Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klännning
Slingbacks
Blus
Pullover
Kofta
Kjol
Basker
Kjol
Cardigan
Kappa
Kappa
T-shirt
Pälsjacka
Sneakers
Kavaj
Linne
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Klännning
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Slacks
Knytblus
T-shirt
Kappa
Kavaj
Bag
Byxor
Ankelboots
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Vit blus
Skjorta
Kofta
Tröja
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kappa
Kappa
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Väst
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Jeans
Skjorta
Klänning
Kofta
Byxor
Kjol
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Halsduk
Väska
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Linne
T-shirt
Slipover
Grå kavaj
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Stickad slipover outfit

Stickad slipover outfit

Hej fina. Härom veckan klickade jag ju hem en svart slipover från H&M. Jag hade letat efter den second hand men där var den dyrare då den sålt slut online hos H&M. En morgon när jag kikade H&M:s hemsida och då fanns den i storlek S så jag klickade hem den direkt. Jag brukar ofta har storlek XS på överdelar men ett plagg som en ribbstickad slipover blir snyggt oversize så S funkar då. Och jag är mycket nöjd med mitt köp! Ni hittar den här.

Härom veckan bar jag min stickade slipover för första gången och jag stylade den med vit skjorta och svarta fuskskinnbyxor. Det blir nog min signaturlook i höst! Vill ni se fler plagg jag gillar får ni gärna spana in Shoppa min stil. Hoppas ni har en underbar lördag!

Bilder: Stickad slipover outfit


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:50

   Tusen tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?