Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Byxor
Plisserad kjol
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
Byxor
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Vit blus
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Skinnkjol
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Cardigan
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Stövel
Kavaj
Tröja
Skjorta
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Kappa
Blus
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Kappa
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Linne
Pullover
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Bag
Klännning
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Jeans
T-shirt
Sandaler
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Väst
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Svarta jeans
Väska
T-shirt
Halsduk
Cape
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Basker
Pullover
Klänning
Väska
Slipover
Klännning
Kavaj
Klänning
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Boots
Linne
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Tröja
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Linne med spets
Väska
Sneakers
Ankelboots
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
Kjol
T-shirt
Tröja
T-shirt
Kappa
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Byxor
Stickad klänning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Mer nytt i vårt vardagsrum

Hej fina. Som jag nämnt är jag inne i en period där jag vill göra om här hemma. Vet inte om det är Corona med mer tid hemma eller inspiration från olika influencers som inspirerat mig men jag tycker att det är kul med inredning nu helt enkelt. Just nu håller vi på att göra vårt vardagsrum mysigare och har skaffat oss gardiner, kuddar, spegel och matta.  Det har verkligen gjort mycket för helheten.

Vi är båda med på inredningsfixet och hittills har vi kommit bra överens. Jag är mest estetisk och Carl mest praktisk men vi båda tycker nog att en kompromiss är det bästa här. Så vi har då investerat i mer beige toner, tidigare har vi bara haft svart, vitt och grått. Det känns som att beige toner och mer textil har gjort vardagsrummet mycket finare och mysigare. Carl hämtade mattan och köpte en rund spegel förra veckan och det blev verkligen hur bra som helst!

Nedan en massa bilder från de senaste förändringarna i vårt vardagsrum.


Älskar denna vas från Cooee som jag köpte på Åhléns. Jag valde den större storleken och den kostar 525 SEK och FINNS HÄR. Köpte även fina vasstrån som jag satte i vasen och de räckte även till vasen jag har på bordet vid fönstret. Så nöjd!

 

 


Nu är även mattan och den runda spegeln på plats. Mattan kommer från ILVA och vi valde den mer beiga tonen – FINNS HÄR. Soffan tänker vi att vi ska byta ut på sikt men tycker den funkar helt okej nu. Vi vill gärna ha en större, framför allt djupare så vi får plats att ligga i den båda två. Spegeln kommer från Rusta och vi hittade den för halva priset, så perfekt. Vi har storleken 85 cm och betalade ca 400 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?