Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
25   136
8   161
39   342
31   320
46   285

Ta nya prover för min Hypotyreos

God morgon fina ni. Hoppas ni hade en bra helg. Nu på morgonen ska jag till vårdcentralen för att ta nya prover för min Hypotyreos. Det va en tid i våras när jag inte tog prover på grund av att jag inte ville belasta vården då andra nog ha värre hälsobekymmer än jag men då gick jag ju med dåliga värden och de har faktiskt inte blivit bättre. Dock mår jag bra, men det ska väl även provresultaten visa.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå dit och jag har bokat en tid då de inte har öppen provtagning nu i Corona-tider. Sen blir det jobb hemifrån och ett träningspass från min PT i vardagsrummet. Ha en underbar start på veckan!

Erdem x h&m klänning

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?