Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Kjol
Klännning
Byxor
Klänning
Klänning
Blå klänning
Väst
Kofta
Väska
Cardigan
Klänning
T-shirt
Linne
Kjol
Grön klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Skinnkjol
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
Byxor
Blus
Klännning
Basker
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Kappa
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Pullover
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Kjol
Knytblus
Grå kavaj
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Jeansjacka
Jeans
Kavaj
Blus
Kavaj
Tröja
Byxor
Tröja
Klänning
Linne
Cape
Kjol
Slipover
Klänning
Linne med spets
Klänning
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Boots
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Kofta
Blus
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Satinkjol
Bag
Sandaler
Väska
Kofta
Väska
Väska
Slacks
Ankelboots
Väska
Kofta
Vit blus
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Stövel
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Väska
Svarta jeans
Klänning
Halsduk
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Pullover
36   292
75   297
42   348
56   381
21   209

Stickad slipover outfit

Stickad slipover outfit

Hej fina. Härom veckan klickade jag ju hem en svart slipover från H&M. Jag hade letat efter den second hand men där var den dyrare då den sålt slut online hos H&M. En morgon när jag kikade H&M:s hemsida och då fanns den i storlek S så jag klickade hem den direkt. Jag brukar ofta har storlek XS på överdelar men ett plagg som en ribbstickad slipover blir snyggt oversize så S funkar då. Och jag är mycket nöjd med mitt köp! Ni hittar den här.

Härom veckan bar jag min stickade slipover för första gången och jag stylade den med vit skjorta och svarta fuskskinnbyxor. Det blir nog min signaturlook i höst! Vill ni se fler plagg jag gillar får ni gärna spana in Shoppa min stil. Hoppas ni har en underbar lördag!

Bilder: Stickad slipover outfit


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:50

   Tusen tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?