Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Kofta
Klännning
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Knytblus
Kjol
Kofta
Kjol
Pullover
Kofta
Blus
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
Klänning
Stickad klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Linne
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Knytblus
Halsduk
Väska
Slacks
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Sneakers
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Tröja
Pullover
Väska
Vit blus
Klänning
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Skjortklänning
Blus
Kofta
Satinkjol
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Jeans
Väst
Cardigan
Basker
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Cape
Ankelboots
Väska
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
Blus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Linne
Klänning
Kappa
Bag
Blus
Kofta
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
39   197
43   371
37   404
38   413
61   470

Helgens planer och på bättringsvägen

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra! Shit vad mörkt det är ute nu vid den här tiden (halv sju på morgonen). Jag har jobbat hemifrån hela veckan då jag känt mig förkyld. Som tur är var det inte Corona som jag skrev om igår och jag börjar känna mig bättre. Den här helgen kommer jag nog ta det rätt lugnt ändå. Ikväll blir det bara jag och Carl här hemma tror jag och jag är lite sugen på att gå ut och ta ett glas/äta då jag knappt varit utanför dörren på hela veckan.

Imorgon ska vi bjuda Frida och Niklas på middag här hemma. Det ska bli himla trevligt. Jag har fått ta uppehåll från träning den här veckan men jag är så taggad på att komma igång igen. Kanske blir löpning redan nu i helgen och nästa vecka ska jag köra med min PT igen:). På söndag tänkte jag och Carl planera för bröllopet. Bra att lägga in lite tid för det då och då.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb! Ha en underbar fredag!

beige klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?