Annons: Shoppa min stil

Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
Skjortklänning
Cardigan
Plisserad kjol
Kofta
Slipover
Kavaj
Klänning
Kofta
Ankelboots
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Boots
T-shirt
T-shirt
Jeansjacka
Klänning
Kavaj
Grön klänning
Tröja
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Bag
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Byxor
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Svarta jeans
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Blå klänning
Väska
Kavaj
Väst
Satinkjol
Väska
T-shirt
Knytblus
Byxor
Kavaj
Linne
Kjol
Knytblus
Linne med spets
Blus
Klänning
Cape
Väska
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Kjol
Kappa
Kappa
Kavaj
T-shirt
Byxor
Manolo Blahnik
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Klännning
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Slacks
Kjol
T-shirt
Väska
Pullover
Skjorta
Jeans
Kofta
Kjol
Tröja
Sandaler
Kofta
Kofta
Basker
Väska
Tröja
Väska
Klännning
Väska
Vit blus
Klänning
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Stickad klänning
Väska
Grå kavaj
Cardigan
Skjorta
Linne
Klänning
Kofta
Halsduk
Byxor
Skjorta
Kjol
Stövel
T-shirt
Kofta
Kappa
Kjol
T-shirt
Blus
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Slingbacks
Kavaj
37   253
44   288
68   436
46   356
26   317

Fina tavlor och posters till hemmet

Fina tavlor och posters till hemmet


Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Bimago som erbjuder väggdekorationer av olika slag. De har posters, tavlor, fototapeter, rumsavdelare – det mesta för att dekorera väggarna i hemmet kan man säga. De har verkligen ett jättestort sortiment med väggdekorationer i en massa olika stilar och motiv där alla kan hitta varianter som passar ens personliga stil och preferenser.

Jag har ju berättat för er att jag är inne i en period där jag ser över inredning och detaljer här hemma. Vi har ju köpt ny matta, kuddar och olika dekorationer till vardagsrummet. Nästa steg i vårt hemmafix blir att bygga en vacker tavelvägg intill och ovanför TV-bänken. Vi har redan två tavlor som vi gillar och jag tänker att vi behöver kanske 3-5 till för att det ska bli bra. Det beror ju lite på vilka storlekar vi väljer och hur vi väljer att sätta samman tavelväggen.

 

Min stil: Fina tavlor och posters till hemmet

När det kommer till väggdekorationer i vårt hem föredrar jag posters med svart ram runt. Jag gillar svarta och vita motiv, gärna svart med mycket vitt runt om. Det kan vara typografi eller fina grafiska motiv. Eller en fin mix. Det är väl en typiskt skandinavisk stil som jag fördrar antar jag. Nedan har jag satt samman ett litet kollage med några favoriter bland posters från Bimago. Jag älskar resor, fina citat och är stjärntecken Lejon så därav mina val av motiv. Tycker de funkar fint tillsammans även om de har lite olika inriktningar. 

Vill du skapa en tavelvägg eller ha tavlor på olika platser i ditt hem rekommenderar jag att du spanar in Bimago. Utöver ett stort och brett sortiment canvastavlor, posters och andra olika väggdekorationer finns där också en massa inspirationsbilder och helt färdiga sammansatta tavelväggar. Lycka till med att hitta väggdekorationer som passar just ditt hem :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?