Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
Kofta
Pullover
Slipover
Klännning
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Blus
Kjol
Väska
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Stövel
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Blus
Jacka
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Slacks
Kofta
Klänning
Bag
Stickad klänning
Skjorta
Kappa
Kappa
Klänning
Skjorta
Byxor
Byxor
Ankelboots
Pullover
Klännning
Halsduk
Byxor
Kofta
T-shirt
Basker
T-shirt
Kavaj
Kofta
Linne
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Sneakers
Väska
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Tröja
Kjol
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Tröja
Jacka
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Byxor
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Linne
Kjol
Knytblus
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
örhängen
Boots
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Jeans
Kappa
Väst
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Tröja
Cape
Klänning
Halsduk
Kjol
Klänning
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Vit blus
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
26   217
49   305
55   468
24   465
37   340

Första tandläkarbesöket för barn

Första tandläkarbesöket för barn
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Distriktstandvården

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I det här blogginlägget tänkte jag berätta närmare om Distriktstandvården och framför allt barns första tandläkarbesök som sker när barnet fyllt tre år. Det är då man som föräldrar väljer vilken tandläkarmottagning som ens barn ska bli listad hos.

Har du barn som närmar sig tre års ålder? Det verkar minst sagt vara mycket att tänka på som förälder och just tandläkare känns som ett viktigt val då det kommer att ske regelbundna besök under många år. Man vill välja en tandläkare som man känner sig trygg med. Distriktstandvården är den största tandvårdskedjan i Stockholmsområdet med hela 28 tandvårdskliniker i Stockholm och Uppsala.

vad händer vid första tandläkarbesöket?

När det kommer till barns första tandläkarbesök har Distriktstandvården stor erfarenhet och etablerade rutiner. Det första som händer vid första tandläkarbesöket när barnet är tre år är att barnet, och föräldern/föräldrarna också för den delen, får lära känna sin tandläkare. I praktiken innebär det att de tillsammans får gå igenom olika funktioner inne i behandlingsrummet så barnet får bekanta sig med de olika instrumenten och verktygen.

Något annat som sker vid första tandläkarbesöket är att tandläkarna räknar barnets tänder, något som säkert känns väldigt spännande för barnet. Som tandläkare bli det ju också en bra utgångspunkt för tandläkarbesöken framåt. Sedan avslutas besöket med att barnet får en present. För mig känns det som att Distrikstandvården verkligen gör allt för att barnet ska få en bra upplevelse av tandläkare, att det här med att gå till tandläkaren faktiskt är roligt och spännande.

När jag var barn hade jag inte alls några problem med att gå till tandläkare. Visst kunde det göra lite ont ibland men som tur är slapp jag hål i mina tänder. Behövde aldrig borra / dra ut tänder. Jag minns att man fick en fin tandborste efter besöket och jag har även för mig att man fick något mer, kanske ett klistermärke eller liknande? Kul var det i alla fall, det kändes bra att få en “belöning”.

Börjar det bli dags för dig att lista ditt barn hos en tandläkare? Läs mer om Distriktstandvården och hur de jobbar för att första tandläkarbesöket ska bli en bra upplevelse på deras hemsida :).

 

Lista din blivande 3-åring!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?