Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Cardigan
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Linne med spets
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Väst
Byxor
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Blus
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Tröja
Väska
Grön klänning
Pullover
Kavaj
Klänning
Bag
Väska
Väska
Blå klänning
Kappa
Jeansjacka
Kofta
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Blus
Kavaj
Sneakers
Blus
Väska
Satinkjol
Kjol
Väska
T-shirt
Pullover
Klännning
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Stövel
Väska
Kofta
Skjortklänning
Knytblus
Väska
Klännning
Vit blus
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning
Kjol
Tröja
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Byxor
Kjol
Kofta
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Slacks
Cardigan
Kofta
T-shirt
Kavaj
Boots
Satinkjol
Halsduk
Pullover
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Jeans
Kofta
Cape
Kappa
Skjorta
Knytblus
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Kjol
Sandaler
Kappa
Byxor
Basker
Väska
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Grå kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Manolo Blahnik
Kappa
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Ta nya prover för min Hypotyreos

God morgon fina ni. Hoppas ni hade en bra helg. Nu på morgonen ska jag till vårdcentralen för att ta nya prover för min Hypotyreos. Det va en tid i våras när jag inte tog prover på grund av att jag inte ville belasta vården då andra nog ha värre hälsobekymmer än jag men då gick jag ju med dåliga värden och de har faktiskt inte blivit bättre. Dock mår jag bra, men det ska väl även provresultaten visa.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå dit och jag har bokat en tid då de inte har öppen provtagning nu i Corona-tider. Sen blir det jobb hemifrån och ett träningspass från min PT i vardagsrummet. Ha en underbar start på veckan!

Erdem x h&m klänning

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?