Annons: Shoppa min stil

Väska
Väst
Pullover
Jeans
Kofta
Knytblus
Slingbacks
Kavaj
Cape
T-shirt
Klänning
Kofta
Linne
Tröja
T-shirt
Cardigan
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Slacks
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Knytblus
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Stövel
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Väska
T-shirt
Boots
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Kjol
Pullover
T-shirt
Blus
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
Pullover
Klänning
Kjol
Bag
Byxor
Linne
Kofta
Kavaj
Halsduk
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Skjorta
Kappa
Tröja
Kofta
Grå kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kappa
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Skinnkjol
Pullover
Klännning
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Blus
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Vit blus
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Väska
Kappa
Kavaj
Slipover
Kavaj
Sneakers
Basker
Väska
Väska
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Fin fuskpälsjacka

Fin fuskpälsjacka
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu har jag fått hem en mysig och fin fuskpälsjacka från Bubbleroom. Jag ser fram att använda den nu när det börjar kännas som höst på riktigt här i Malmö. Och såklart i vinter. Jag gillar verkligen modellen på denna fuskpälsjacka då den är lite längre och går en vit ner på låret. Den är svart med ett läderimitationsband som man kan knyta i midjan. Jag gillar att ha markerad midja på mina kappor då det passar min figur bäst.

Jag har hunnit bära pälsjackan en gång en gång hittills och då matchade jag den med svarta jeans, svarta ankelboots och min röda väska från Anine Bing. Är ni intresserad av kappan finns den hos Bubblerom – KLICKA HÄR. Använd gärna min kod busck så får ni 10% rabatt på hela din order hos Bubbleroom.

 

Bilder: Fin fuskpälsjacka


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:49

   Tack snälla 🙂

Kommentera


Söker du efter något?