Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Pälsjacka
Kappa
Blus
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Sneakers
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Klännning
Väska
T-shirt
Kjol
Slacks
Klänning
Grå kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Väst
T-shirt
Cardigan
Kappa
Kofta
Kappa
Pullover
Slingbacks
Byxor
Väska
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Linne
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Jeans
Väska
Blus
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Satinkjol
Kofta
Blus
Väska
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kjol
Halsduk
Kofta
Kavaj
Kavaj
Bag
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Knytblus
Knytblus
Kofta
Väska
Kofta
Vit blus
Kjol
Klännning
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kofta
Slipover
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Basker
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Kappa
Blus
Väska
28   181
39   302
38   423
36   398
55   441

HIIT Base Camp i Malmö

HIIT Base Camp i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har blivit medlem i Swiftr där man får träningskrediter att nyttja på olika ställen i Malmö. Där finns allt från yoga till gym och bollsporthallar. Igår var jag på ett träningsevent som Swiftr anordnade på HIIT Base Camp i Malmö som är en av deras samarbetspartners. Det var Gabriella Killeen som höll ett Fit for life-pass med olika svettiga intervallövningar. Som jag skrev igår tackade jag ja utan att direkt veta vad jag gett mig in på och jag kan säga att det var ett tufft pass, särskilt med träningsvärk. Samtidigt klarade jag det ju så jag skulle säga att både vana och mer nybörjare kan köra passet.

Passet bestod av en mix styrka och kondition och man turades om att köra kroppsvikter/hantlar och löpning på band. Jag är glad att jag hunnit träna en del med min PT för att ha koll på teknik i vissa styrkeövningar men löpningen klarade jag utan problem trots att jag inte sprungit på ett tag nu. Vi körde passet i ca 30-45 minuter riktigt intensivt och det var så svettigt men en härlig stämning i lokalen där alla peppades av varandra och såklart grymma Gabriella att köra på.

Inte ofta jag kör morgonträning men jag förstår vad de som ofta gör det menar. Det blir en härlig start på dagen med en massa extra energi. Jag gick från träningspasset vid halv nio med ett leende på läpparna.

Jag kommer verkligen testa olika träningsformer med Swift och absolut komma tillbaka till HIIT Base Camp i Malmö. När de inte har pass kan man gå dit och köra vanligt gym också så jag kan ju gå dit och springa ibland nu när det blivit för mörkt på kvällarna efter jobbet.

Ha en underbar torsdag!

Bilder: HIIT Base Camp i Malmö


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?