Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Blus
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?