Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Knytblus
Stövel
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Sandaler
Blus
Kofta
Grön klänning
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Manolo Blahnik
Väst
Kjol
Kofta
Jeans
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Kjol
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Pullover
Cape
Knytblus
Knytblus
Cardigan
Klänning
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Bag
Skjorta
Byxor
Väska
Kappa
Kavaj
Slacks
Pullover
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Stickad klänning
Blå klänning
Linne
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Väska
Klännning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Byxor
Basker
Tröja
Väska
T-shirt
Kofta
Klännning
Blus
Slipover
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Väska
Halsduk
Satinkjol
Kappa
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Linne med spets
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Linne
Kavaj
Ankelboots
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Grå kavaj
Vit blus
Blus
Klänning
Kavaj
Boots
Jeansjacka
Tröja
Svarta jeans
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Pullover
T-shirt
Byxor
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Prova något nytt

God morgon fina. Nu på morgonen ska jag faktiskt prova något nytt, jag ska nämligen på ett träningsevent med Swiftr på HIIT Base Camp i Malmö. Om jag ska vara helt ärlig vet jag knappt vad jag gett mig in på, jag tackade ja direkt utan att ens läsa vad det var för typ av träningspass vi skulle köra. Passet heter Fit for life och ska vara riktigt intensivt men det står samtidigt att både vana och nybörjare kan vara med så det borde ju gå bra för mig då?

Jag tränar väldigt sällan tidigt på morgonen och det är helt mörkt ute så det känns helt fel att jag ska snart ska gå ut för att ta mig till Caroli där HIIT Base Camp har sina lokaler. Men det ska nog gå bra! I och med att jag kör det passet idag blir det inget PT-pass men förhoppningsvis hinner jag träna något under helgen också. Önska mig lycka till på dagens pass! 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?