Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Morgonträning med Anna

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag sov riktigt dåligt inatt. Somnade efter ett, vaknade sedan en gång i timmen och sedan ringde klockan vid halv sex. Min morgon började lite annorlunda med träning tillsammans med Anna. Vi är ju båda medlemmar i Swiftr där man får träna på olika ställen och dessutom får en gratis frukost i månaden på Kasai in the sky.

Vi tänker att vi kör det en måndag i månaden för en riktig rivstart. Jag kunde köra passet jag fått av min PT Zara även på gymmet vilket ju är jättebra. Nästa gång måste jag komma ihåg att få med mig mina band bara så jag kan göra alla övningar korrekt. Det var trevligt att avsluta morgonen med frukost på Kasai. Det var väl en klassisk hotellfrukost skulle jag säga, annars kör de ju asiatiskt (sushi m.m.) där i restaurangen.

Idag blir det hemmajobb och ikväll måste jag lägga mig i tid. Ha en underbar måndag!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?