Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Byxor
Linne
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kofta
Väska
Tröja
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kappa
Pullover
Ankelboots
Skinnkjol
Väska
Byxor
Kavaj
Pullover
Basker
Byxor
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Klänning
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Jeans
Slipover
Skjorta
Kjol
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Klännning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Skjortklänning
Kappa
Klänning
Kjol
Kavaj
Stövel
Kavaj
Väska
Linne
Kjol
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Blus
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Cardigan
Klänning
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Pullover
Vit blus
Väska
Klänning
Klännning
Byxor
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Boots
Kofta
Slacks
Klänning
Bag
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Halsduk
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Väst
Linne
Kappa
Kavaj
Stickad klänning
Cape
Kappa
Klänning
Kofta
Skjorta
Tröja
T-shirt
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

Prova något nytt

God morgon fina. Nu på morgonen ska jag faktiskt prova något nytt, jag ska nämligen på ett träningsevent med Swiftr på HIIT Base Camp i Malmö. Om jag ska vara helt ärlig vet jag knappt vad jag gett mig in på, jag tackade ja direkt utan att ens läsa vad det var för typ av träningspass vi skulle köra. Passet heter Fit for life och ska vara riktigt intensivt men det står samtidigt att både vana och nybörjare kan vara med så det borde ju gå bra för mig då?

Jag tränar väldigt sällan tidigt på morgonen och det är helt mörkt ute så det känns helt fel att jag ska snart ska gå ut för att ta mig till Caroli där HIIT Base Camp har sina lokaler. Men det ska nog gå bra! I och med att jag kör det passet idag blir det inget PT-pass men förhoppningsvis hinner jag träna något under helgen också. Önska mig lycka till på dagens pass! 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?