Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Sneakers
Slipover
Topp
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Blå knytblus
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Skjortklänning
T-shirt
Linne
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Pullover
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Sandaler
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Bag
Väska
Blus
Gucciskärp
Väska
Rosa kostymbyxor
Byxor
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Kofta
Cardigan
Jeans
Väska
Knytblus
Skinnkjol
Byxor
Slipover vit
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Vit blus
Klänning
Klänning
Slipover
Klänning
Stickad klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Svarta jeans
Klänning
Knytblus
Tröja
Grön klänning
Cardigan
Kofta
Grå kavaj
Klännning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Linne
Ankelboots
Slingbacks
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Body
Klänning
Väska
Stövel
Kofta
Cape
Kappa
Cape
Klänning
Klänning
Slipover
T-shirt
T-shirt
Klänning
Knytblus
Skjorta
Plisserad kjol
Slipover
Kavaj
Kappa
Boots
Kofta
Kofta
Linne med spets
Kofta
Blus
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Blå klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Basker
Byxor
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Linne
Väst
Pälsjacka
Tröja
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Blus
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Slacks
Kofta
T-shirt
Kappa
Pullover

Mer nytt i vårt vardagsrum

Hej fina. Som jag nämnt är jag inne i en period där jag vill göra om här hemma. Vet inte om det är Corona med mer tid hemma eller inspiration från olika influencers som inspirerat mig men jag tycker att det är kul med inredning nu helt enkelt. Just nu håller vi på att göra vårt vardagsrum mysigare och har skaffat oss gardiner, kuddar, spegel och matta.  Det har verkligen gjort mycket för helheten.

Vi är båda med på inredningsfixet och hittills har vi kommit bra överens. Jag är mest estetisk och Carl mest praktisk men vi båda tycker nog att en kompromiss är det bästa här. Så vi har då investerat i mer beige toner, tidigare har vi bara haft svart, vitt och grått. Det känns som att beige toner och mer textil har gjort vardagsrummet mycket finare och mysigare. Carl hämtade mattan och köpte en rund spegel förra veckan och det blev verkligen hur bra som helst!

Nedan en massa bilder från de senaste förändringarna i vårt vardagsrum.


Älskar denna vas från Cooee som jag köpte på Åhléns. Jag valde den större storleken och den kostar 525 SEK och FINNS HÄR. Köpte även fina vasstrån som jag satte i vasen och de räckte även till vasen jag har på bordet vid fönstret. Så nöjd!

 

 


Nu är även mattan och den runda spegeln på plats. Mattan kommer från ILVA och vi valde den mer beiga tonen – FINNS HÄR. Soffan tänker vi att vi ska byta ut på sikt men tycker den funkar helt okej nu. Vi vill gärna ha en större, framför allt djupare så vi får plats att ligga i den båda två. Spegeln kommer från Rusta och vi hittade den för halva priset, så perfekt. Vi har storleken 85 cm och betalade ca 400 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?