Annons: Shoppa min stil

Cape
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Stövel
Tröja
Väska
Klänning
Sneakers
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Blus
Byxor
Klänning
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Slingbacks
Väska
Skjorta
Ankelboots
Kappa
Väska
T-shirt
Boots
Kofta
Kavaj
Linne
Väst
Byxor
Kjol
Blus
Blus
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
örhängen
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Klännning
Halsduk
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Halsduk
Bag
Klänning
Vit blus
T-shirt
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Väska
Pullover
Skjorta
Byxor
Kappa
Cardigan
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Jeans
T-shirt
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Skjortklänning
Klänning
Slipover
Kavaj
Slacks
Klänning
Kappa
Jacka
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Satinkjol
Kjol
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
Klänning
Basker
Jacka
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Linne
Kofta
Klännning
Skjorta
Byxor
Klänning
Pullover
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
26   301
49   348
55   484
24   464
37   339

Fina tavlor och posters till hemmet

Fina tavlor och posters till hemmet


Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Bimago som erbjuder väggdekorationer av olika slag. De har posters, tavlor, fototapeter, rumsavdelare – det mesta för att dekorera väggarna i hemmet kan man säga. De har verkligen ett jättestort sortiment med väggdekorationer i en massa olika stilar och motiv där alla kan hitta varianter som passar ens personliga stil och preferenser.

Jag har ju berättat för er att jag är inne i en period där jag ser över inredning och detaljer här hemma. Vi har ju köpt ny matta, kuddar och olika dekorationer till vardagsrummet. Nästa steg i vårt hemmafix blir att bygga en vacker tavelvägg intill och ovanför TV-bänken. Vi har redan två tavlor som vi gillar och jag tänker att vi behöver kanske 3-5 till för att det ska bli bra. Det beror ju lite på vilka storlekar vi väljer och hur vi väljer att sätta samman tavelväggen.

 

Min stil: Fina tavlor och posters till hemmet

När det kommer till väggdekorationer i vårt hem föredrar jag posters med svart ram runt. Jag gillar svarta och vita motiv, gärna svart med mycket vitt runt om. Det kan vara typografi eller fina grafiska motiv. Eller en fin mix. Det är väl en typiskt skandinavisk stil som jag fördrar antar jag. Nedan har jag satt samman ett litet kollage med några favoriter bland posters från Bimago. Jag älskar resor, fina citat och är stjärntecken Lejon så därav mina val av motiv. Tycker de funkar fint tillsammans även om de har lite olika inriktningar. 

Vill du skapa en tavelvägg eller ha tavlor på olika platser i ditt hem rekommenderar jag att du spanar in Bimago. Utöver ett stort och brett sortiment canvastavlor, posters och andra olika väggdekorationer finns där också en massa inspirationsbilder och helt färdiga sammansatta tavelväggar. Lycka till med att hitta väggdekorationer som passar just ditt hem :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?