världen har vi bestämt oss för att gifta oss, sedan får vi se i vilken form vi kan ha gäster och festen men håller hoppet uppe att läget är bättre då med vaccin och minskad spridning, helt bort lär viruset inte vara.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?