Annons: Shoppa min stil

Slacks
Klänning
Halsduk
Basker
Kavaj
Linne
Cape
Klänning
Klänning
Blus
Slipover
Klännning
Klänning
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Vit blus
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Väska
Halsduk
Kavaj
Kofta
Linne
Blus
Kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Tröja
Spegel
Knytblus
T-shirt
Skinnkjol
Tröja
T-shirt
Kavaj
Jacka
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Jeans
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Louis Vuitton väska
Väska
Väst
Väska
Kappa
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Boots
Kofta
Moschino väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Tory Burch
Kappa
Kappa
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Stövel
Kofta
Stenströms cardigan
Klännning
Väska
Klänning
Sneakers
Kappa
Knytblus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Blus
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kånken
Väska
Bag
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Steamer
Kofta
Linne
Pullover
Klänning
Klänning
Jacka
Väska
Byxor
Pullover
Väska
Klänning
Väska
örhängen
Stickad klänning
Kofta
Ganni diadem
Byxor
Skjorta
Cardigan
Blus
Tröja
Kjol
53   352
68   465
74   526
55   496
44   472

Prova något nytt

God morgon fina. Nu på morgonen ska jag faktiskt prova något nytt, jag ska nämligen på ett träningsevent med Swiftr på HIIT Base Camp i Malmö. Om jag ska vara helt ärlig vet jag knappt vad jag gett mig in på, jag tackade ja direkt utan att ens läsa vad det var för typ av träningspass vi skulle köra. Passet heter Fit for life och ska vara riktigt intensivt men det står samtidigt att både vana och nybörjare kan vara med så det borde ju gå bra för mig då?

Jag tränar väldigt sällan tidigt på morgonen och det är helt mörkt ute så det känns helt fel att jag ska snart ska gå ut för att ta mig till Caroli där HIIT Base Camp har sina lokaler. Men det ska nog gå bra! I och med att jag kör det passet idag blir det inget PT-pass men förhoppningsvis hinner jag träna något under helgen också. Önska mig lycka till på dagens pass! 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?