Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Blus
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Linne
T-shirt
T-shirt
Kappa
Cardigan
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Boots
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Jeansjacka
Klänning
Slipover
Sneakers
Väska
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kappa
Svarta jeans
Klännning
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Sandaler
Halsduk
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Skjorta
Klänning
Kjol
Blå klänning
Kappa
Skinnkjol
Grön klänning
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Linne
Tröja
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Linne
Väst
Stövel
Kofta
Väska
Basker
Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Knytblus
Pullover
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Byxor
Byxor
Kjol
Bag
Väska
Väska
Kavaj
Jeans
Cape
Klänning
T-shirt
Tröja
Vit blus
Kavaj
Kofta
Slacks
Pälsjacka
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Kjol
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Blus
Kofta
Klännning
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Helgen med middagsbjudning och bröllopsplanering

Hej fina. Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. I lördags hade vi bjudit hit Frida och Niklas på middag. Det var mycket trevlig. Vi bjöd på rödbetor med getost och fetaost till förrätt, svamprisotto med kyckling till varmrätt och en äppelpaj till efterrätt. Jag gillar att det blivit höst och man är mer sugen på varma rätter som till exempel risotto och grytor. Det var verkligen en trevlig kväll. Jag hade inte träffat Frida och Niklas på ett bra tag.

Igår var Carl iväg och spelade volleyboll på förmiddagen och jag passade på att dona med allt möjligt. På eftermiddagen passade vi på att planera en del för vårt bröllop. Vi försöker skapa någon form av körschema för själva bröllopsdagen, eller i alla fall en skiss på ett sådant. Vi kontaktade även några leverantörer om diverse. Så skönt att inte känna någon stress med egentligen någonting än. Vi känner att vi kommit en bra bit i planeringen och bokningarna så det är bara kul att planera. Sedan har vi även börjat fundera lite på smekmånadsdestination men det är ju rätt svårt i dagens läge.

Det var ju kanelbullens dag igår också så när vi kände oss klara för dagen med planeringen gick vi till Espresso House för en fika. Kaffe till mig och kanelbulle till Carl. Vi gick även in en sväng på Bolia för att få lite inspiration till vardagsrummet. Det var längesedan jag kände inredningsinspiration men nu är jag taggad på lite förändring här hemma. Nu är det ny jobbvecka och jag är uppe tidigt som vanligt. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Dricka en massa kaffe och se Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?