Annons: Shoppa min stil

Slacks
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Väska
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Slipover
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Väst
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Klänning
Linne
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Byxor
Halsduk
Vit blus
Sneakers
Klänning
Klänning
Basker
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Blus
Satinkjol
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kofta
Skjortklänning
Pullover
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Cape
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Cardigan
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Knytblus
Kjol
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Knytblus
Kappa
Blus
Byxor
Väska
Väska
Väska
Klännning
Jeans
Linne
Kofta
Slingbacks
Väska
Pullover
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
36   152
43   336
37   398
38   412
61   470

Träning efter en krasslig vecka – 3/10 och 5/10

Hej fina. Jag var ju krasslig förra veckan och vilade då från träning. Men i helgen kände jag mig pigg så det fick bli ett löparpass tillsammans med Carl i lördags. Jag var riktigt taggad. Vi satsade på en mil längs Ribban och det klarade vi. Hade kanske hoppats på att springa under timmen men det blev svårt. För första gången på kanske två år fick jag ont i båda mina knän när vi sprang. Läge att köpa nya skor kanske? Vi sprang på 1.02.06.

Jag är även igång med styrketräningen och igår körde jag ett pass hemma som min PT Zara satt ihop digitalt. Det gick bättre än väntat och på onsdag kör vi en träningsträff i Pildammsparken där jag ska få lära mig några nya övningar. Gårdagens pass var riktigt jobbigt för armar, axklar och rygg. Där är jag nog svagast, men jag försöker tänker på det som Zara sa att jag på riktigt är starkare än jag tror.

Idag blir det kontoret för första gången på över en vecka. Ska bli kul att träffa lite kollegor igen :). Ha en underbar tisdag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?