Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Väska
Cape
T-shirt
Kjol
Tröja
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väst
Kavaj
Pullover
Knytblus
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Sneakers
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Knytblus
Byxor
Skjorta
Halsduk
Jeans
Byxor
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
Kappa
Tröja
Blus
Vit blus
Tröja
Linne
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Kjol
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Slingbacks
Väska
T-shirt
T-shirt
Stövel
T-shirt
Klännning
Kofta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Klännning
Pullover
Kavaj
Boots
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Linne
Slacks
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Satinkjol
Kjol
Väska
Bag
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Slipover
Skjorta
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

Ta nya prover för min Hypotyreos

God morgon fina ni. Hoppas ni hade en bra helg. Nu på morgonen ska jag till vårdcentralen för att ta nya prover för min Hypotyreos. Det va en tid i våras när jag inte tog prover på grund av att jag inte ville belasta vården då andra nog ha värre hälsobekymmer än jag men då gick jag ju med dåliga värden och de har faktiskt inte blivit bättre. Dock mår jag bra, men det ska väl även provresultaten visa.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå dit och jag har bokat en tid då de inte har öppen provtagning nu i Corona-tider. Sen blir det jobb hemifrån och ett träningspass från min PT i vardagsrummet. Ha en underbar start på veckan!

Erdem x h&m klänning

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?