Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Pullover
Jeans
Väska
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Klännning
Skjortklänning
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Byxor
Väska
Blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Cardigan
Cape
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Väska
Vit blus
T-shirt
Halsduk
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Pullover
T-shirt
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Slacks
Kavaj
Klänning
Väst
Slipover
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Kappa
Basker
Ankelboots
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Väska
Väska
T-shirt
Knytblus
Sneakers
Skjorta
Knytblus
Blus
Pullover
Klännning
Kofta
40   274
37   362
38   411
61   468
39   390

Prova något nytt

God morgon fina. Nu på morgonen ska jag faktiskt prova något nytt, jag ska nämligen på ett träningsevent med Swiftr på HIIT Base Camp i Malmö. Om jag ska vara helt ärlig vet jag knappt vad jag gett mig in på, jag tackade ja direkt utan att ens läsa vad det var för typ av träningspass vi skulle köra. Passet heter Fit for life och ska vara riktigt intensivt men det står samtidigt att både vana och nybörjare kan vara med så det borde ju gå bra för mig då?

Jag tränar väldigt sällan tidigt på morgonen och det är helt mörkt ute så det känns helt fel att jag ska snart ska gå ut för att ta mig till Caroli där HIIT Base Camp har sina lokaler. Men det ska nog gå bra! I och med att jag kör det passet idag blir det inget PT-pass men förhoppningsvis hinner jag träna något under helgen också. Önska mig lycka till på dagens pass! 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?