Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Väska
T-shirt
Sneakers
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Kofta
T-shirt
Linne
Kavaj
Knytblus
Boots
Kappa
Knytblus
Klännning
Väska
Kofta
Skjorta
Blus
Väska
Kavaj
Kjol
Tröja
Kjol
Blus
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Skjorta
Skjortklänning
Linne
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Cape
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Väska
Väska
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Basker
T-shirt
Kavaj
Kappa
Väst
Jeans
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Stövel
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Slipover
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Tröja
Kofta
Skjorta
Kofta
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Klännning
Vit blus
Linne
Väska
Bag
Klänning
83   322
65   515
45   372
40   422
64   393

Stickad slipover outfit

Stickad slipover outfit

Hej fina. Härom veckan klickade jag ju hem en svart slipover från H&M. Jag hade letat efter den second hand men där var den dyrare då den sålt slut online hos H&M. En morgon när jag kikade H&M:s hemsida och då fanns den i storlek S så jag klickade hem den direkt. Jag brukar ofta har storlek XS på överdelar men ett plagg som en ribbstickad slipover blir snyggt oversize så S funkar då. Och jag är mycket nöjd med mitt köp! Ni hittar den här.

Härom veckan bar jag min stickade slipover för första gången och jag stylade den med vit skjorta och svarta fuskskinnbyxor. Det blir nog min signaturlook i höst! Vill ni se fler plagg jag gillar får ni gärna spana in Shoppa min stil. Hoppas ni har en underbar lördag!

Bilder: Stickad slipover outfit


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:50

   Tusen tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?