Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
15   157
44   192
38   239
41   320
46   402

Prova något nytt

God morgon fina. Nu på morgonen ska jag faktiskt prova något nytt, jag ska nämligen på ett träningsevent med Swiftr på HIIT Base Camp i Malmö. Om jag ska vara helt ärlig vet jag knappt vad jag gett mig in på, jag tackade ja direkt utan att ens läsa vad det var för typ av träningspass vi skulle köra. Passet heter Fit for life och ska vara riktigt intensivt men det står samtidigt att både vana och nybörjare kan vara med så det borde ju gå bra för mig då?

Jag tränar väldigt sällan tidigt på morgonen och det är helt mörkt ute så det känns helt fel att jag ska snart ska gå ut för att ta mig till Caroli där HIIT Base Camp har sina lokaler. Men det ska nog gå bra! I och med att jag kör det passet idag blir det inget PT-pass men förhoppningsvis hinner jag träna något under helgen också. Önska mig lycka till på dagens pass! 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?