Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Jacka
Väst
Klänning
Blus
Klänning
Linne
Boots
Skjorta
Byxor
Kostymbyxa
T-shirt
Ganni diadem
Stövel
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Louis Vuitton väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Tröja
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Spegel
Klänning
Väska
Väska
Cape
Väska
Kofta
Stenströms cardigan
Ankelboots
Kjol
Väska
Moschino väska
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Slacks
Byxor
Skinnkjol
Väska
Slingbacks
Kofta
Klänning
Pullover
Pullover
Klännning
Kappa
Klänning
T-shirt
Halsduk
Tröja
Cardigan
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Tory Burch
Kofta
Klänning
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Knytblus
Halsduk
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Steamer
Skjorta
T-shirt
Väska
Knytblus
Tröja
Stickad klänning
Väska
Blus
Pullover
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Klännning
Kånken
Kappa
Kappa
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Blus
Bag
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kavaj
Slipover
Jacka
Jeans
Linne
Linne
Kofta
Vit blus
Klänning
Kappa
T-shirt
Byxor
örhängen
Kofta
T-shirt
Kofta
Basker
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjortklänning
53   352
68   465
74   526
55   496
44   472

HIIT Base Camp i Malmö

HIIT Base Camp i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har blivit medlem i Swiftr där man får träningskrediter att nyttja på olika ställen i Malmö. Där finns allt från yoga till gym och bollsporthallar. Igår var jag på ett träningsevent som Swiftr anordnade på HIIT Base Camp i Malmö som är en av deras samarbetspartners. Det var Gabriella Killeen som höll ett Fit for life-pass med olika svettiga intervallövningar. Som jag skrev igår tackade jag ja utan att direkt veta vad jag gett mig in på och jag kan säga att det var ett tufft pass, särskilt med träningsvärk. Samtidigt klarade jag det ju så jag skulle säga att både vana och mer nybörjare kan köra passet.

Passet bestod av en mix styrka och kondition och man turades om att köra kroppsvikter/hantlar och löpning på band. Jag är glad att jag hunnit träna en del med min PT för att ha koll på teknik i vissa styrkeövningar men löpningen klarade jag utan problem trots att jag inte sprungit på ett tag nu. Vi körde passet i ca 30-45 minuter riktigt intensivt och det var så svettigt men en härlig stämning i lokalen där alla peppades av varandra och såklart grymma Gabriella att köra på.

Inte ofta jag kör morgonträning men jag förstår vad de som ofta gör det menar. Det blir en härlig start på dagen med en massa extra energi. Jag gick från träningspasset vid halv nio med ett leende på läpparna.

Jag kommer verkligen testa olika träningsformer med Swift och absolut komma tillbaka till HIIT Base Camp i Malmö. När de inte har pass kan man gå dit och köra vanligt gym också så jag kan ju gå dit och springa ibland nu när det blivit för mörkt på kvällarna efter jobbet.

Ha en underbar torsdag!

Bilder: HIIT Base Camp i Malmö


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?