Annons: Shoppa min stil

Slipover vit
Kofta
Klännning
Kappa
Kappa
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Slipover
Kofta
Body
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Stövel
T-shirt
Väska
Kavaj
Cape
Jeans
Tyllkjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Skjorta
Klänning
Sneakers
Klänning
Kofta
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Kjol
Cardigan
Linne
Byxor
Väska
Kofta
Kappa
Klännning
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Bag
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Grön klänning
Knytblus
Kappa
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Blå klänning
Klänning
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Klänning
Linne med spets
T-shirt
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Pullover
Blus
Tröja
Skjorta
Väska
Väst
Knytblus
Sandaler
Pullover
Klänning
Halsduk
Pälsjacka
Vit blus
Skjortklänning
Slacks
Blå knytblus
Svarta jeans
Pullover
Kjol
Stickad klänning
Slipover
Ankelboots
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Satinkjol
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Topp
Kjol
Kjol
Byxor
Skjorta
Klänning
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Cape
Klänning
Kjol
Linne
Tröja
Basker
Kofta
Kofta
Boots
Kjol
Kappa
Väska
Kofta

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?