Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Linne
Vit blus
Väska
Basker
Halsduk
Klännning
Kavaj
Pullover
Slipover
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Klänning
Satinkjol
Klänning
Pullover
Kavaj
Svarta jeans
Cape
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Grön klänning
Linne med spets
Blus
Plisserad kjol
Väska
Satinkjol
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Klänning
Cardigan
Tröja
Kjol
T-shirt
Stövel
Rosa kostymbyxor
Kofta
Bag
Väska
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Cardigan
Slipover vit
Knytblus
Blus
Väska
Pullover
Klänning
Body
Slipover
Klänning
Klänning
Boots
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Topp
Blus
Väska
Tröja
Väska
Byxor
Kofta
Skjortklänning
Slipover
Kappa
Kavaj
Kappa
Cape
T-shirt
T-shirt
Klännning
Kavaj
Jeans
Klänning
Väska
T-shirt
Blus
Klänning
Blå knytblus
Sandaler
Skjorta
Kofta
Kjol
Kappa
Kjol
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Väst
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Slacks
Grå kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Knytblus
Byxor
Kappa
Tröja
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Linne
Skjorta
Slipover
Kjol
Sneakers
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Skinnkjol
Väska
Blå klänning
Kofta
Kavaj

Första tandläkarbesöket för barn

Första tandläkarbesöket för barn
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Distriktstandvården

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I det här blogginlägget tänkte jag berätta närmare om Distriktstandvården och framför allt barns första tandläkarbesök som sker när barnet fyllt tre år. Det är då man som föräldrar väljer vilken tandläkarmottagning som ens barn ska bli listad hos.

Har du barn som närmar sig tre års ålder? Det verkar minst sagt vara mycket att tänka på som förälder och just tandläkare känns som ett viktigt val då det kommer att ske regelbundna besök under många år. Man vill välja en tandläkare som man känner sig trygg med. Distriktstandvården är den största tandvårdskedjan i Stockholmsområdet med hela 28 tandvårdskliniker i Stockholm och Uppsala.

vad händer vid första tandläkarbesöket?

När det kommer till barns första tandläkarbesök har Distriktstandvården stor erfarenhet och etablerade rutiner. Det första som händer vid första tandläkarbesöket när barnet är tre år är att barnet, och föräldern/föräldrarna också för den delen, får lära känna sin tandläkare. I praktiken innebär det att de tillsammans får gå igenom olika funktioner inne i behandlingsrummet så barnet får bekanta sig med de olika instrumenten och verktygen.

Något annat som sker vid första tandläkarbesöket är att tandläkarna räknar barnets tänder, något som säkert känns väldigt spännande för barnet. Som tandläkare bli det ju också en bra utgångspunkt för tandläkarbesöken framåt. Sedan avslutas besöket med att barnet får en present. För mig känns det som att Distrikstandvården verkligen gör allt för att barnet ska få en bra upplevelse av tandläkare, att det här med att gå till tandläkaren faktiskt är roligt och spännande.

När jag var barn hade jag inte alls några problem med att gå till tandläkare. Visst kunde det göra lite ont ibland men som tur är slapp jag hål i mina tänder. Behövde aldrig borra / dra ut tänder. Jag minns att man fick en fin tandborste efter besöket och jag har även för mig att man fick något mer, kanske ett klistermärke eller liknande? Kul var det i alla fall, det kändes bra att få en ”belöning”.

Börjar det bli dags för dig att lista ditt barn hos en tandläkare? Läs mer om Distriktstandvården och hur de jobbar för att första tandläkarbesöket ska bli en bra upplevelse på deras hemsida :).

 

Lista din blivande 3-åring!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?