Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kjol
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kjol
Vit blus
Klänning
Blus
Blus
Klänning
Kofta
Slipover
Linne
Väska
Kofta
Knytblus
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Slacks
Tröja
Kavaj
T-shirt
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Ankelboots
Cardigan
Stickad klänning
Stövel
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
Pullover
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Linne
T-shirt
Väst
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Tröja
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Cape
Klännning
Klännning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kappa
Klänning
Jeans
Skjorta
Kofta
Blus
Väska
Kappa
Kappa
Klänning
Kappa
Sneakers
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Basker
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Boots
Pälsjacka
Väska
Bag
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Hemmaträning och resultat – 19/10

Hej fina. Igår blev det hemmaträning med ett ganska nytt pass som min PT Zara satt ihop till mig. Det funkar verkligen hur bra som helst att träna hemma faktiskt, så skönt. Det blir ju enkelt att hålla i träningen också när man inte är beroende av att träna ute eller gå till ett gym. Jag gillar inte att springa ute när det är mörkt men kanske jag ska ge mig på det någon gång, lite tidigare på kvällen, för att se hur det känns.

Passet igår gick bra och jag har äntligen blivit helt av med träningsvärken jag haft i flera, flera dagar efter senaste gången jag tränade i parken med Zara. Det blev mycket fokus på armar och där är jag nog allra svagast. Men det har ändå blivit lättare sedan första träningspassen så jag har nog redan blivit starkare och uthålligare. Det känns bra att känna resultat! 🙂

Igår blev det en hemmajobbdag men idag ska jag ta mig till kontoret. Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?