Annons: Shoppa min stil

Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Kjol
41   238
40   271
81   368
51   388
58   328

Poncho med fuskpäls

Poncho med fuskpäls

Blogginlägget innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina ni. Hoppas allt är bra denna tisdag. Ett av mina mest använda plagg just nu är min poncho med fuskpäls från Bubbleroom. Vissa dagar är det kallt och andra varmare och då är poncho ett perfekt plagg. Beroende på temperatur kan jag bära den med en tunnare tröja, ibland med trekvartsärm, eller en lite tjockare i värmande material.

Jag gillar min svarta med krage i fuskpäls då den verkligen passa till allt. Det går även att plocka av fuskpälskragen om det blir bättre till vissa outfits till exempel. Min poncho i svart hittar ni här: Svart poncho hos Bubbleroom. Den finns även i beige – HÄR.

Ha en underbar dag fina ni!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2020 / 10:16

  Såå fin loui vouitton väska =)

  • mariabusck
   Författare
   28 oktober, 2020 / 20:25

   Tack snälla du 🙂

Kommentera


Söker du efter något?