Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klännning
Linne
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Blus
Sneakers
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Halsduk
Pullover
Kofta
Boots
Klänning
Stövel
Skjorta
Cardigan
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Byxor
Skjorta
Byxor
Blus
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Väska
Basker
Tröja
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Cape
Klänning
Kofta
Grå kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Ankelboots
Väska
T-shirt
Knytblus
Linne
Byxor
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Klännning
Klänning
Väst
Väska
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Tröja
Vit blus
Väska
Skjorta
Kofta
Jeans
Kappa
Slacks
Klänning
Blus
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Slipover
Manolo Blahnik
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Bag
Stickad klänning
Tröja
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Mer nytt i vårt vardagsrum

Hej fina. Som jag nämnt är jag inne i en period där jag vill göra om här hemma. Vet inte om det är Corona med mer tid hemma eller inspiration från olika influencers som inspirerat mig men jag tycker att det är kul med inredning nu helt enkelt. Just nu håller vi på att göra vårt vardagsrum mysigare och har skaffat oss gardiner, kuddar, spegel och matta.  Det har verkligen gjort mycket för helheten.

Vi är båda med på inredningsfixet och hittills har vi kommit bra överens. Jag är mest estetisk och Carl mest praktisk men vi båda tycker nog att en kompromiss är det bästa här. Så vi har då investerat i mer beige toner, tidigare har vi bara haft svart, vitt och grått. Det känns som att beige toner och mer textil har gjort vardagsrummet mycket finare och mysigare. Carl hämtade mattan och köpte en rund spegel förra veckan och det blev verkligen hur bra som helst!

Nedan en massa bilder från de senaste förändringarna i vårt vardagsrum.


Älskar denna vas från Cooee som jag köpte på Åhléns. Jag valde den större storleken och den kostar 525 SEK och FINNS HÄR. Köpte även fina vasstrån som jag satte i vasen och de räckte även till vasen jag har på bordet vid fönstret. Så nöjd!

 

 


Nu är även mattan och den runda spegeln på plats. Mattan kommer från ILVA och vi valde den mer beiga tonen – FINNS HÄR. Soffan tänker vi att vi ska byta ut på sikt men tycker den funkar helt okej nu. Vi vill gärna ha en större, framför allt djupare så vi får plats att ligga i den båda två. Spegeln kommer från Rusta och vi hittade den för halva priset, så perfekt. Vi har storleken 85 cm och betalade ca 400 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?