Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Kjol
Kappa
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Byxor
T-shirt
Kjol
Kavaj
Blå klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Linne
Väska
Sandaler
Linne med spets
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Basker
Slacks
Plisserad kjol
Knytblus
Boots
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Väst
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Blus
T-shirt
Klännning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Kofta
Stövel
Väska
Bag
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
Vit blus
Kjol
Kjol
Kavaj
Halsduk
Skjorta
Kofta
Cardigan
Plisserad kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Kofta
Kappa
Pullover
Linne
Jeansjacka
Blus
Cape
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Tröja
Slipover
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Sneakers
Knytblus
Väska
Grön klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Byxor
Linne
Klännning
Tröja
Klänning
Tröja
Kavaj
Blus
Satinkjol
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
Byxor
Skinnkjol
Väska
Pullover
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
13   123
73   401
45   343
68   455
46   356

Förbättringar och se över kosten

Hej fina. Igår träffade jag min PT Zara på utegymmet i Pildammsparken för ett pass med flera nya övningar. Hon skapar främst digitala pass till mig nu som jag kan göra hemma själv men då och då ses vi och går igenom min utveckling och nya övningar. Det är jättebra att ha dessa fysiska träffa också så man lär sig göra övningarna rätt och hon kan peppa en att ta i lite till.

Jag fick väldigt bra feedback igår som jag blev jätteglad av. Bland annat att jag har bra kondition. Jag blev först förvånad men sedan tänkte jag… jag sprang ju ändå ett halvt maraton i lördags så rätt bra kondition måste jag väl ändå ha då. Sedan kunde hon även se att det går lättare för mig att göra styrkeövningarna. Kul att känna förbättringar :). Känner mig riktigt motiverad med träningen just nu.

Något annat jag börjat med nu är matdagbok. Vi kommer att se över min kost lite för att se om jag kan ändra något där för att få ännu bättre resultat och må bättre överlag. Jag har en app som är synkad med träningsappen så Zara kan se allt jag lägger in direkt och komma med tips. Jag har fört matdagbok i en vecka hittills och igår fick jag lite feedback på min kost som den ser ut nu.

Jag äter visst en väldigt kolhydratsbaserad kost (älskar potatis, quinoa m.m.) och nu fick jag tips om att utgå mer från protein när jag skapar mina måltider. Det ska jag verkligen tänka på. Just kaloriintaget är bra som det är just nu så jag behöver byta ut kolhydrater mot mer protein.

Ni kommer få updates om kosten också så ni får följa med på hela “resan” :). Nedan en bild från gårdagens träningsträff. Det är så vackert och skönt ute nu på hösten. Älskar att träna i denna lite kyligare höstluft.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 5 november, 2020 / 19:31

  Ett halvt maraton är starkt jobbat 🙂

  • Maria
   9 november, 2020 / 09:00

   Tack snälla du 🙂

Kommentera


Söker du efter något?