Annons: Shoppa min stil

T-shirt
T-shirt
Byxor
Kofta
Halsduk
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Väska
Linne
Väska
T-shirt
Satinkjol
Bag
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kofta
Byxor
T-shirt
Sneakers
Klänning
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Vit blus
Väska
Väska
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Linne
Väska
Tröja
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Basker
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Skjorta
Pullover
Jeans
Slacks
Klänning
Tröja
Skjorta
Kofta
Kjol
Kavaj
Blus
Klänning
Kjol
Slipover
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Klännning
Väska
Blus
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Kappa
Skjorta
Stövel
Skjorta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kappa
Kavaj
Cape
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Grå kavaj
Tröja
Skjorta
Klänning
Pullover
Väst
Byxor
Väska
Byxor
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Klännning
Boots
Kappa
Väska
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Klänning
Cardigan
52   299
104   354
70   442
89   471
68   592

Fina tavlor och posters till hemmet

Fina tavlor och posters till hemmet


Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Bimago som erbjuder väggdekorationer av olika slag. De har posters, tavlor, fototapeter, rumsavdelare – det mesta för att dekorera väggarna i hemmet kan man säga. De har verkligen ett jättestort sortiment med väggdekorationer i en massa olika stilar och motiv där alla kan hitta varianter som passar ens personliga stil och preferenser.

Jag har ju berättat för er att jag är inne i en period där jag ser över inredning och detaljer här hemma. Vi har ju köpt ny matta, kuddar och olika dekorationer till vardagsrummet. Nästa steg i vårt hemmafix blir att bygga en vacker tavelvägg intill och ovanför TV-bänken. Vi har redan två tavlor som vi gillar och jag tänker att vi behöver kanske 3-5 till för att det ska bli bra. Det beror ju lite på vilka storlekar vi väljer och hur vi väljer att sätta samman tavelväggen.

 

Min stil: Fina tavlor och posters till hemmet

När det kommer till väggdekorationer i vårt hem föredrar jag posters med svart ram runt. Jag gillar svarta och vita motiv, gärna svart med mycket vitt runt om. Det kan vara typografi eller fina grafiska motiv. Eller en fin mix. Det är väl en typiskt skandinavisk stil som jag fördrar antar jag. Nedan har jag satt samman ett litet kollage med några favoriter bland posters från Bimago. Jag älskar resor, fina citat och är stjärntecken Lejon så därav mina val av motiv. Tycker de funkar fint tillsammans även om de har lite olika inriktningar. 

Vill du skapa en tavelvägg eller ha tavlor på olika platser i ditt hem rekommenderar jag att du spanar in Bimago. Utöver ett stort och brett sortiment canvastavlor, posters och andra olika väggdekorationer finns där också en massa inspirationsbilder och helt färdiga sammansatta tavelväggar. Lycka till med att hitta väggdekorationer som passar just ditt hem :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?