Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Pullover
Body
Kofta
Vit blus
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Stövel
Halsduk
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Byxor
Satinkjol
Pullover
Bag
Stickad klänning
Kjol
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klänning
Kappa
Väska
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Slipover
Gucciskärp
Kjol
T-shirt
Kofta
Blus
Satinkjol
Linne
Skjortklänning
Kavaj
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Blus
Kappa
Skjorta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Skjorta
Basker
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Knytblus
Klänning
Kofta
Blå knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Pullover
Kofta
Blå klänning
Klänning
Väska
Klänning
Slipover
Slipover vit
Sneakers
Kappa
Skjorta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Grå kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Slacks
Klännning
Boots
Kostymbyxa
Blus
Kappa
Väska
T-shirt
Cape
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Knytblus
Knytblus
Tyllkjol
Kjol
Tröja
Kjol
Grön klänning
Kofta
Cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Sandaler
Cape
Linne med spets
Svarta jeans
Tröja
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Topp
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjorta
Kjol
Väska
Slipover
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Cardigan
Linne
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Jeans
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Väst
Kofta
Slipover
Skinnkjol
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

Förbättringar och se över kosten

Hej fina. Igår träffade jag min PT Zara på utegymmet i Pildammsparken för ett pass med flera nya övningar. Hon skapar främst digitala pass till mig nu som jag kan göra hemma själv men då och då ses vi och går igenom min utveckling och nya övningar. Det är jättebra att ha dessa fysiska träffa också så man lär sig göra övningarna rätt och hon kan peppa en att ta i lite till.

Jag fick väldigt bra feedback igår som jag blev jätteglad av. Bland annat att jag har bra kondition. Jag blev först förvånad men sedan tänkte jag… jag sprang ju ändå ett halvt maraton i lördags så rätt bra kondition måste jag väl ändå ha då. Sedan kunde hon även se att det går lättare för mig att göra styrkeövningarna. Kul att känna förbättringar :). Känner mig riktigt motiverad med träningen just nu.

Något annat jag börjat med nu är matdagbok. Vi kommer att se över min kost lite för att se om jag kan ändra något där för att få ännu bättre resultat och må bättre överlag. Jag har en app som är synkad med träningsappen så Zara kan se allt jag lägger in direkt och komma med tips. Jag har fört matdagbok i en vecka hittills och igår fick jag lite feedback på min kost som den ser ut nu.

Jag äter visst en väldigt kolhydratsbaserad kost (älskar potatis, quinoa m.m.) och nu fick jag tips om att utgå mer från protein när jag skapar mina måltider. Det ska jag verkligen tänka på. Just kaloriintaget är bra som det är just nu så jag behöver byta ut kolhydrater mot mer protein.

Ni kommer få updates om kosten också så ni får följa med på hela “resan” :). Nedan en bild från gårdagens träningsträff. Det är så vackert och skönt ute nu på hösten. Älskar att träna i denna lite kyligare höstluft.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 5 november, 2020 / 19:31

  Ett halvt maraton är starkt jobbat 🙂

  • Maria
   9 november, 2020 / 09:00

   Tack snälla du 🙂

Kommentera


Söker du efter något?