Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
Pälsjacka
Stickad klänning
Kjol
Väska
Slingbacks
Cardigan
Halsduk
Väska
Kappa
T-shirt
Väska
Linne
Cape
Rosa kostymbyxor
Tröja
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Väska
Linne
Väska
Klänning
Slipover
Pullover
Tröja
Pullover
Blus
Knytblus
Slacks
T-shirt
Skjorta
Väska
Sneakers
Stövel
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Jeans
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Boots
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kappa
Byxor
Kofta
Ankelboots
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klännning
Kofta
Kofta
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Väst
Kjol
Väska
Kavaj
Basker
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Vit blus
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Linne
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Bag
Kappa
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Byxor
Kappa
Skjorta
Klännning
Kavaj
18   92
58   334
67   382
42   403
20   310

Helgens planer och på bättringsvägen

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra! Shit vad mörkt det är ute nu vid den här tiden (halv sju på morgonen). Jag har jobbat hemifrån hela veckan då jag känt mig förkyld. Som tur är var det inte Corona som jag skrev om igår och jag börjar känna mig bättre. Den här helgen kommer jag nog ta det rätt lugnt ändå. Ikväll blir det bara jag och Carl här hemma tror jag och jag är lite sugen på att gå ut och ta ett glas/äta då jag knappt varit utanför dörren på hela veckan.

Imorgon ska vi bjuda Frida och Niklas på middag här hemma. Det ska bli himla trevligt. Jag har fått ta uppehåll från träning den här veckan men jag är så taggad på att komma igång igen. Kanske blir löpning redan nu i helgen och nästa vecka ska jag köra med min PT igen:). På söndag tänkte jag och Carl planera för bröllopet. Bra att lägga in lite tid för det då och då.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb! Ha en underbar fredag!

beige klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?