Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Kappa
Sneakers
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Vit blus
Väska
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
Stickad klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Tröja
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Linne
Stövel
Slacks
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Tröja
Skjortklänning
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Cape
Väska
Byxor
Blus
Väska
Kofta
Väska
Bag
T-shirt
Blus
Klänning
Kjol
Basker
Klänning
Väska
Boots
Kappa
Slipover
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Pullover
Pullover
Skinnkjol
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Jeans
Väska
Klänning
Byxor
Klännning
Kofta
Byxor
Skjorta
Väst
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Cardigan
Kjol
Ankelboots
Halsduk
Kjol
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kavaj
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Stickad slipover outfit

Stickad slipover outfit

Hej fina. Härom veckan klickade jag ju hem en svart slipover från H&M. Jag hade letat efter den second hand men där var den dyrare då den sålt slut online hos H&M. En morgon när jag kikade H&M:s hemsida och då fanns den i storlek S så jag klickade hem den direkt. Jag brukar ofta har storlek XS på överdelar men ett plagg som en ribbstickad slipover blir snyggt oversize så S funkar då. Och jag är mycket nöjd med mitt köp! Ni hittar den här.

Härom veckan bar jag min stickade slipover för första gången och jag stylade den med vit skjorta och svarta fuskskinnbyxor. Det blir nog min signaturlook i höst! Vill ni se fler plagg jag gillar får ni gärna spana in Shoppa min stil. Hoppas ni har en underbar lördag!

Bilder: Stickad slipover outfit


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   18 oktober, 2020 / 12:50

   Tusen tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?