Annons: Shoppa min stil

Cape
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Blå klänning
Byxor
Skjorta
T-shirt
Klänning
Linne med spets
Klännning
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Basker
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Kofta
Sneakers
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Stövel
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Slacks
Svarta jeans
Väska
Kofta
Slipover
Kofta
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Pullover
Cardigan
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Väst
Grå kavaj
Kofta
Jeans
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Linne
T-shirt
Skjorta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Slipover
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Knytblus
Stickad klänning
Kavaj
Blus
Tröja
Halsduk
Kavaj
Slipover
T-shirt
Byxor
Tröja
Skjorta
Väska
Väska
Boots
Knytblus
Pullover
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Topp
Bag
Kofta
Satinkjol
Klännning
Sandaler
Slipover vit
Gucciskärp
Väska
Vit blus
Pullover
Kofta
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kofta
Cape
Linne
Kostymbyxa
Pälsjacka
Kjol
Stickad klänning
Body
T-shirt
Slipover
Slingbacks
Väska
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Blus
Blus
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa

Fina tavlor och posters till hemmet

Fina tavlor och posters till hemmet


Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Bimago som erbjuder väggdekorationer av olika slag. De har posters, tavlor, fototapeter, rumsavdelare – det mesta för att dekorera väggarna i hemmet kan man säga. De har verkligen ett jättestort sortiment med väggdekorationer i en massa olika stilar och motiv där alla kan hitta varianter som passar ens personliga stil och preferenser.

Jag har ju berättat för er att jag är inne i en period där jag ser över inredning och detaljer här hemma. Vi har ju köpt ny matta, kuddar och olika dekorationer till vardagsrummet. Nästa steg i vårt hemmafix blir att bygga en vacker tavelvägg intill och ovanför TV-bänken. Vi har redan två tavlor som vi gillar och jag tänker att vi behöver kanske 3-5 till för att det ska bli bra. Det beror ju lite på vilka storlekar vi väljer och hur vi väljer att sätta samman tavelväggen.

 

Min stil: Fina tavlor och posters till hemmet

När det kommer till väggdekorationer i vårt hem föredrar jag posters med svart ram runt. Jag gillar svarta och vita motiv, gärna svart med mycket vitt runt om. Det kan vara typografi eller fina grafiska motiv. Eller en fin mix. Det är väl en typiskt skandinavisk stil som jag fördrar antar jag. Nedan har jag satt samman ett litet kollage med några favoriter bland posters från Bimago. Jag älskar resor, fina citat och är stjärntecken Lejon så därav mina val av motiv. Tycker de funkar fint tillsammans även om de har lite olika inriktningar. 

Vill du skapa en tavelvägg eller ha tavlor på olika platser i ditt hem rekommenderar jag att du spanar in Bimago. Utöver ett stort och brett sortiment canvastavlor, posters och andra olika väggdekorationer finns där också en massa inspirationsbilder och helt färdiga sammansatta tavelväggar. Lycka till med att hitta väggdekorationer som passar just ditt hem :).

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?