Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Skjorta
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?