Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kappa
Byxor
Vit blus
T-shirt
Cape
T-shirt
Kjol
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Steamer
Ganni diadem
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa
Kofta
Blus
Kjol
Väska
Boots
Kofta
Klänning
Klänning
Knytblus
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Sneakers
Kofta
Tröja
Väska
Knytblus
Kappa
Pullover
Väska
Halsduk
Klänning
Slacks
Knytblus
Kofta
Klänning
Tory Burch
Linne
Klännning
Jacka
T-shirt
Stövel
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Louis Vuitton väska
Blus
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Slingbacks
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kånken
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Stenströms cardigan
Väska
Blus
Kavaj
Linne
Kappa
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väst
Byxor
Kofta
Byxor
Jeans
Bag
T-shirt
Kappa
Cardigan
Pullover
Skinnkjol
Kavaj
Moschino väska
Skjorta
Halsduk
Tröja
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Spegel
Pullover
Kappa
Basker
Kofta
Jacka
Satinkjol
Väska
örhängen
Byxor
Kjol
Väska
T-shirt
Slipover
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Tröja
Kavaj
Kofta
Linne
21   180
55   383
69   481
75   531
55   501

Starkare nu än för en månad sedan

Hej fina. Igår tränade jag med min PT Zara i Pildammsparken. Vi tränar tillsammans cirka en gång varannan vecka och däremellan kör jag lite olika digitala pass hemma som hon satt ihop. Jag känner själv att övningarna går bättre och bättre. Mycket för att jag lär mig tekniken så då kan jag göra dem mer utförligt också. Sedan känner jag nog själv också att jag blivit starkare. När jag började kändes det nästan helt omöjligt med vissa benövningar med gummiband men nu klarar jag samma övningar ganska lätt. Det var extra kul att även Zara sa att jag tydligt är starkare nu än jag var för en månad sedan när vi började träna tillsammans.

Igår fick jag lära mig flera nya övningar och det var mycket fokus på armar. Det var så tungt och jag var helt slut efteråt. Armarna skakade haha. Vissa övningar ser ju ganska lätta ut när man ser en stark person göra dem men sen när jag själv ska köra fattar jag hur mycket de faktiskt tar. Men jag tänker att ju svårare det känns, desto bättre resultat kan jag få så länge jag inte belastar min kropp på fel sätt. Det finns mycket att jobba på fortfarande men jag är glad för alla framsteg :).

Idag känns det rejält mycket framför allt i biceps och triceps. Det var riktigt jobbigt att klä på mig och hälla upp kaffet haha. Får se hur det går att jobba vid mitt skrivbord som är ganska högt. Hoppas ni får en fin onsdag :).

Träningskläder från Stronger. Använd gärna min rabattkod busck20 så får ni 20% rabatt på en hel order.


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?