Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Kappa
Kofta
Kavaj
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Skjorta
Pullover
Kavaj
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Tröja
Skjorta
Stövel
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Jeans
Kappa
Väska
Kavaj
Pullover
Skjortklänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Klännning
Cardigan
T-shirt
Blus
Byxor
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Linne
Kappa
Väska
Pullover
Kofta
Cape
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Väst
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Kjol
Blus
Basker
Skjorta
Kavaj
Bag
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Slipover
Tröja
Kostymbyxa
Väska
Vit blus
Halsduk
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Tröja
Kavaj
Byxor
Slacks
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Sneakers
Kavaj
Pullover
Boots
Knytblus
Byxor
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

HIIT Base Camp i Malmö

HIIT Base Camp i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har blivit medlem i Swiftr där man får träningskrediter att nyttja på olika ställen i Malmö. Där finns allt från yoga till gym och bollsporthallar. Igår var jag på ett träningsevent som Swiftr anordnade på HIIT Base Camp i Malmö som är en av deras samarbetspartners. Det var Gabriella Killeen som höll ett Fit for life-pass med olika svettiga intervallövningar. Som jag skrev igår tackade jag ja utan att direkt veta vad jag gett mig in på och jag kan säga att det var ett tufft pass, särskilt med träningsvärk. Samtidigt klarade jag det ju så jag skulle säga att både vana och mer nybörjare kan köra passet.

Passet bestod av en mix styrka och kondition och man turades om att köra kroppsvikter/hantlar och löpning på band. Jag är glad att jag hunnit träna en del med min PT för att ha koll på teknik i vissa styrkeövningar men löpningen klarade jag utan problem trots att jag inte sprungit på ett tag nu. Vi körde passet i ca 30-45 minuter riktigt intensivt och det var så svettigt men en härlig stämning i lokalen där alla peppades av varandra och såklart grymma Gabriella att köra på.

Inte ofta jag kör morgonträning men jag förstår vad de som ofta gör det menar. Det blir en härlig start på dagen med en massa extra energi. Jag gick från träningspasset vid halv nio med ett leende på läpparna.

Jag kommer verkligen testa olika träningsformer med Swift och absolut komma tillbaka till HIIT Base Camp i Malmö. När de inte har pass kan man gå dit och köra vanligt gym också så jag kan ju gå dit och springa ibland nu när det blivit för mörkt på kvällarna efter jobbet.

Ha en underbar torsdag!

Bilder: HIIT Base Camp i Malmö


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?