Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Blus
Byxor
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Bag
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Slipover
Väst
Blus
Blus
Kappa
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Cape
Väska
Cardigan
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Halsduk
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Pullover
Linne
Pullover
Byxor
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Sneakers
Klännning
Kappa
Vit blus
Kofta
Kjol
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Skjortklänning
Väska
Väska
Tröja
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Jeans
Klännning
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Slacks
T-shirt
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Byxor
Väska
Knytblus
Basker
Skjorta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Skinnkjol
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Knytblus
Satinkjol
Kjol
39   197
43   371
37   404
38   413
61   470

Fin fuskpälsjacka

Fin fuskpälsjacka
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu har jag fått hem en mysig och fin fuskpälsjacka från Bubbleroom. Jag ser fram att använda den nu när det börjar kännas som höst på riktigt här i Malmö. Och såklart i vinter. Jag gillar verkligen modellen på denna fuskpälsjacka då den är lite längre och går en vit ner på låret. Den är svart med ett läderimitationsband som man kan knyta i midjan. Jag gillar att ha markerad midja på mina kappor då det passar min figur bäst.

Jag har hunnit bära pälsjackan en gång en gång hittills och då matchade jag den med svarta jeans, svarta ankelboots och min röda väska från Anine Bing. Är ni intresserad av kappan finns den hos Bubblerom – KLICKA HÄR. Använd gärna min kod busck så får ni 10% rabatt på hela din order hos Bubbleroom.

 

Bilder: Fin fuskpälsjacka


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:49

   Tack snälla 🙂

Kommentera


Söker du efter något?