Annons: Shoppa min stil

Cape
Kappa
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Pullover
Vit blus
Satinkjol
T-shirt
Linne
Klännning
Kappa
Tröja
T-shirt
Klänning
Cardigan
Klänning
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Svarta jeans
Pullover
Stövel
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Skinnkjol
Tröja
Blus
Väska
Kappa
Byxor
Jeansjacka
Slipover
Slacks
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Sandaler
Klänning
T-shirt
Kjol
Basker
Väska
Blus
Kofta
Kappa
Kofta
Kjol
Jeans
Linne
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
Cardigan
Klännning
Pullover
Knytblus
Plisserad kjol
Väska
Grön klänning
Kjol
Skjorta
Bag
Pälsjacka
Kjol
Blå klänning
Byxor
Satinkjol
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Knytblus
Grå kavaj
Klänning
Slingbacks
Väska
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väst
Väska
Boots
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Ankelboots
Klänning
Linne
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
T-shirt
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?