Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Jeans
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Grå kavaj
Halsduk
Väska
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Byxor
Tröja
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Pullover
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Pälsjacka
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kappa
Skjorta
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Slacks
Kofta
Kjol
Klänning
Vit blus
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Klännning
Klänning
Skjorta
Cape
Knytblus
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Byxor
Basker
Kappa
Linne
Kjol
Sneakers
Pullover
Klänning
Kavaj
Väst
Väska
Väska
Pullover
Kjol
Slipover
Bag
Klännning
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Cardigan
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Linne
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Blus
Kavaj
Kavaj
Blus
Slingbacks
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Outfits med svart och blått

Outfits med svart och blått

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. En ny favoritkombination av färger i outfits är svart och blått. Jag såg någon bild på Victoria Beckham där hon kombinerade färgerna och tyckte att det var så snyggt! Så nu har jag också använt svart med blått i några outfits jag haft den senaste tiden. Jag har fått en del kommentarer på min Instagram. Bland annat av personer som själv haft svårt för att mixa de färgerna men som nu blivit inspirerad att testa själv. Sådant blir man ju glad av :).

Mina outfits med svart och blått

Första gången jag kombinerade svart och blått var när jag hade min dubbelknäppta svagt kritstrecksrandiga kavaj från Na-kd tillsammans med min svarta enkla Elay klänning från Whyred. Kavajen är mörkblå och det ä helt klart den nyans av blått jag gillar bäst, särskilt inom mode. Den bar jag igen för inte så länge sedan. Då tillsammans med svarta skinnbyxor från Zara och spetslinne från Bubbleroom.

Senaste gången jag kombinerade svart och blått var när jag bar min mörkblå klänning från Filippa K tillsammans med svart kavaj. Jag hade en skärp för att markera midjan ytterligare, även om den klänningen i sig är rätt figurnära och tight.

Vad tycker ni om att kombinera svart och blått i outfits?

 

dubbelknäppt kavaj för kvinnor

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?