Annons: Shoppa min stil

Kappa
Jacka
Väst
Klänning
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Tröja
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Kjol
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Byxor
Pullover
Vit blus
Väska
Kofta
Väska
Slipover
Sneakers
Kjol
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Blus
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Stövel
Kappa
Väska
Linne
Tröja
Grå kavaj
Klännning
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Linne
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Basker
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Klännning
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Tröja
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kappa
Slacks
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Bag
Cardigan
T-shirt
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Jeans
Linne
Kofta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Cape
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kappa
Pullover
Pullover
21   320
43   397
51   450
38   399
30   408

Träna tillsammans

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag och Carl har ju en hel del olika hobbies och är iväg på varsitt håll mycket. Men något vi börjat göra tillsammans mer och mer är att träna. Det beror kanske mest på att jag tidigare tränat på gym men numera tränar mestadels utomhus och hemma och då gör vi det tillsammans ibland. Han är ibland med när jag kör styrkepassen jag fått av min PT Zara och det känns bra att även han som är betydligt mer vältränad än jag tycker att de är tuffa.

Vi brukar även springa tillsammans rätt ofta. Han tränar ofta volleyboll och padel men idag har han inget sådant inplanerat så vi ska ut och springa en mil tillsammans. Han är ju egentligen betydligt snabbare än jag men håller min takt vilket ju ändå ger en del träning. Kul att träna tillsammans :).

Eftersom man mest är hemma och inomhus nuförtiden är det faktiskt riktigt skönt att komma ut och träna. Och jag älskar den här höstluften också. Det får gärna inte bli mycket kallare än så här så kommer jag kunna springa utomhus året runt här i Skåne.

Ha en underbar söndag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?