Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Linne
Kjol
Pullover
Kavaj
Pullover
T-shirt
Jeans
Kavaj
T-shirt
Jeansjacka
Byxor
Klänning
Klännning
Klänning
Linne med spets
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Knytblus
Kavaj
Sandaler
Klänning
Kofta
T-shirt
Blus
Klänning
Cardigan
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Pullover
Knytblus
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Grön klänning
Blus
Kavaj
Väst
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Stövel
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Bag
Skinnkjol
Kjol
Klännning
Klänning
Slipover
Skjorta
Cardigan
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Ankelboots
Kofta
Slacks
Linne
Grå kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Plisserad kjol
Tröja
Klänning
Sneakers
Skjorta
Halsduk
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
T-shirt
Byxor
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Boots
Basker
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Svarta jeans
Cape
Linne
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Tröja
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Vit blus
Byxor
Satinkjol
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kappa
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kostymbyxa
Väska
Pälsjacka
Kappa
Klänning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Helgens planer och på bättringsvägen

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra! Shit vad mörkt det är ute nu vid den här tiden (halv sju på morgonen). Jag har jobbat hemifrån hela veckan då jag känt mig förkyld. Som tur är var det inte Corona som jag skrev om igår och jag börjar känna mig bättre. Den här helgen kommer jag nog ta det rätt lugnt ändå. Ikväll blir det bara jag och Carl här hemma tror jag och jag är lite sugen på att gå ut och ta ett glas/äta då jag knappt varit utanför dörren på hela veckan.

Imorgon ska vi bjuda Frida och Niklas på middag här hemma. Det ska bli himla trevligt. Jag har fått ta uppehåll från träning den här veckan men jag är så taggad på att komma igång igen. Kanske blir löpning redan nu i helgen och nästa vecka ska jag köra med min PT igen:). På söndag tänkte jag och Carl planera för bröllopet. Bra att lägga in lite tid för det då och då.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb! Ha en underbar fredag!

beige klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?