Annons: Shoppa min stil

Klänning
Jeans
T-shirt
Skjorta
Cardigan
T-shirt
Väska
Pullover
Kappa
Pullover
Klänning
Linne
Väska
Klännning
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Kofta
Kjol
Kappa
Kjol
Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Blus
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Blus
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Byxor
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kappa
Sneakers
Blus
Kavaj
Bag
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Halsduk
Klänning
Cape
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Pullover
Kappa
Linne
Klännning
Slingbacks
Knytblus
Väst
Byxor
Väska
Kofta
Väska
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Vit blus
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Satinkjol
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Väska
Basker
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Linne
Slacks
Klänning
Tröja
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Slipover
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Väska
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Min helg: Drinkar, middagar hemma och IKEA

Hej fina. Den här helgen har varit väldigt lugn. I fredags hade vi tänkte ta en liten AW men jag var faktiskt för trött efter jobbdagen så det blev en kväll hemma istället. Vi gjorde mycket god svamppasta som vi åt i vardagsrummet till några avsnitt Sopranos som vi börjat se. I lördags var Carl iväg på förmiddagen och sedan gick vi en promenad till Caroli för att handla. Vi hade bestämt oss för att äta hemma även den kvällen så vi handlade hem ingredienser för att kunna göra lite olika egna libanesiska meze hemma.

Innan middagen promenerade vi bort till Marie Antoinette för varsitt glad Champagne och drink. De har verkligen goda drinkar där och vi hade tur som fick plats då de annars var fullbokade lite senare. Det blev en jättemysig kväll och våra meze blev mycket goda. Vi hade falafel, kryddiga lammfärsbullar, hummus, ugnsbakad aubergine, tabbouleh och annat gott.

Idag har vi lånat bil av Carls kollega och handlat lite på IKEA. Det var galet mycket folk första gången vi kom dit vid lunch. Då tog vi istället en tur på ILVA och åt lunch. När vi försökte med IKEA igen var det kortare kö men ändå kö och mycket folk där inne. Vi lyckades i alla fall hitta och köpa det mesta vi tänkt. Vi vill försöka göra det lite mysigare i vardagsrummet så vi har beställt matta, köpt lite nya kuddfordrat, gardiner och annat. Blir nog bra. Mattan kommer på torsdag :).

Nu ska vi äta rester från gårdagens middag och ha en lugn söndagskväll. Hoppas ni haft en fin helg!

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?