Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Klänning
Byxor
Knytblus
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Väst
Stövel
Klänning
Kappa
Kappa
Skjorta
Kofta
Kjol
Klännning
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Cape
Väska
Stickad klänning
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Halsduk
Blus
Klännning
Skjorta
Väska
Kappa
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Väska
Blus
Kjol
Kofta
Jacka
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pullover
Blus
Kofta
Väska
Vit blus
Slingbacks
Jeans
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Knytblus
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Slipover
Ankelboots
Pullover
Bag
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Slacks
Kavaj
Byxor
Grå kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Cardigan
Tröja
Knytblus
21   320
43   397
51   450
38   399
30   408

Kontoret och bröllopsplanering

God morgon fina. Det har blivit mycket hemmajobb och hemmatid på sistone men idag ska jag in till kontoret. Vi får egentligen välja själva men idag behöver jag komma in, inte minst för att hämta hem lite saker jag behöver för hemmajobb sen i veckan. Får se om jag delvis jobb på kontoret idag eller om jag jobbar hemifrån efter lunch. Jag känner mig i alla fall frisk och har gjort sedan jag tog mitt negativa Covid-19 test.

Man har ju inte så mycket planer för fritiden nuförtiden vilken kanske gör innehållet i de här bloggen lite ointressant just nu kanske. Men ni verkar vara trogna läsare som återkommer dagligen vilket jag är mycket glad för :). Jag ska försöka dela med mig lite er av bröllopsplaneringen utan att avslöja för mycket. Oavsett läget i världen har vi bestämt oss för att gifta oss, sedan får vi se i vilken form vi kan ha gäster och festen men håller hoppet uppe att läget är bättre då med vaccin och minskad spridning, helt bort lär viruset inte vara.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?