Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
Linne
Manolo Blahnik
Boots
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Jeansjacka
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
Sandaler
Byxor
Kappa
Plisserad kjol
Kofta
Ankelboots
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Kappa
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Väska
Kavaj
Blå klänning
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Satinkjol
Kjol
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Tröja
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väst
Klännning
Tröja
Linne
Skjorta
Kofta
Vit blus
Byxor
Kavaj
Kappa
Kjol
Grön klänning
Pullover
Blus
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Tröja
Svarta jeans
Blus
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
Byxor
Kavaj
Knytblus
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Blus
T-shirt
Klännning
Linne med spets
Väska
Väska
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Slipover
Satinkjol
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Stövel
Cardigan
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Slacks
Sneakers
Bag
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Jeans
Cardigan
Cape
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Träning efter en krasslig vecka – 3/10 och 5/10

Hej fina. Jag var ju krasslig förra veckan och vilade då från träning. Men i helgen kände jag mig pigg så det fick bli ett löparpass tillsammans med Carl i lördags. Jag var riktigt taggad. Vi satsade på en mil längs Ribban och det klarade vi. Hade kanske hoppats på att springa under timmen men det blev svårt. För första gången på kanske två år fick jag ont i båda mina knän när vi sprang. Läge att köpa nya skor kanske? Vi sprang på 1.02.06.

Jag är även igång med styrketräningen och igår körde jag ett pass hemma som min PT Zara satt ihop digitalt. Det gick bättre än väntat och på onsdag kör vi en träningsträff i Pildammsparken där jag ska få lära mig några nya övningar. Gårdagens pass var riktigt jobbigt för armar, axklar och rygg. Där är jag nog svagast, men jag försöker tänker på det som Zara sa att jag på riktigt är starkare än jag tror.

Idag blir det kontoret för första gången på över en vecka. Ska bli kul att träffa lite kollegor igen :). Ha en underbar tisdag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?