Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Byxor
Kappa
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Jeans
Basker
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kjol
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kofta
Stövel
Väska
Pullover
Byxor
Klänning
Kofta
Bag
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Kjol
Kappa
Linne
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Blus
Sneakers
Slingbacks
T-shirt
Kappa
T-shirt
Byxor
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blus
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Slipover
Väska
Klännning
Linne
Kofta
Pullover
Skjorta
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Halsduk
Byxor
Kofta
Väska
Skjortklänning
Vit blus
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Väst
Kjol
Slacks
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Tröja
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Cape
Skjorta
Skjorta
Tröja
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Tröja
Kavaj
T-shirt
Boots
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Min helg: Drinkar, middagar hemma och IKEA

Hej fina. Den här helgen har varit väldigt lugn. I fredags hade vi tänkte ta en liten AW men jag var faktiskt för trött efter jobbdagen så det blev en kväll hemma istället. Vi gjorde mycket god svamppasta som vi åt i vardagsrummet till några avsnitt Sopranos som vi börjat se. I lördags var Carl iväg på förmiddagen och sedan gick vi en promenad till Caroli för att handla. Vi hade bestämt oss för att äta hemma även den kvällen så vi handlade hem ingredienser för att kunna göra lite olika egna libanesiska meze hemma.

Innan middagen promenerade vi bort till Marie Antoinette för varsitt glad Champagne och drink. De har verkligen goda drinkar där och vi hade tur som fick plats då de annars var fullbokade lite senare. Det blev en jättemysig kväll och våra meze blev mycket goda. Vi hade falafel, kryddiga lammfärsbullar, hummus, ugnsbakad aubergine, tabbouleh och annat gott.

Idag har vi lånat bil av Carls kollega och handlat lite på IKEA. Det var galet mycket folk första gången vi kom dit vid lunch. Då tog vi istället en tur på ILVA och åt lunch. När vi försökte med IKEA igen var det kortare kö men ändå kö och mycket folk där inne. Vi lyckades i alla fall hitta och köpa det mesta vi tänkt. Vi vill försöka göra det lite mysigare i vardagsrummet så vi har beställt matta, köpt lite nya kuddfordrat, gardiner och annat. Blir nog bra. Mattan kommer på torsdag :).

Nu ska vi äta rester från gårdagens middag och ha en lugn söndagskväll. Hoppas ni haft en fin helg!

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?