Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Satinkjol
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Slipover vit
Kavaj
Kjol
Grön klänning
Kofta
Klännning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
Pälsjacka
Slipover
Cardigan
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Slingbacks
Tyllkjol
Kofta
Slipover
Kappa
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Slipover
Boots
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Tröja
Vit blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Kjol
Tröja
Kappa
Pullover
Kofta
Pullover
Kappa
Blå knytblus
Klänning
Linne
Slacks
Kjol
Klänning
Slipover
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Sandaler
Kappa
Klänning
Väst
Väska
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Blus
Pullover
Skinnkjol
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kjol
Jeans
Kjol
Stövel
Halsduk
Klänning
Skjorta
Blus
T-shirt
Väska
Gucciskärp
Pullover
Plisserad kjol
Tröja
Väska
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klänning
Body
Klänning
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Sneakers
Cardigan
Byxor
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Cape
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klänning
Topp
Cape
Svarta jeans
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Basker
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Blå klänning
Väska
Kjol
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Linne
Stickad klänning
Skjorta
63   340
88   354
342   1036
47   346
48   369

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?