Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
25   136
8   161
39   342
31   320
46   285

En helg hemma och nya rekommendationer

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det här helgen håller vi oss mest på hemmaplan men jag träffade Anna lite snabbt efter jobbet igår för att fota och catcha up om det senaste. På vägen hem passade jag på att hämta ut och paket och handla middag. Jag och Carl åt räkor, drack bubbel och såg filmen A Simple Favor på Netflix.

Idag är Carl iväg och spelar en massa volleyboll och jag passar på att dona med diverse. Min kropp får nog vila från träning idag men jag satsar på att komma ut och springa imorgon. Vi har inte riktigt någon plan för ikväll men vi blir nog hemma. De nya rekommendationerna i Skåne har gjort att vi båda håller oss mer hemma, både för jobb och fritid. Men vi är friska och jag tycker man ska försöka stötta lokala restauranger med mera om man är noga med att hålla avstånd, tvätta händerna, mest umgås med de man redan träffar i sin vardag och så vidare.

fjäderholmarna stockholm

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?