Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Kavaj
Klännning
Klänning
Blus
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Klänning
Kavaj
Kappa
Vit blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Väska
Jacka
Blus
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Kofta
Tröja
Kappa
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Blus
Grå kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Klänning
Ankelboots
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Boots
Kavaj
Väska
Basker
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Kappa
Pullover
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Väska
T-shirt
Klännning
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Jeans
Skjorta
Kjol
T-shirt
Byxor
Kavaj
örhängen
Linne
Kjol
Blus
Skjorta
T-shirt
Väska
Väska
Jacka
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Halsduk
Pullover
Skjortklänning
Cardigan
Kavaj
Stövel
Väst
Klänning
Slacks
Kappa
Skjorta
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Slipover
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Tröja
Kofta
Kjol
Cape
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Sneakers
Kappa
Kofta
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
30   367
24   414
36   332
37   408
48   470

Min helg i bilder

Hej fina. Jag har verkligen haft en jättebra helg. Mycket mat som ni kan se på bilderna hahal. I fredags hade vi trevlig fika på jobbet där Daniel fixade allt gott fikabröd. På kvällen hade jag after work med Anna på vårt favoritställe Marie Antoinette. Vi drack bubbel, åt ostron, charkbricka och råbiff. Gott! Vi firade och pratade om livet. Vi båda har mycket framför oss <3. Mitt bröllop till exempel där hon ska vara tärna tillsammans med Mina. Nä jag kom hem hade Carl köpt ostron och vi drack ett jättegott bubbel som han beställt som också heter Ostron. Mycket gott!

I lördags sprang jag ett halvmaraton för första gången som jag är väldigt stolt över. Jag hade ont överallt efteråt haha. Vi hann även med lunch i Saluhallen och på kvällen lagade Carl till gös med hollandaisesås. Mycket gott men jag var så slut så jag inte orkade äta så mycket. Så sjukt när man tränat så hårt att aptiten minskar snarare än ökar.

Nu har vi precis ätit eggs benedict med kål istället för bröd till frukost. Sen ska jag iväg till Emporia för en trevlig behandling. Ni får se mer sen! Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?