Annons: Shoppa min stil

Kappa
Sandaler
Kofta
Tröja
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Linne
Satinkjol
Väska
Cape
Blus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Väst
Skjortklänning
Klännning
Svarta jeans
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Bag
Klänning
Skjorta
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Stövel
Väska
Knytblus
Slacks
Sneakers
Cardigan
Väska
T-shirt
Slingbacks
Boots
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Slipover
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Väska
Skinnkjol
Väska
Kappa
Byxor
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Blus
T-shirt
Kavaj
Blå klänning
Linne med spets
Klänning
Byxor
T-shirt
Grå kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Kofta
Basker
Kavaj
Knytblus
Plisserad kjol
Kjol
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Cardigan
Klänning
Jeans
Pullover
Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Grön klänning
Kofta
Vit blus
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Kofta
Linne
Manolo Blahnik
Byxor
Jeansjacka
Halsduk
T-shirt
Kofta
Klännning
Väska
Skjorta
T-shirt
Tröja
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pullover
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Min helg i bilder

Hej fina. Jag har verkligen haft en jättebra helg. Mycket mat som ni kan se på bilderna hahal. I fredags hade vi trevlig fika på jobbet där Daniel fixade allt gott fikabröd. På kvällen hade jag after work med Anna på vårt favoritställe Marie Antoinette. Vi drack bubbel, åt ostron, charkbricka och råbiff. Gott! Vi firade och pratade om livet. Vi båda har mycket framför oss <3. Mitt bröllop till exempel där hon ska vara tärna tillsammans med Mina. Nä jag kom hem hade Carl köpt ostron och vi drack ett jättegott bubbel som han beställt som också heter Ostron. Mycket gott!

I lördags sprang jag ett halvmaraton för första gången som jag är väldigt stolt över. Jag hade ont överallt efteråt haha. Vi hann även med lunch i Saluhallen och på kvällen lagade Carl till gös med hollandaisesås. Mycket gott men jag var så slut så jag inte orkade äta så mycket. Så sjukt när man tränat så hårt att aptiten minskar snarare än ökar.

Nu har vi precis ätit eggs benedict med kål istället för bröd till frukost. Sen ska jag iväg till Emporia för en trevlig behandling. Ni får se mer sen! Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?