Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Väst
Väska
Knytblus
Väska
Skjorta
Kavaj
Skinnkjol
Pälsjacka
Kappa
Plisserad kjol
T-shirt
Linne med spets
Klänning
Slipover
Kjol
Väska
Klänning
Sneakers
Klänning
Tröja
Svarta jeans
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Sandaler
Klänning
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Jeans
Kavaj
Kofta
Byxor
Skjortklänning
Knytblus
T-shirt
Grön klänning
Ankelboots
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Cardigan
Klänning
Kofta
Pullover
Byxor
Klänning
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Blus
Slacks
T-shirt
Bag
Boots
Linne
Linne
Cardigan
Klänning
Cape
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
Kofta
Slingbacks
Satinkjol
T-shirt
Byxor
Blus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Halsduk
Skjorta
Väska
Väska
Stövel
Kofta
Väska
Blå klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Basker
Kofta
Kofta
T-shirt
Klännning
Kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Kofta
Knytblus
Tröja
Manolo Blahnik
Kappa
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Satinkjol
Linne
Skjorta
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Jeansjacka
Klänning
Väska
T-shirt
Tröja
Klänning
Väska
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Kontoret och bröllopsplanering

God morgon fina. Det har blivit mycket hemmajobb och hemmatid på sistone men idag ska jag in till kontoret. Vi får egentligen välja själva men idag behöver jag komma in, inte minst för att hämta hem lite saker jag behöver för hemmajobb sen i veckan. Får se om jag delvis jobb på kontoret idag eller om jag jobbar hemifrån efter lunch. Jag känner mig i alla fall frisk och har gjort sedan jag tog mitt negativa Covid-19 test.

Man har ju inte så mycket planer för fritiden nuförtiden vilken kanske gör innehållet i de här bloggen lite ointressant just nu kanske. Men ni verkar vara trogna läsare som återkommer dagligen vilket jag är mycket glad för :). Jag ska försöka dela med mig lite er av bröllopsplaneringen utan att avslöja för mycket. Oavsett läget i världen har vi bestämt oss för att gifta oss, sedan får vi se i vilken form vi kan ha gäster och festen men håller hoppet uppe att läget är bättre då med vaccin och minskad spridning, helt bort lär viruset inte vara.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?