Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Tröja
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Blus
Kappa
Knytblus
Kappa
Kofta
Blus
Kjol
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Cardigan
Jeans
Väska
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Klännning
Klänning
Kofta
Slacks
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
T-shirt
Väska
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Vit blus
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Linne
Kappa
Kavaj
Blus
Cape
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väst
Kavaj
Pullover
T-shirt
Knytblus
Bag
Kjol
Kofta
Jacka
Skjortklänning
Kofta
Pälsjacka
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Basker
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Pullover
Kjol
Klännning
Kofta
Slipover
15   201
35   399
45   443
40   401
46   447

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?