Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Väska
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Linne
Pälsjacka
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Halsduk
Cape
Väska
Väska
Kappa
Ankelboots
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Väska
Väska
Blus
Väska
T-shirt
Kjol
Väst
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Satinkjol
Skjorta
Tröja
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
Kappa
Tröja
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Byxor
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Slacks
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kappa
Pullover
Kofta
Kavaj
Blus
Jacka
Kjol
Skjorta
Boots
T-shirt
Klänning
T-shirt
Pullover
Stenströms cardigan
Blus
T-shirt
Klänning
Vit blus
Linne
Skinnkjol
Kofta
Cardigan
Jacka
Steamer
Kofta
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Basker
Jeans
Kjol
Ganni diadem
Väska
Linne
Stövel
Klänning
Halsduk
Väska
Kjol
Louis Vuitton väska
Klännning
Klänning
Slipover
Väska
Klänning
Kavaj
Bag
Klänning
Väska
Moschino väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
örhängen
Byxor
Kappa
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kofta
Tory Burch
Klänning
Kjol
Spegel
Kofta
Kånken
Klänning
Kappa
Klänning
5   43
50   308
58   428
55   450
70   511

Mer nytt i vårt vardagsrum

Hej fina. Som jag nämnt är jag inne i en period där jag vill göra om här hemma. Vet inte om det är Corona med mer tid hemma eller inspiration från olika influencers som inspirerat mig men jag tycker att det är kul med inredning nu helt enkelt. Just nu håller vi på att göra vårt vardagsrum mysigare och har skaffat oss gardiner, kuddar, spegel och matta.  Det har verkligen gjort mycket för helheten.

Vi är båda med på inredningsfixet och hittills har vi kommit bra överens. Jag är mest estetisk och Carl mest praktisk men vi båda tycker nog att en kompromiss är det bästa här. Så vi har då investerat i mer beige toner, tidigare har vi bara haft svart, vitt och grått. Det känns som att beige toner och mer textil har gjort vardagsrummet mycket finare och mysigare. Carl hämtade mattan och köpte en rund spegel förra veckan och det blev verkligen hur bra som helst!

Nedan en massa bilder från de senaste förändringarna i vårt vardagsrum.


Älskar denna vas från Cooee som jag köpte på Åhléns. Jag valde den större storleken och den kostar 525 SEK och FINNS HÄR. Köpte även fina vasstrån som jag satte i vasen och de räckte även till vasen jag har på bordet vid fönstret. Så nöjd!

 

 


Nu är även mattan och den runda spegeln på plats. Mattan kommer från ILVA och vi valde den mer beiga tonen – FINNS HÄR. Soffan tänker vi att vi ska byta ut på sikt men tycker den funkar helt okej nu. Vi vill gärna ha en större, framför allt djupare så vi får plats att ligga i den båda två. Spegeln kommer från Rusta och vi hittade den för halva priset, så perfekt. Vi har storleken 85 cm och betalade ca 400 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?