Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Bag
Väska
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Kjol
Cardigan
Kjol
Väska
Cape
Sneakers
Kostymbyxa
Kavaj
Kjol
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Skinnkjol
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjortklänning
T-shirt
Linne
Slipover
Väska
Kappa
Tröja
Linne
Blus
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Klänning
Ankelboots
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Basker
Kappa
Pullover
Stövel
T-shirt
Kappa
Klännning
Blus
Boots
Rosa kostymbyxor
Kofta
Knytblus
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Halsduk
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väst
Kofta
Vit blus
Kofta
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Knytblus
Jeans
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
Pullover
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Pullover
Kappa
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Skjorta
Väska
Knytblus
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
36   306
67   367
42   391
20   303
76   469

Outfits med svart och blått

Outfits med svart och blått

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. En ny favoritkombination av färger i outfits är svart och blått. Jag såg någon bild på Victoria Beckham där hon kombinerade färgerna och tyckte att det var så snyggt! Så nu har jag också använt svart med blått i några outfits jag haft den senaste tiden. Jag har fått en del kommentarer på min Instagram. Bland annat av personer som själv haft svårt för att mixa de färgerna men som nu blivit inspirerad att testa själv. Sådant blir man ju glad av :).

Mina outfits med svart och blått

Första gången jag kombinerade svart och blått var när jag hade min dubbelknäppta svagt kritstrecksrandiga kavaj från Na-kd tillsammans med min svarta enkla Elay klänning från Whyred. Kavajen är mörkblå och det ä helt klart den nyans av blått jag gillar bäst, särskilt inom mode. Den bar jag igen för inte så länge sedan. Då tillsammans med svarta skinnbyxor från Zara och spetslinne från Bubbleroom.

Senaste gången jag kombinerade svart och blått var när jag bar min mörkblå klänning från Filippa K tillsammans med svart kavaj. Jag hade en skärp för att markera midjan ytterligare, även om den klänningen i sig är rätt figurnära och tight.

Vad tycker ni om att kombinera svart och blått i outfits?

 

dubbelknäppt kavaj för kvinnor

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?