Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Knytblus
Klännning
Väska
Kappa
Slacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väst
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Knytblus
Basker
Kofta
Pullover
Jeans
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Kofta
Tröja
Kjol
Slipover
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Linne
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Sneakers
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Skjorta
Linne
T-shirt
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Kofta
Väska
Cape
Byxor
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Halsduk
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Klännning
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
Blus
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Byxor
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Pullover
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
40   274
37   362
38   411
61   468
39   390

Starkare nu än för en månad sedan

Hej fina. Igår tränade jag med min PT Zara i Pildammsparken. Vi tränar tillsammans cirka en gång varannan vecka och däremellan kör jag lite olika digitala pass hemma som hon satt ihop. Jag känner själv att övningarna går bättre och bättre. Mycket för att jag lär mig tekniken så då kan jag göra dem mer utförligt också. Sedan känner jag nog själv också att jag blivit starkare. När jag började kändes det nästan helt omöjligt med vissa benövningar med gummiband men nu klarar jag samma övningar ganska lätt. Det var extra kul att även Zara sa att jag tydligt är starkare nu än jag var för en månad sedan när vi började träna tillsammans.

Igår fick jag lära mig flera nya övningar och det var mycket fokus på armar. Det var så tungt och jag var helt slut efteråt. Armarna skakade haha. Vissa övningar ser ju ganska lätta ut när man ser en stark person göra dem men sen när jag själv ska köra fattar jag hur mycket de faktiskt tar. Men jag tänker att ju svårare det känns, desto bättre resultat kan jag få så länge jag inte belastar min kropp på fel sätt. Det finns mycket att jobba på fortfarande men jag är glad för alla framsteg :).

Idag känns det rejält mycket framför allt i biceps och triceps. Det var riktigt jobbigt att klä på mig och hälla upp kaffet haha. Får se hur det går att jobba vid mitt skrivbord som är ganska högt. Hoppas ni får en fin onsdag :).

Träningskläder från Stronger. Använd gärna min rabattkod busck20 så får ni 20% rabatt på en hel order.


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?