Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Kjol
20   189
80   360
50   384
58   326
50   354

Reunion med Emma

God morgon finingar. Hoppas ni mår bra. Igår efter jobbet träffade jag min vän Emma som jag lärde känna under studietiden i Umeå. Vi brukar ses ett par gånger per år men allt känns alltid som vanligt och vi kan liksom fortsätta där vi var sist. Sådana vänner <3. Vi sågs först på MJS och gick sedan vidare till Marie Antoinette för att testa deras sharing menu. Den rekommenderas verkligen. Man får så mycket mat och vi fick riktigt kämpa haha.

Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Allt från gamla minnen till det som händer nu i våra liv. Så glad att vi kan hålla kontakten och ses ibland. Alltid lika kul och trevligt. Idag blir det hemmajobb och jag ska även träna med min PT senare i eftermiddag efter jobbet. Ikväll är det event, jag tror jag får ihop allt :).

Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?