Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
Cape
Klänning
Sandaler
Kofta
Väska
Knytblus
Klännning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Svarta jeans
Klänning
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Boots
Väska
Väska
Skjortklänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Pullover
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Ankelboots
Byxor
Vit blus
Skjorta
Kjol
Plisserad kjol
Blus
Skjorta
Halsduk
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Kofta
Cardigan
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Slingbacks
Väst
Kavaj
Väska
Kjol
Cardigan
Kofta
Grön klänning
Kappa
Linne med spets
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Blus
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Linne
Satinkjol
Basker
Klänning
Klänning
Tröja
Byxor
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Kappa
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kofta
Tröja
Pullover
Pullover
T-shirt
Bag
Skjorta
Slipover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slacks
Klännning
Kofta
Knytblus
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Jeans
Linne
Pullover
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
Jeansjacka
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Stövel
Kofta
Skjorta
Tröja
Väska
Blus
Kofta
Blå klänning
T-shirt
Väska
Sneakers
Byxor
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Väska
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

HIIT Base Camp i Malmö

HIIT Base Camp i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har blivit medlem i Swiftr där man får träningskrediter att nyttja på olika ställen i Malmö. Där finns allt från yoga till gym och bollsporthallar. Igår var jag på ett träningsevent som Swiftr anordnade på HIIT Base Camp i Malmö som är en av deras samarbetspartners. Det var Gabriella Killeen som höll ett Fit for life-pass med olika svettiga intervallövningar. Som jag skrev igår tackade jag ja utan att direkt veta vad jag gett mig in på och jag kan säga att det var ett tufft pass, särskilt med träningsvärk. Samtidigt klarade jag det ju så jag skulle säga att både vana och mer nybörjare kan köra passet.

Passet bestod av en mix styrka och kondition och man turades om att köra kroppsvikter/hantlar och löpning på band. Jag är glad att jag hunnit träna en del med min PT för att ha koll på teknik i vissa styrkeövningar men löpningen klarade jag utan problem trots att jag inte sprungit på ett tag nu. Vi körde passet i ca 30-45 minuter riktigt intensivt och det var så svettigt men en härlig stämning i lokalen där alla peppades av varandra och såklart grymma Gabriella att köra på.

Inte ofta jag kör morgonträning men jag förstår vad de som ofta gör det menar. Det blir en härlig start på dagen med en massa extra energi. Jag gick från träningspasset vid halv nio med ett leende på läpparna.

Jag kommer verkligen testa olika träningsformer med Swift och absolut komma tillbaka till HIIT Base Camp i Malmö. När de inte har pass kan man gå dit och köra vanligt gym också så jag kan ju gå dit och springa ibland nu när det blivit för mörkt på kvällarna efter jobbet.

Ha en underbar torsdag!

Bilder: HIIT Base Camp i Malmö


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?