Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Slacks
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Knytblus
Kostymbyxa
Blus
Kofta
T-shirt
Basker
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Linne
T-shirt
Klännning
Klänning
Jacka
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Cape
Kofta
Kofta
Jeans
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kofta
Slipover
Skjorta
Väska
örhängen
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Bag
Pullover
Väska
Kavaj
Ankelboots
Pullover
Kappa
Tröja
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Halsduk
Boots
Kofta
Kofta
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Väska
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Blus
Jacka
Kavaj
Kappa
Kofta
Kappa
Väst
Pullover
Klänning
Byxor
Linne
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Sneakers
Blus
Pälsjacka
T-shirt
Satinkjol
Väska
Kappa
Skjorta
Vit blus
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kjol
Pullover
Klännning
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Stövel
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Tröja
Knytblus
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Skinnkjol
Kjol
Rosa kostymbyxor
Blus
48   370
24   417
37   334
37   409
48   472

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?