Annons: Shoppa min stil

Cape
T-shirt
Skjorta
Kappa
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Basker
Kjol
Kjol
Klännning
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Byxor
Pullover
Väska
Kofta
Knytblus
Tröja
Ankelboots
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kappa
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kofta
Vit blus
Sneakers
Kavaj
Kjol
Pullover
Slingbacks
Stövel
Kappa
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Väst
Pälsjacka
Slacks
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Cardigan
Kofta
Kofta
Halsduk
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Boots
Skjorta
Bag
Väska
Pullover
Skinnkjol
Jeans
Blus
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Tröja
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kofta
Blus
Kjol
Grå kavaj
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Blus
Klännning
Klänning
Kavaj
Linne
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjorta
Slipover
53   301
108   357
70   443
89   471
68   593

Varm och fin tröja från Filippa K

Varm och fin tröja från Filippa K

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I höst har jag hunnit skaffa mig flera varmare plagg som passar utmärkt till den här lite kyligare säsongen. Ett favoritplagg bland dessa är en tröja från Filippa K som säljs hos Best of Brands.

Jag valde en ljust beige tröja som består av bomull, polyamid, silke och kashmir. Jag älskar färgen och det kan nog vara det skönaste plagget jag äger just nu. Så mysig att ha på sig. Jag gillar även den lite diskreta kragen som gör att den ser lite ut som en polotröja men den känns inte alls hård mot halsen som jag annars ofta tycker att polotröjor gör.

Jag invigde den här tröjan härom veckan och då bar jag den med enkla svarta jeans, ankelboots och en väska från Louis Vuitton. Har ni investerat i några varma plagg den här hösten? Du hittar min tröja från Filippa K hos Best of Brands HÄR.

 

Bilder: Varm och fin tröja från Filippa K
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?