Annons: Shoppa min stil

Väska
Tröja
Väska
Pälsjacka
Body
Kofta
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Slipover
Klänning
T-shirt
Blus
Kappa
Satinkjol
Pullover
Kappa
Boots
Slacks
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Linne med spets
Byxor
Skjorta
Sandaler
Klänning
Kofta
Blus
Kappa
Skjorta
Cape
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klännning
Slipover
Halsduk
Kofta
Knytblus
Väska
Slipover
Slipover vit
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Kappa
Kjol
Topp
Stövel
Kjol
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Cape
Linne
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Bag
Kofta
Linne
Klänning
Pullover
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
Tröja
Väst
Cardigan
Vit blus
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Basker
Kappa
Väska
Väska
Väska
Ankelboots
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Linne
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Klännning
Sneakers
T-shirt
T-shirt
Kjol
Tröja
Blå knytblus
Svarta jeans
Kofta
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Kofta
Tyllkjol
Blus
Klänning
Jeans
Slingbacks
Klänning
Byxor
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Slipover
Kappa
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Grön klänning
Väska
Skjorta
Blå klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?