Annons: Shoppa min stil

Klänning
Slipover
Väska
Jeans
Klänning
Kofta
Svarta jeans
Väska
Stövel
Kappa
Klänning
Tröja
T-shirt
Vit blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Blå knytblus
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Grön klänning
T-shirt
Sandaler
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Kofta
Body
Grå kavaj
Klännning
Väska
Cardigan
Boots
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Byxor
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Skinnkjol
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Slipover vit
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Slacks
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Basker
Bag
T-shirt
Väska
Slipover
Manolo Blahnik
Slipover
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kappa
Kavaj
Linne
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Blus
Pullover
T-shirt
Väska
Linne med spets
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Knytblus
Byxor
Ankelboots
Skjorta
T-shirt
Väska
Byxor
Väska
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Pullover
Knytblus
Väska
Kjol
Stickad klänning
Gucciskärp
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Topp
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Blå klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Cape
Slipover
Kappa
Väst
Pälsjacka
Linne
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
Kavaj
Kappa
Cape
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Kofta
Satinkjol
Väska
Kofta
Plisserad kjol

HIIT Base Camp i Malmö

HIIT Base Camp i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har blivit medlem i Swiftr där man får träningskrediter att nyttja på olika ställen i Malmö. Där finns allt från yoga till gym och bollsporthallar. Igår var jag på ett träningsevent som Swiftr anordnade på HIIT Base Camp i Malmö som är en av deras samarbetspartners. Det var Gabriella Killeen som höll ett Fit for life-pass med olika svettiga intervallövningar. Som jag skrev igår tackade jag ja utan att direkt veta vad jag gett mig in på och jag kan säga att det var ett tufft pass, särskilt med träningsvärk. Samtidigt klarade jag det ju så jag skulle säga att både vana och mer nybörjare kan köra passet.

Passet bestod av en mix styrka och kondition och man turades om att köra kroppsvikter/hantlar och löpning på band. Jag är glad att jag hunnit träna en del med min PT för att ha koll på teknik i vissa styrkeövningar men löpningen klarade jag utan problem trots att jag inte sprungit på ett tag nu. Vi körde passet i ca 30-45 minuter riktigt intensivt och det var så svettigt men en härlig stämning i lokalen där alla peppades av varandra och såklart grymma Gabriella att köra på.

Inte ofta jag kör morgonträning men jag förstår vad de som ofta gör det menar. Det blir en härlig start på dagen med en massa extra energi. Jag gick från träningspasset vid halv nio med ett leende på läpparna.

Jag kommer verkligen testa olika träningsformer med Swift och absolut komma tillbaka till HIIT Base Camp i Malmö. När de inte har pass kan man gå dit och köra vanligt gym också så jag kan ju gå dit och springa ibland nu när det blivit för mörkt på kvällarna efter jobbet.

Ha en underbar torsdag!

Bilder: HIIT Base Camp i Malmö


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?