Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
T-shirt
Pullover
Basker
Blus
Kofta
Kavaj
Sneakers
Pullover
Kjol
Skjorta
Kavaj
Cape
Cardigan
Väska
Kjol
Kappa
Kappa
Klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Vit blus
Kjol
Kofta
Väska
Satinkjol
Pullover
Pälsjacka
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Blus
Väska
Grå kavaj
Väst
Klänning
Tröja
Blus
Kofta
Väska
Bag
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Knytblus
Jeans
Kavaj
Klännning
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Slingbacks
Halsduk
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Linne
T-shirt
Knytblus
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Slipover
Byxor
Kavaj
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Slacks
Kavaj
Kappa
Kofta
Linne
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
40   274
37   362
38   411
61   468
39   390

Helgen med middagsbjudning och bröllopsplanering

Hej fina. Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. I lördags hade vi bjudit hit Frida och Niklas på middag. Det var mycket trevlig. Vi bjöd på rödbetor med getost och fetaost till förrätt, svamprisotto med kyckling till varmrätt och en äppelpaj till efterrätt. Jag gillar att det blivit höst och man är mer sugen på varma rätter som till exempel risotto och grytor. Det var verkligen en trevlig kväll. Jag hade inte träffat Frida och Niklas på ett bra tag.

Igår var Carl iväg och spelade volleyboll på förmiddagen och jag passade på att dona med allt möjligt. På eftermiddagen passade vi på att planera en del för vårt bröllop. Vi försöker skapa någon form av körschema för själva bröllopsdagen, eller i alla fall en skiss på ett sådant. Vi kontaktade även några leverantörer om diverse. Så skönt att inte känna någon stress med egentligen någonting än. Vi känner att vi kommit en bra bit i planeringen och bokningarna så det är bara kul att planera. Sedan har vi även börjat fundera lite på smekmånadsdestination men det är ju rätt svårt i dagens läge.

Det var ju kanelbullens dag igår också så när vi kände oss klara för dagen med planeringen gick vi till Espresso House för en fika. Kaffe till mig och kanelbulle till Carl. Vi gick även in en sväng på Bolia för att få lite inspiration till vardagsrummet. Det var längesedan jag kände inredningsinspiration men nu är jag taggad på lite förändring här hemma. Nu är det ny jobbvecka och jag är uppe tidigt som vanligt. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Dricka en massa kaffe och se Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?