Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Slacks
Klännning
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne
Kavaj
Cape
Skjorta
Halsduk
Skinnkjol
Byxor
Väska
Stövel
Kappa
Skjorta
Kappa
Vit blus
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Basker
Skjorta
Väst
Väska
Skjorta
Skjorta
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
Knytblus
Tröja
Slipover
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Boots
Kjol
Blus
Sneakers
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
Kjol
T-shirt
Jeans
Byxor
Kavaj
Manolo Blahnik
Ankelboots
Pullover
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Väska
Kjol
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Tröja
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Väska
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Bag
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Slingbacks
Väska
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
52   293
103   352
70   440
89   469
68   589

Min helg i bilder

Hej fina. Jag har verkligen haft en jättebra helg. Mycket mat som ni kan se på bilderna hahal. I fredags hade vi trevlig fika på jobbet där Daniel fixade allt gott fikabröd. På kvällen hade jag after work med Anna på vårt favoritställe Marie Antoinette. Vi drack bubbel, åt ostron, charkbricka och råbiff. Gott! Vi firade och pratade om livet. Vi båda har mycket framför oss <3. Mitt bröllop till exempel där hon ska vara tärna tillsammans med Mina. Nä jag kom hem hade Carl köpt ostron och vi drack ett jättegott bubbel som han beställt som också heter Ostron. Mycket gott!

I lördags sprang jag ett halvmaraton för första gången som jag är väldigt stolt över. Jag hade ont överallt efteråt haha. Vi hann även med lunch i Saluhallen och på kvällen lagade Carl till gös med hollandaisesås. Mycket gott men jag var så slut så jag inte orkade äta så mycket. Så sjukt när man tränat så hårt att aptiten minskar snarare än ökar.

Nu har vi precis ätit eggs benedict med kål istället för bröd till frukost. Sen ska jag iväg till Emporia för en trevlig behandling. Ni får se mer sen! Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?