Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Sandaler
Kappa
Tröja
Pullover
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Body
Kavaj
Kappa
Kappa
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Blus
Kofta
Kofta
Linne
Klännning
Ankelboots
Linne
Kavaj
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Kjol
Klänning
Tröja
Topp
Halsduk
Väska
Skjortklänning
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Linne med spets
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Skjorta
Bag
Skjorta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Stövel
Kavaj
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Cape
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kofta
Boots
Kjol
Cardigan
Knytblus
Blå klänning
Kofta
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kostymbyxa
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Pullover
Sneakers
Väska
Slipover
Vit blus
Kofta
Väst
T-shirt
Klänning
Slipover
T-shirt
Blus
Blå knytblus
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kjol
Slipover vit
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Klännning
Stickad klänning
Slacks
Klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Grön klänning
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Jeans
Basker
Linne
Väska
Slipover
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Cape
Väska
Cardigan
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kavaj

Helgen med middagsbjudning och bröllopsplanering

Hej fina. Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. I lördags hade vi bjudit hit Frida och Niklas på middag. Det var mycket trevlig. Vi bjöd på rödbetor med getost och fetaost till förrätt, svamprisotto med kyckling till varmrätt och en äppelpaj till efterrätt. Jag gillar att det blivit höst och man är mer sugen på varma rätter som till exempel risotto och grytor. Det var verkligen en trevlig kväll. Jag hade inte träffat Frida och Niklas på ett bra tag.

Igår var Carl iväg och spelade volleyboll på förmiddagen och jag passade på att dona med allt möjligt. På eftermiddagen passade vi på att planera en del för vårt bröllop. Vi försöker skapa någon form av körschema för själva bröllopsdagen, eller i alla fall en skiss på ett sådant. Vi kontaktade även några leverantörer om diverse. Så skönt att inte känna någon stress med egentligen någonting än. Vi känner att vi kommit en bra bit i planeringen och bokningarna så det är bara kul att planera. Sedan har vi även börjat fundera lite på smekmånadsdestination men det är ju rätt svårt i dagens läge.

Det var ju kanelbullens dag igår också så när vi kände oss klara för dagen med planeringen gick vi till Espresso House för en fika. Kaffe till mig och kanelbulle till Carl. Vi gick även in en sväng på Bolia för att få lite inspiration till vardagsrummet. Det var längesedan jag kände inredningsinspiration men nu är jag taggad på lite förändring här hemma. Nu är det ny jobbvecka och jag är uppe tidigt som vanligt. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Dricka en massa kaffe och se Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?