Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Stickad klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Boots
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Basker
Blus
Kavaj
T-shirt
Moschino väska
Väst
Knytblus
Jeans
Klänning
Louis Vuitton väska
Väska
Tröja
Ganni diadem
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Tröja
T-shirt
Jacka
Vit blus
Väska
Väska
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pullover
Slipover
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Stenströms cardigan
Byxor
Ankelboots
Väska
Halsduk
Slacks
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Blus
Byxor
Kjol
Cardigan
Skjorta
Halsduk
Kostymbyxa
Kjol
Kavaj
Jacka
Kavaj
Linne
T-shirt
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kappa
Byxor
Kjol
Knytblus
Sneakers
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kånken
Klänning
Skjorta
Bag
Kofta
Klännning
Klänning
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Tröja
T-shirt
Blus
Linne
Klännning
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Stövel
Steamer
Spegel
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Pullover
Kappa
Klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
Kappa
Skjorta
Väska
Satinkjol
Blus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
örhängen
Klänning
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Tory Burch
Skjorta
Kofta
Kappa
29   342
68   459
74   524
55   495
44   472

Helgens planer och på bättringsvägen

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra! Shit vad mörkt det är ute nu vid den här tiden (halv sju på morgonen). Jag har jobbat hemifrån hela veckan då jag känt mig förkyld. Som tur är var det inte Corona som jag skrev om igår och jag börjar känna mig bättre. Den här helgen kommer jag nog ta det rätt lugnt ändå. Ikväll blir det bara jag och Carl här hemma tror jag och jag är lite sugen på att gå ut och ta ett glas/äta då jag knappt varit utanför dörren på hela veckan.

Imorgon ska vi bjuda Frida och Niklas på middag här hemma. Det ska bli himla trevligt. Jag har fått ta uppehåll från träning den här veckan men jag är så taggad på att komma igång igen. Kanske blir löpning redan nu i helgen och nästa vecka ska jag köra med min PT igen:). På söndag tänkte jag och Carl planera för bröllopet. Bra att lägga in lite tid för det då och då.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb! Ha en underbar fredag!

beige klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?