Annons: Shoppa min stil

Kappa
Linne med spets
Kofta
T-shirt
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Kappa
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Byxor
Blå klänning
Kjol
T-shirt
Kjol
Väska
Tröja
Skjorta
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kofta
Grön klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Bag
T-shirt
Väska
Kofta
Vit blus
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Cardigan
Jeans
Kofta
Cape
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Sandaler
Satinkjol
Ankelboots
Klänning
Byxor
Boots
Skinnkjol
Klännning
Tröja
Väska
Skjorta
Kavaj
Linne
Väst
Kappa
Kavaj
Klänning
Tröja
Linne
Pullover
Grå kavaj
Klännning
Skjorta
Skjorta
Byxor
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Stövel
Blus
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Knytblus
Knytblus
Klänning
Skjorta
Blus
Kofta
Väska
Pullover
Kappa
Satinkjol
Basker
Sneakers
Linne
Kofta
Väska
Väska
Kjol
Jeansjacka
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Slacks
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Starkare nu än för en månad sedan

Hej fina. Igår tränade jag med min PT Zara i Pildammsparken. Vi tränar tillsammans cirka en gång varannan vecka och däremellan kör jag lite olika digitala pass hemma som hon satt ihop. Jag känner själv att övningarna går bättre och bättre. Mycket för att jag lär mig tekniken så då kan jag göra dem mer utförligt också. Sedan känner jag nog själv också att jag blivit starkare. När jag började kändes det nästan helt omöjligt med vissa benövningar med gummiband men nu klarar jag samma övningar ganska lätt. Det var extra kul att även Zara sa att jag tydligt är starkare nu än jag var för en månad sedan när vi började träna tillsammans.

Igår fick jag lära mig flera nya övningar och det var mycket fokus på armar. Det var så tungt och jag var helt slut efteråt. Armarna skakade haha. Vissa övningar ser ju ganska lätta ut när man ser en stark person göra dem men sen när jag själv ska köra fattar jag hur mycket de faktiskt tar. Men jag tänker att ju svårare det känns, desto bättre resultat kan jag få så länge jag inte belastar min kropp på fel sätt. Det finns mycket att jobba på fortfarande men jag är glad för alla framsteg :).

Idag känns det rejält mycket framför allt i biceps och triceps. Det var riktigt jobbigt att klä på mig och hälla upp kaffet haha. Får se hur det går att jobba vid mitt skrivbord som är ganska högt. Hoppas ni får en fin onsdag :).

Träningskläder från Stronger. Använd gärna min rabattkod busck20 så får ni 20% rabatt på en hel order.


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?