Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Kappa
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
T-shirt
Blus
Kappa
Blus
Klännning
Halsduk
Klänning
Kavaj
Byxor
Knytblus
Kofta
Väst
Slacks
Kappa
Skjortklänning
Väska
Skjorta
Kjol
Slingbacks
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Cardigan
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Basker
Kofta
Boots
Kavaj
Klänning
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Cape
Klänning
Kofta
Kappa
Ankelboots
T-shirt
Väska
Pullover
Blus
Kavaj
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Pullover
Jeans
Kofta
Linne
Manolo Blahnik
Linne
Kjol
T-shirt
Knytblus
Tröja
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Bag
Knytblus
Tröja
Klännning
Väska
Skjorta
Kofta
Linne
Pullover
Tröja
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Slipover
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Satinkjol
Väska
36   305
67   367
42   391
20   303
76   469

Helgen med middagsbjudning och bröllopsplanering

Hej fina. Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. I lördags hade vi bjudit hit Frida och Niklas på middag. Det var mycket trevlig. Vi bjöd på rödbetor med getost och fetaost till förrätt, svamprisotto med kyckling till varmrätt och en äppelpaj till efterrätt. Jag gillar att det blivit höst och man är mer sugen på varma rätter som till exempel risotto och grytor. Det var verkligen en trevlig kväll. Jag hade inte träffat Frida och Niklas på ett bra tag.

Igår var Carl iväg och spelade volleyboll på förmiddagen och jag passade på att dona med allt möjligt. På eftermiddagen passade vi på att planera en del för vårt bröllop. Vi försöker skapa någon form av körschema för själva bröllopsdagen, eller i alla fall en skiss på ett sådant. Vi kontaktade även några leverantörer om diverse. Så skönt att inte känna någon stress med egentligen någonting än. Vi känner att vi kommit en bra bit i planeringen och bokningarna så det är bara kul att planera. Sedan har vi även börjat fundera lite på smekmånadsdestination men det är ju rätt svårt i dagens läge.

Det var ju kanelbullens dag igår också så när vi kände oss klara för dagen med planeringen gick vi till Espresso House för en fika. Kaffe till mig och kanelbulle till Carl. Vi gick även in en sväng på Bolia för att få lite inspiration till vardagsrummet. Det var längesedan jag kände inredningsinspiration men nu är jag taggad på lite förändring här hemma. Nu är det ny jobbvecka och jag är uppe tidigt som vanligt. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Dricka en massa kaffe och se Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?