Annons: Shoppa min stil

Tröja
Blus
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Slipover
Kavaj
Kavaj
Väst
Väska
Byxor
Kjol
Kappa
Klänning
Manolo Blahnik
Boots
Bag
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kappa
Kappa
Kofta
Kavaj
Knytblus
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Väska
Tröja
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Kofta
Byxor
Sneakers
T-shirt
Blus
Väska
Kofta
Satinkjol
Blus
Kofta
Klänning
Skjorta
Klännning
Byxor
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Ankelboots
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Tröja
Skjorta
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Basker
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kofta
Knytblus
Halsduk
Väska
Kappa
Väska
Pullover
Kjol
Slacks
Skjorta
T-shirt
Kofta
Cardigan
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Linne
Kofta
Linne
Kavaj
T-shirt
Cape
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Stövel
Pälsjacka
Väska
Jeans
Kofta
Kavaj
Byxor
Skjorta
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

Första tandläkarbesöket för barn

Första tandläkarbesöket för barn
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Distriktstandvården

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I det här blogginlägget tänkte jag berätta närmare om Distriktstandvården och framför allt barns första tandläkarbesök som sker när barnet fyllt tre år. Det är då man som föräldrar väljer vilken tandläkarmottagning som ens barn ska bli listad hos.

Har du barn som närmar sig tre års ålder? Det verkar minst sagt vara mycket att tänka på som förälder och just tandläkare känns som ett viktigt val då det kommer att ske regelbundna besök under många år. Man vill välja en tandläkare som man känner sig trygg med. Distriktstandvården är den största tandvårdskedjan i Stockholmsområdet med hela 28 tandvårdskliniker i Stockholm och Uppsala.

vad händer vid första tandläkarbesöket?

När det kommer till barns första tandläkarbesök har Distriktstandvården stor erfarenhet och etablerade rutiner. Det första som händer vid första tandläkarbesöket när barnet är tre år är att barnet, och föräldern/föräldrarna också för den delen, får lära känna sin tandläkare. I praktiken innebär det att de tillsammans får gå igenom olika funktioner inne i behandlingsrummet så barnet får bekanta sig med de olika instrumenten och verktygen.

Något annat som sker vid första tandläkarbesöket är att tandläkarna räknar barnets tänder, något som säkert känns väldigt spännande för barnet. Som tandläkare bli det ju också en bra utgångspunkt för tandläkarbesöken framåt. Sedan avslutas besöket med att barnet får en present. För mig känns det som att Distrikstandvården verkligen gör allt för att barnet ska få en bra upplevelse av tandläkare, att det här med att gå till tandläkaren faktiskt är roligt och spännande.

När jag var barn hade jag inte alls några problem med att gå till tandläkare. Visst kunde det göra lite ont ibland men som tur är slapp jag hål i mina tänder. Behövde aldrig borra / dra ut tänder. Jag minns att man fick en fin tandborste efter besöket och jag har även för mig att man fick något mer, kanske ett klistermärke eller liknande? Kul var det i alla fall, det kändes bra att få en “belöning”.

Börjar det bli dags för dig att lista ditt barn hos en tandläkare? Läs mer om Distriktstandvården och hur de jobbar för att första tandläkarbesöket ska bli en bra upplevelse på deras hemsida :).

 

Lista din blivande 3-åring!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?