Annons: Shoppa min stil

Bag
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Byxor
Kavaj
Grå kavaj
Tröja
Väska
Klännning
Kofta
Manolo Blahnik
Tröja
Kofta
Kjol
Klänning
Cape
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Byxor
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Kappa
Slipover
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Halsduk
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Tröja
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
Linne
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Jeans
Skinnkjol
Klänning
Linne
Skjorta
Pullover
Kofta
Kjol
Kofta
Pullover
Basker
Kofta
Kofta
Boots
Väst
Byxor
Knytblus
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Skjortklänning
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Kjol
Kjol
Blus
Sneakers
Väska
Vit blus
Kjol
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Stövel
Pullover
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kappa
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Blus
Klänning
Väska
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Mitt första halvmaraton – min träning 24/10

Hej fina. Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv. Jag har klarat att springa mitt första halvmaraton – 2,1 mil. Jag fick idén imorse och blev mer taggad ju längre dagen gick. Så senare under eftermiddagen begav jag mig ut och jag klarade det! Jag höll ett lite lugnare tempo än jag brukar när jag springer milen just för att orka 2,1 mil. Och det gick ju vägen. Jag känner mig helt slut och har ont överallt men det är det värt. Mycket nöjd! Det är så kul att se resultat och utveckling med träningen. Det blir lättare och lättare att springa längre och snabbare och det är det ju bara min regelbundna träning som bidragit till. Ha en underbar lördagskväll!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?