Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Ankelboots
Klännning
Cape
Byxor
Klänning
Spegel
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Väska
Kånken
Väska
Kjol
Blus
Stenströms cardigan
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väst
Tröja
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Pullover
Slacks
Väska
Kappa
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
örhängen
Kavaj
Kjol
Kofta
Basker
Väska
Moschino väska
T-shirt
Knytblus
Blus
Skjorta
Väska
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Tröja
Kjol
Jacka
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Byxor
Kappa
Linne
Väska
Tröja
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Steamer
Skjorta
Pullover
Louis Vuitton väska
Väska
Skinnkjol
Ganni diadem
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Blus
Väska
Jeans
Vit blus
Kofta
Kofta
Linne
Skjorta
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Linne
Väska
Slipover
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Boots
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Tory Burch
Knytblus
Klänning
Jacka
Stickad klänning
Halsduk
Kjol
T-shirt
Stövel
Bag
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
21   180
55   383
69   481
75   531
55   501

Helgen med middagsbjudning och bröllopsplanering

Hej fina. Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. I lördags hade vi bjudit hit Frida och Niklas på middag. Det var mycket trevlig. Vi bjöd på rödbetor med getost och fetaost till förrätt, svamprisotto med kyckling till varmrätt och en äppelpaj till efterrätt. Jag gillar att det blivit höst och man är mer sugen på varma rätter som till exempel risotto och grytor. Det var verkligen en trevlig kväll. Jag hade inte träffat Frida och Niklas på ett bra tag.

Igår var Carl iväg och spelade volleyboll på förmiddagen och jag passade på att dona med allt möjligt. På eftermiddagen passade vi på att planera en del för vårt bröllop. Vi försöker skapa någon form av körschema för själva bröllopsdagen, eller i alla fall en skiss på ett sådant. Vi kontaktade även några leverantörer om diverse. Så skönt att inte känna någon stress med egentligen någonting än. Vi känner att vi kommit en bra bit i planeringen och bokningarna så det är bara kul att planera. Sedan har vi även börjat fundera lite på smekmånadsdestination men det är ju rätt svårt i dagens läge.

Det var ju kanelbullens dag igår också så när vi kände oss klara för dagen med planeringen gick vi till Espresso House för en fika. Kaffe till mig och kanelbulle till Carl. Vi gick även in en sväng på Bolia för att få lite inspiration till vardagsrummet. Det var längesedan jag kände inredningsinspiration men nu är jag taggad på lite förändring här hemma. Nu är det ny jobbvecka och jag är uppe tidigt som vanligt. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Dricka en massa kaffe och se Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?