Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Väst
Blus
Väska
Skjorta
Bag
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klännning
Pullover
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kjol
Basker
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Sneakers
Kofta
Knytblus
Kjol
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Kappa
Linne
Kappa
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Vit blus
Cape
Skinnkjol
Väska
Slipover
Linne
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Halsduk
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Pullover
Blus
Byxor
Väska
Linne
Klänning
Skjortklänning
Slacks
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Skjorta
Klänning
Byxor
Väska
Jeans
Cardigan
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Ankelboots
Klänning
Pullover
Klänning
Byxor
Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Kjol
Väska
Kofta
Satinkjol
Väska
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
Klänning
Boots
Kappa
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Stövel
T-shirt
Knytblus
15   83
57   333
67   382
42   403
20   310

Träning efter en krasslig vecka – 3/10 och 5/10

Hej fina. Jag var ju krasslig förra veckan och vilade då från träning. Men i helgen kände jag mig pigg så det fick bli ett löparpass tillsammans med Carl i lördags. Jag var riktigt taggad. Vi satsade på en mil längs Ribban och det klarade vi. Hade kanske hoppats på att springa under timmen men det blev svårt. För första gången på kanske två år fick jag ont i båda mina knän när vi sprang. Läge att köpa nya skor kanske? Vi sprang på 1.02.06.

Jag är även igång med styrketräningen och igår körde jag ett pass hemma som min PT Zara satt ihop digitalt. Det gick bättre än väntat och på onsdag kör vi en träningsträff i Pildammsparken där jag ska få lära mig några nya övningar. Gårdagens pass var riktigt jobbigt för armar, axklar och rygg. Där är jag nog svagast, men jag försöker tänker på det som Zara sa att jag på riktigt är starkare än jag tror.

Idag blir det kontoret för första gången på över en vecka. Ska bli kul att träffa lite kollegor igen :). Ha en underbar tisdag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?