Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Satinkjol
Väska
Kofta
Ankelboots
Stickad klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Jeans
Kofta
Kavaj
Linne
Knytblus
Klänning
Klänning
Sneakers
Kofta
Väska
Väska
Blus
Pullover
Kappa
Knytblus
Blus
Jacka
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Väst
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
Klänning
Slingbacks
Kavaj
T-shirt
Kjol
Tröja
Klänning
Vit blus
Klänning
Stövel
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Blus
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Tröja
Väska
T-shirt
Klänning
T-shirt
Bag
Klänning
Linne
Kappa
Väska
Linne
Kavaj
Slacks
Skjorta
Klännning
Knytblus
T-shirt
Byxor
Väska
Kofta
Halsduk
Kofta
Kavaj
Cape
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Cardigan
Pullover
Blus
Kappa
Pullover
Kjol
Basker
T-shirt
Tröja
21   323
43   398
51   450
38   399
30   408

Förbättringar och se över kosten

Hej fina. Igår träffade jag min PT Zara på utegymmet i Pildammsparken för ett pass med flera nya övningar. Hon skapar främst digitala pass till mig nu som jag kan göra hemma själv men då och då ses vi och går igenom min utveckling och nya övningar. Det är jättebra att ha dessa fysiska träffa också så man lär sig göra övningarna rätt och hon kan peppa en att ta i lite till.

Jag fick väldigt bra feedback igår som jag blev jätteglad av. Bland annat att jag har bra kondition. Jag blev först förvånad men sedan tänkte jag… jag sprang ju ändå ett halvt maraton i lördags så rätt bra kondition måste jag väl ändå ha då. Sedan kunde hon även se att det går lättare för mig att göra styrkeövningarna. Kul att känna förbättringar :). Känner mig riktigt motiverad med träningen just nu.

Något annat jag börjat med nu är matdagbok. Vi kommer att se över min kost lite för att se om jag kan ändra något där för att få ännu bättre resultat och må bättre överlag. Jag har en app som är synkad med träningsappen så Zara kan se allt jag lägger in direkt och komma med tips. Jag har fört matdagbok i en vecka hittills och igår fick jag lite feedback på min kost som den ser ut nu.

Jag äter visst en väldigt kolhydratsbaserad kost (älskar potatis, quinoa m.m.) och nu fick jag tips om att utgå mer från protein när jag skapar mina måltider. Det ska jag verkligen tänka på. Just kaloriintaget är bra som det är just nu så jag behöver byta ut kolhydrater mot mer protein.

Ni kommer få updates om kosten också så ni får följa med på hela “resan” :). Nedan en bild från gårdagens träningsträff. Det är så vackert och skönt ute nu på hösten. Älskar att träna i denna lite kyligare höstluft.

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?