Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
Sneakers
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Byxor
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Satinkjol
Klänning
Jeans
Väska
Linne
Väska
Kofta
Kappa
Tröja
Skinnkjol
Ankelboots
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Manolo Blahnik
Blus
Kavaj
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Kjol
Basker
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa
Pullover
Kofta
Klänning
Kappa
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Väska
Kjol
Byxor
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Bag
Kostymbyxa
Kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Klännning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Slipover
Cape
Väst
Tröja
Boots
Pullover
Väska
Kofta
Slacks
Vit blus
Klänning
Kavaj
Stövel
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Cardigan
Halsduk
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kofta
Linne
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?