Annons: Shoppa min stil

Slacks
Kavaj
Klännning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Blus
Kofta
Kostymbyxa
Halsduk
Kofta
Kavaj
Basker
Tröja
Jeans
Väst
Klännning
Stövel
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Pullover
Pullover
T-shirt
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Cardigan
Kofta
Kappa
Pullover
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Bag
Linne
Linne
Knytblus
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Kappa
Väska
Väska
Väska
Tröja
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Väska
Cape
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Klänning
Jacka
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kappa
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Vit blus
Blus
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Sneakers
Tröja
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Blus
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Byxor
21   323
43   398
51   450
38   399
30   408

Varm och fin tröja från Filippa K

Varm och fin tröja från Filippa K

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I höst har jag hunnit skaffa mig flera varmare plagg som passar utmärkt till den här lite kyligare säsongen. Ett favoritplagg bland dessa är en tröja från Filippa K som säljs hos Best of Brands.

Jag valde en ljust beige tröja som består av bomull, polyamid, silke och kashmir. Jag älskar färgen och det kan nog vara det skönaste plagget jag äger just nu. Så mysig att ha på sig. Jag gillar även den lite diskreta kragen som gör att den ser lite ut som en polotröja men den känns inte alls hård mot halsen som jag annars ofta tycker att polotröjor gör.

Jag invigde den här tröjan härom veckan och då bar jag den med enkla svarta jeans, ankelboots och en väska från Louis Vuitton. Har ni investerat i några varma plagg den här hösten? Du hittar min tröja från Filippa K hos Best of Brands HÄR.

 

Bilder: Varm och fin tröja från Filippa K
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?