Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Manolo Blahnik
Cardigan
Blus
Klännning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
Blus
Linne
Skjorta
Skjorta
Kappa
T-shirt
Klännning
Kavaj
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Kofta
Sneakers
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Satinkjol
Knytblus
Pullover
Byxor
Linne
Väst
Halsduk
Tröja
Klänning
Stövel
Pälsjacka
Kjol
Pullover
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Slipover
Skjorta
Skinnkjol
Blus
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Tröja
Kavaj
Kjol
Slacks
Klänning
Basker
Kappa
Väska
Klänning
Boots
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Jeans
Väska
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Cape
Väska
Knytblus
Kavaj
Vit blus
Grå kavaj
Pullover
Byxor
Bag
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Kavaj
T-shirt
Väska
Byxor
Stickad klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Linne
Klänning
19   100
58   334
67   382
42   403
20   310

Starkare nu än för en månad sedan

Hej fina. Igår tränade jag med min PT Zara i Pildammsparken. Vi tränar tillsammans cirka en gång varannan vecka och däremellan kör jag lite olika digitala pass hemma som hon satt ihop. Jag känner själv att övningarna går bättre och bättre. Mycket för att jag lär mig tekniken så då kan jag göra dem mer utförligt också. Sedan känner jag nog själv också att jag blivit starkare. När jag började kändes det nästan helt omöjligt med vissa benövningar med gummiband men nu klarar jag samma övningar ganska lätt. Det var extra kul att även Zara sa att jag tydligt är starkare nu än jag var för en månad sedan när vi började träna tillsammans.

Igår fick jag lära mig flera nya övningar och det var mycket fokus på armar. Det var så tungt och jag var helt slut efteråt. Armarna skakade haha. Vissa övningar ser ju ganska lätta ut när man ser en stark person göra dem men sen när jag själv ska köra fattar jag hur mycket de faktiskt tar. Men jag tänker att ju svårare det känns, desto bättre resultat kan jag få så länge jag inte belastar min kropp på fel sätt. Det finns mycket att jobba på fortfarande men jag är glad för alla framsteg :).

Idag känns det rejält mycket framför allt i biceps och triceps. Det var riktigt jobbigt att klä på mig och hälla upp kaffet haha. Får se hur det går att jobba vid mitt skrivbord som är ganska högt. Hoppas ni får en fin onsdag :).

Träningskläder från Stronger. Använd gärna min rabattkod busck20 så får ni 20% rabatt på en hel order.


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?