Annons: Shoppa min stil

Byxor
T-shirt
Halsduk
Väska
Byxor
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Louis Vuitton väska
Klänning
Klänning
Väst
Klänning
Kofta
Knytblus
Spegel
Kofta
Jeans
Klänning
Kappa
Kavaj
Ganni diadem
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
örhängen
Slipover
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Väska
Basker
Kofta
Blus
Tröja
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Slingbacks
Kånken
Kappa
Väska
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Kjol
Skjorta
Sneakers
Stenströms cardigan
Klännning
Kjol
Pullover
Moschino väska
T-shirt
Vit blus
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Tory Burch
Knytblus
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Blus
Väska
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Jacka
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
Steamer
Cape
Kofta
Linne
Jacka
Cardigan
Kofta
Kavaj
Boots
Skjorta
Stövel
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Slacks
Väska
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kappa
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kappa
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Kofta
Pullover
Bag
Kofta
29   324
68   446
74   523
55   495
44   472

Mitt Corona-test

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. I måndags började jag känna mig förkyld, hade ont i huvudet och snuva. Inga typiska Corona-symptom men jag beställde ändå hem ett Corona-test för att vara säker på att det inte är det. Man fick köra ner en pinne först till halsmandlarna och sedan längre ner i gommen. Vet inte hur mycket kvälvningar jag fick under testet. Sedan var det upp i näsan också. Riktigt obehagligt att göra testet men är ändå glad att jag gjorde det.

Och jag fick mitt provsvar två dagar efter. Jag har INTE Corona. Skönt att veta :). Jag har med andra ord en vanlig förkylning en jag börjar faktiskt känna mig piggare. Nästa vecka satsar jag på att vara på kontoret mina dagar.

Men nu kör jag hemifrån torsdag och fredag :). Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?