Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Hemmajobb och restriktioner

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Även om man börjar bli lite less på hemmajobb får man nog vänja sig vid att det blir det mer framöver. Jag har ju nu under hösten jobbat hemma tre dagar och på kontoret två dagar i veckan. Idag skulle jag egentligen till kontoret men det blir hemmajobb på grund av de nya restriktionerna. Jag är tacksam över att ha ett jobb som faktiskt går att genomföra hemma då det är 100% digitalt.

Idag jobbar vi tydligen halvdag vilket jag inte alls hade koll på. Man har inte så bra koll på de olike helgdagarna nu när det inte är några tillställningar. Jag och Carl hade för en tid sedan planerat att vara i Köpenhamn den här helgen men det blir inte av såklart. Allt är ovisst just nu för alla. Jag hoppas kunna fira jul uppe i Hudiksvall i alla fall.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 1 november, 2020 / 21:47

  Ja smidigt då man kan göra så, då får man bort mycket smittspridning också

  • Maria
   9 november, 2020 / 08:59

   Ja visst är det bra 🙂

Kommentera


Söker du efter något?