Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Blus
Satinkjol
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Tröja
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Blå klänning
Klänning
Tröja
Väska
Skinnkjol
Pullover
Kofta
Svarta jeans
Linne
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Grå kavaj
Blus
Väska
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Cardigan
Plisserad kjol
Kappa
Halsduk
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Cape
Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Väska
Basker
Slingbacks
Klännning
T-shirt
Kappa
Pullover
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Klännning
Byxor
Grön klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Byxor
Pälsjacka
T-shirt
Slipover
Klänning
Pullover
Pullover
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Slacks
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Stövel
Satinkjol
T-shirt
Bag
T-shirt
T-shirt
Blus
Kofta
Väska
Kjol
Sneakers
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Sandaler
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Boots
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Väst
Knytblus
Vit blus
T-shirt
Väska
T-shirt
Jeans
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Första tandläkarbesöket för barn

Första tandläkarbesöket för barn
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Distriktstandvården

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I det här blogginlägget tänkte jag berätta närmare om Distriktstandvården och framför allt barns första tandläkarbesök som sker när barnet fyllt tre år. Det är då man som föräldrar väljer vilken tandläkarmottagning som ens barn ska bli listad hos.

Har du barn som närmar sig tre års ålder? Det verkar minst sagt vara mycket att tänka på som förälder och just tandläkare känns som ett viktigt val då det kommer att ske regelbundna besök under många år. Man vill välja en tandläkare som man känner sig trygg med. Distriktstandvården är den största tandvårdskedjan i Stockholmsområdet med hela 28 tandvårdskliniker i Stockholm och Uppsala.

vad händer vid första tandläkarbesöket?

När det kommer till barns första tandläkarbesök har Distriktstandvården stor erfarenhet och etablerade rutiner. Det första som händer vid första tandläkarbesöket när barnet är tre år är att barnet, och föräldern/föräldrarna också för den delen, får lära känna sin tandläkare. I praktiken innebär det att de tillsammans får gå igenom olika funktioner inne i behandlingsrummet så barnet får bekanta sig med de olika instrumenten och verktygen.

Något annat som sker vid första tandläkarbesöket är att tandläkarna räknar barnets tänder, något som säkert känns väldigt spännande för barnet. Som tandläkare bli det ju också en bra utgångspunkt för tandläkarbesöken framåt. Sedan avslutas besöket med att barnet får en present. För mig känns det som att Distrikstandvården verkligen gör allt för att barnet ska få en bra upplevelse av tandläkare, att det här med att gå till tandläkaren faktiskt är roligt och spännande.

När jag var barn hade jag inte alls några problem med att gå till tandläkare. Visst kunde det göra lite ont ibland men som tur är slapp jag hål i mina tänder. Behövde aldrig borra / dra ut tänder. Jag minns att man fick en fin tandborste efter besöket och jag har även för mig att man fick något mer, kanske ett klistermärke eller liknande? Kul var det i alla fall, det kändes bra att få en “belöning”.

Börjar det bli dags för dig att lista ditt barn hos en tandläkare? Läs mer om Distriktstandvården och hur de jobbar för att första tandläkarbesöket ska bli en bra upplevelse på deras hemsida :).

 

Lista din blivande 3-åring!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?