Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Halsduk
Kofta
Kappa
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Grön klänning
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Väska
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kofta
Cape
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Pullover
T-shirt
Kjol
Kavaj
Stövel
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Knytblus
Tröja
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
Linne
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Body
Väska
Slingbacks
Linne
Väska
Knytblus
Kjol
Tröja
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Slipover vit
T-shirt
Vit blus
Kofta
Kofta
Väska
Ankelboots
Skjorta
Blus
Linne
Kostymbyxa
Tyllkjol
Byxor
Cape
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väska
Pullover
Pälsjacka
Cardigan
Kappa
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Skinnkjol
Sneakers
Kjol
Blus
Slipover
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Blå knytblus
Byxor
Kavaj
Cardigan
Klänning
Jeans
T-shirt
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Svarta jeans
Kofta
Slacks
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Klännning
Slipover
Klänning
Gucciskärp
Blå klänning
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Skjorta
Sandaler
Kofta
Topp
Stickad klänning
Blus
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Bag
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Basker
Slipover
Skjortklänning
Väst
Kavaj
Klänning
Pullover
Boots
Väska
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

Fina tavlor och posters till hemmet

Fina tavlor och posters till hemmet


Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Bimago som erbjuder väggdekorationer av olika slag. De har posters, tavlor, fototapeter, rumsavdelare – det mesta för att dekorera väggarna i hemmet kan man säga. De har verkligen ett jättestort sortiment med väggdekorationer i en massa olika stilar och motiv där alla kan hitta varianter som passar ens personliga stil och preferenser.

Jag har ju berättat för er att jag är inne i en period där jag ser över inredning och detaljer här hemma. Vi har ju köpt ny matta, kuddar och olika dekorationer till vardagsrummet. Nästa steg i vårt hemmafix blir att bygga en vacker tavelvägg intill och ovanför TV-bänken. Vi har redan två tavlor som vi gillar och jag tänker att vi behöver kanske 3-5 till för att det ska bli bra. Det beror ju lite på vilka storlekar vi väljer och hur vi väljer att sätta samman tavelväggen.

 

Min stil: Fina tavlor och posters till hemmet

När det kommer till väggdekorationer i vårt hem föredrar jag posters med svart ram runt. Jag gillar svarta och vita motiv, gärna svart med mycket vitt runt om. Det kan vara typografi eller fina grafiska motiv. Eller en fin mix. Det är väl en typiskt skandinavisk stil som jag fördrar antar jag. Nedan har jag satt samman ett litet kollage med några favoriter bland posters från Bimago. Jag älskar resor, fina citat och är stjärntecken Lejon så därav mina val av motiv. Tycker de funkar fint tillsammans även om de har lite olika inriktningar. 

Vill du skapa en tavelvägg eller ha tavlor på olika platser i ditt hem rekommenderar jag att du spanar in Bimago. Utöver ett stort och brett sortiment canvastavlor, posters och andra olika väggdekorationer finns där också en massa inspirationsbilder och helt färdiga sammansatta tavelväggar. Lycka till med att hitta väggdekorationer som passar just ditt hem :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?