Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Linne
Kjol
Jacka
Klänning
Blus
Kofta
Stövel
Tröja
Skjorta
Byxor
Pälsjacka
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klännning
Kofta
Boots
Kappa
Väska
Cardigan
Kavaj
Klännning
Byxor
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Stenströms cardigan
Klänning
Skjorta
Blus
Kappa
Bag
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Vit blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kånken
Kjol
Kofta
Väska
T-shirt
Halsduk
Kappa
Väska
Kavaj
Spegel
Väst
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Halsduk
Basker
Väska
Louis Vuitton väska
Blus
Klänning
Byxor
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Tory Burch
Kofta
T-shirt
Slacks
Linne
Klänning
Ganni diadem
Väska
Skjorta
Blus
Kjol
Tröja
Steamer
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Moschino väska
Väska
Klänning
Kofta
Sneakers
Linne
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Slingbacks
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Jeans
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
örhängen
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Pullover
Tröja
Cape
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Kappa
Kofta
Ankelboots
Jacka
Byxor
Slipover
Kostymbyxa
Satinkjol
29   340
68   458
74   524
55   495
44   472

Träning efter en krasslig vecka – 3/10 och 5/10

Hej fina. Jag var ju krasslig förra veckan och vilade då från träning. Men i helgen kände jag mig pigg så det fick bli ett löparpass tillsammans med Carl i lördags. Jag var riktigt taggad. Vi satsade på en mil längs Ribban och det klarade vi. Hade kanske hoppats på att springa under timmen men det blev svårt. För första gången på kanske två år fick jag ont i båda mina knän när vi sprang. Läge att köpa nya skor kanske? Vi sprang på 1.02.06.

Jag är även igång med styrketräningen och igår körde jag ett pass hemma som min PT Zara satt ihop digitalt. Det gick bättre än väntat och på onsdag kör vi en träningsträff i Pildammsparken där jag ska få lära mig några nya övningar. Gårdagens pass var riktigt jobbigt för armar, axklar och rygg. Där är jag nog svagast, men jag försöker tänker på det som Zara sa att jag på riktigt är starkare än jag tror.

Idag blir det kontoret för första gången på över en vecka. Ska bli kul att träffa lite kollegor igen :). Ha en underbar tisdag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?