Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Väska
Pullover
Byxor
Skjorta
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Klännning
Kofta
Pullover
Tröja
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kappa
Blus
T-shirt
Ankelboots
Väska
Cape
Stövel
Väst
T-shirt
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Knytblus
Bag
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Sneakers
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Blus
Klänning
Kjol
Byxor
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Knytblus
Byxor
Kavaj
Skinnkjol
Halsduk
Tröja
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Basker
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Slacks
Klänning
Satinkjol
Vit blus
Väska
Linne
Väska
Slipover
Cardigan
Blus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Väska
Kappa
Jeans
Klänning
Klännning
T-shirt
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Jacka
Linne
21   320
43   397
51   450
38   399
30   408

Ta nya prover för min Hypotyreos

God morgon fina ni. Hoppas ni hade en bra helg. Nu på morgonen ska jag till vårdcentralen för att ta nya prover för min Hypotyreos. Det va en tid i våras när jag inte tog prover på grund av att jag inte ville belasta vården då andra nog ha värre hälsobekymmer än jag men då gick jag ju med dåliga värden och de har faktiskt inte blivit bättre. Dock mår jag bra, men det ska väl även provresultaten visa.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå dit och jag har bokat en tid då de inte har öppen provtagning nu i Corona-tider. Sen blir det jobb hemifrån och ett träningspass från min PT i vardagsrummet. Ha en underbar start på veckan!

Erdem x h&m klänning

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?