Annons: Shoppa min stil

Kofta
Slingbacks
Kappa
Kappa
Klänning
Väst
Kappa
Skinnkjol
Blus
Byxor
Jacka
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
örhängen
Tröja
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Blus
Kostymbyxa
Knytblus
Linne
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Cape
T-shirt
Kofta
Linne
Kappa
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Linne
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Bag
Slacks
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Jacka
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Skjorta
Pullover
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Ankelboots
Halsduk
Klänning
Kappa
Slipover
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Pälsjacka
Klännning
Satinkjol
Väska
Jeans
T-shirt
Blus
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Vit blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Knytblus
Basker
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Tröja
Kofta
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Cardigan
Kappa
Klänning
Pullover
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Boots
Klänning
Skjorta
Stövel
Klänning
18   196
41   349
49   373
55   507
24   465

Hemmaträning och resultat – 19/10

Hej fina. Igår blev det hemmaträning med ett ganska nytt pass som min PT Zara satt ihop till mig. Det funkar verkligen hur bra som helst att träna hemma faktiskt, så skönt. Det blir ju enkelt att hålla i träningen också när man inte är beroende av att träna ute eller gå till ett gym. Jag gillar inte att springa ute när det är mörkt men kanske jag ska ge mig på det någon gång, lite tidigare på kvällen, för att se hur det känns.

Passet igår gick bra och jag har äntligen blivit helt av med träningsvärken jag haft i flera, flera dagar efter senaste gången jag tränade i parken med Zara. Det blev mycket fokus på armar och där är jag nog allra svagast. Men det har ändå blivit lättare sedan första träningspassen så jag har nog redan blivit starkare och uthålligare. Det känns bra att känna resultat! 🙂

Igår blev det en hemmajobbdag men idag ska jag ta mig till kontoret. Hoppas ni får en underbar tisdag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?