Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Tröja
Klännning
Väska
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Satinkjol
Väst
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kofta
Blus
Pullover
Kjol
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Slipover
Byxor
Kofta
Pullover
Kavaj
Cape
Knytblus
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Kappa
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
Boots
Blå klänning
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Väska
Byxor
Kavaj
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Bag
Slacks
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Väska
Stövel
Sandaler
Kavaj
Plisserad kjol
Plisserad kjol
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Jeans
Klännning
Kappa
Sneakers
Klänning
Kofta
Pullover
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Linne
Klänning
Grön klänning
Svarta jeans
Jeansjacka
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Cardigan
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Grå kavaj
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Linne
Väska
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Vit blus
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?