Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Kofta
Jacka
Klännning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Byxor
Kappa
Kavaj
T-shirt
Linne
Knytblus
Klänning
Pullover
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Satinkjol
Väska
Slacks
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Cape
Väska
Skjorta
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
Slipover
Kjol
Bag
Väst
Väska
Kappa
Grå kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Sneakers
Pullover
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Vit blus
Skinnkjol
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Pullover
Pälsjacka
Linne
Basker
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klännning
Blus
Kjol
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Byxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
13   143
35   359
45   432
40   401
46   447

Mer nytt i vårt vardagsrum

Hej fina. Som jag nämnt är jag inne i en period där jag vill göra om här hemma. Vet inte om det är Corona med mer tid hemma eller inspiration från olika influencers som inspirerat mig men jag tycker att det är kul med inredning nu helt enkelt. Just nu håller vi på att göra vårt vardagsrum mysigare och har skaffat oss gardiner, kuddar, spegel och matta.  Det har verkligen gjort mycket för helheten.

Vi är båda med på inredningsfixet och hittills har vi kommit bra överens. Jag är mest estetisk och Carl mest praktisk men vi båda tycker nog att en kompromiss är det bästa här. Så vi har då investerat i mer beige toner, tidigare har vi bara haft svart, vitt och grått. Det känns som att beige toner och mer textil har gjort vardagsrummet mycket finare och mysigare. Carl hämtade mattan och köpte en rund spegel förra veckan och det blev verkligen hur bra som helst!

Nedan en massa bilder från de senaste förändringarna i vårt vardagsrum.


Älskar denna vas från Cooee som jag köpte på Åhléns. Jag valde den större storleken och den kostar 525 SEK och FINNS HÄR. Köpte även fina vasstrån som jag satte i vasen och de räckte även till vasen jag har på bordet vid fönstret. Så nöjd!

 

 


Nu är även mattan och den runda spegeln på plats. Mattan kommer från ILVA och vi valde den mer beiga tonen – FINNS HÄR. Soffan tänker vi att vi ska byta ut på sikt men tycker den funkar helt okej nu. Vi vill gärna ha en större, framför allt djupare så vi får plats att ligga i den båda två. Spegeln kommer från Rusta och vi hittade den för halva priset, så perfekt. Vi har storleken 85 cm och betalade ca 400 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?